Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O gerulis, nežinojau!!!

Pasodinau tris skirtingo nokimo laiko braškių veisles  :wub:​ 

Atsakyti

Pas mane darže tų daugiamečių gražgarsčių pilna buvo, kaip kokių piktžolių. Roviau roviau ir per kelis metus pagaliau išsinaikinau. Smirda man jos :B​ 

Atsakyti

Aš taip buvau senovinių špinatų užsisėjusi....

Atsakyti

Pas mane tai ir šiaip piktžolių vaidmenį atlieka moliūgai, cukinijos, pomidorai, bulvės, krapai. Viskas kas į kompostą sugrįžta sėklų pavidalu.

Atsakyti

14 val. iš namų išvežiau vyrą su dideliu pilvo skausmu, tai po 5,5 valandų vis dar sėdžiu sanatrose :B Daug visko tiria, bet taaaaip ilgai. Aišku galėčiau važiuot namo, bet vis atrodo, kad jau tuoj baigs ir paleis su diagnoze. Ir vis dar kažką sugalvoja padaryt :B​ Tikiuosi šiandien grįšim...

Atsakyti

Ouj.

Atsakyti

Liniuka  :4u:  :4u:  :4u:  , tai gerai, kad normaliai tiria, o ne ką truputį, nieko neranda, o po to paleidžia arba kai kelias valandas tiesiog prasėdėt tenka ir nieko nedaro... Linkiu, kad rastų kokią nesunkiai sutvarkomą priežastį, laikykitės  :4u: .

Atsakyti

Sveikos, pas mane taip ramunėlės - visur. Liniuka  :4u:​ .

Atsakyti

Nieko tragiško, akmenėlis iš inksto keliauja lauk...

Atsakyti

Tragiško gal ne, bet pamenu, kaip močiutei saldu būdavo, ne vieną keliauninką turėjo....

Atsakyti

Sveikos,

Liniuka, kaip vyras? Paliko ligoninėje vyrą ar paleido? Kažkaip ten tuos akmenis krapštydavo... Maniškis taip su tulžies akmenim buvo greitosios išvežtas. Bet skausmai kažkaip širdies plote buvo, tai patyrė širdį ir paleido. O dėl tulžies liepė grįžt pas šeimos gydytoją... Na, tai jau 12 metų nieko nedaro. Tik nustojo chalvą valgyt, kuri tuomet ir išprovokavo priepuolį.

Šįryt su siaubu prisiminiau mezgėjų sriubą. Pagavo panika, nes nebesusigaudau, kuri diena ir kada ji turėjo būt. Kol susivokiau, tai spėjau psusinervuot, kad ji gal buvo vakar, o aš neatėjau, ir niekas man nepriminė... Bet atsipaipaliojau, kad visgi ŠIANDIEN po darbo.

Kas ateis?

Katuk, patikslink, kur ten mums eiti, kuri aukštas?

Atsakyti

Labas rytas, 

Pasirinkimas ne itin didelis,bet galim pagal pageidavimus :D  griliuko simply patiekalai -Grill London-3 a. Gražus vaizdasTerassa-5a plius, sušiukai Manami-5 a. 

Kiek mūsų planuoja būt? 

Siūlau arba GtillLondon arba Manami

Atsakyti