Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man tinka viskas, leidžiu kitoms nuspręsti :), daug darbo šiandien (kaip ir vakar), tai stengsiuosi atlėkt be rūpesčių papliurpt.

Atsakyti

Jei nelis, gal terasa?

Atsakyti

Kaip tik 18-19 val rodo lietų :mirksiukas: 

aIšku, nebūtinai ir lis.

O be to, terasa turi skėčius.

Siūlau 17.30 5 aukšte susitikt, kas ateis pirmos dvi-tos ir nuspręs :lol: 

Atsakyti

Aha, tik reikia dar pranešt toms, kurios man lyg ir žadėjo ateiti. Parašysiu. reikia žinot ir kokio staliuko reikia :).

Atsakyti

Restar, 17 Rgs 2023 - 17:10, parašė: Kapseika, netikėta dar beveik vasarą girdėt apie Kalėdas, adventą, bet gražu. O koks būna mamos advento kalendorius? Ką kaupi?
Oi, vargas su tais kalendoriais, dičkis buvo porai metų atlaisvinęs mano rankas, bet pernai pareiškė, kad ir aš tavo vaikas😁 Kol mažiukai buvo, buvo viskas paprasta... Su mergina ir šiemet dar vargo nebus, visokios veido kaukytės, vonios putos, druskos, lūpų blizgi ai, koks loterijos bilietas, aseksuarai plaukams, kvepaliukai, kokie rašikliai, saldumynais ar pinigėlis koks į tarpą, mini stalo žaidimas ir pan. Su bernu sudėtingiau, bet dar turiu biški laiko... Tiesa šiemet prie kiekvienos dovanėlės pridėsiu ir po nuotrauką iš įvairiausių metų kalėdinio laikotarpio. Kadangi, mano vaikai nuskriausti, neturim jokių albumų, beveik visos nuotraukos kažkur kompuose ir atmintukuose, tad spėju bus staigmenų☺️ Pernai labai pagelbėjo kolegė, pririnkdama nuo varžtukų tuščių dėžučių, kas palengvino pakavimą, o šiaip kokiais tik būdais ir formoms pakuot nešbandyta🤦‍♀️ Priedas  received_270239482500348.jpeg   221,38KB   0 Parsiųsta kartų O grįžtant prie mezgimo, vakar susinervinau... Pirmą kart darau tokią užsegimo juostelę (realiai be užsegimo), nu ir kažkaip ta apačia kvailai gaunas, tarkit žodį, ar galima kažką geriau padaryti? O gal po skalbimo pasitvarkys🤔 Priedas  received_1031454721197801_edit_1246164949501512.jpg   337,07KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Apačioj aš prirenku daugiau akių, kad taip nesiarmonintų.

Awwww, Advento kalendorius, kaip miela!

Atsakyti

Kadangi stulpeliai sutraukia, tai taip... ar po skalbimo pasikeis, reiktų tikrinti, nes nieks nežino be praktikos, kaip tas tavo siūlas elgiasi.  Pagarinus išsitiestų, bet ar nepasidarytų pliurza,va klausimas...

Dar, nesu bandžius, tik svarstau, kad gal ne taip sutrauktų pvz vietoj išvirkščiųjų akių koks ripsas. T.y. gerųjų akių stulpelis toks pat, o išvirkščiųjų pakaitom-1eilė gerų, kita išvirkščių :hmm:​ 

Atsakyti
Kai išėjot sriubos, tai taip ir negrįžtat smile.gif
Ar bent susitikot? biggrin.gif
Atsakyti

Išėjom, grįžom, bet nėr ką papasakot.

Apart juvelyrinių Restar kojinių ir gražiai žalios bliuzelės :wub:​ 

Atsakyti

Ir vienintelio katuko  demonstruojamo mezginio ant savo kūno. :)

Atsakyti

Buvom 6, grįžom :). Bet vėlokai, jau gerokai sutemus, nes Katukui išėjus dar gerokai papliurpėm jau susimokėję sąskaitas. Apie mezginius tai beveik minimaliai. Atnešiau 2 nerodytas smulkmes ir būčiau net neparodžius :). Megztinius, sakiau, pasitaupysiu pirčiai. Tai ir apie tai pašnekėjom, kad REIKIA jau ieškot ir planuot, bet trūksta pas mus tų, kurios daro ir priima sprendimus :). Niuma, Liniuka - girdit? :D. Dar prisiminėm, kad ir swapas pernai buvo smagi pirties razinka, bet irgi reikia kažko, kas pasakytų, ar ir ką darom :).

Kapseika - labai fainai tu vaikučius džiugini, smagu jiems gauti, kur jau ir dičkis tokių nenorės :). tai aš net neprasidėsiu. Žinočiau, ką pripirkti be vargo tik 1 vaikui iš 4 :). O jau pritemptų šūdukų pirkaliojimas (kalbu tik apie save), man atrodo bereikalingas švaistymas. Visko jie pertekę... Taip ir užaugs vargšiukai su saldaininiais kalendoriais, galės savo vaikus lepinti :).

Tavo megzuko siūlas koks  :wub: . Kokia sudėtis? Koks modelis? Apie tą kraštą nieko gudriau nepasakysiu, bet dabar mandra esu, turiu blokavimo šukas, tai sakyčiau, kad čia jos galėtų turbūt padėti. Jeigu jau mano megztinio besivartantį kaklą tobulai sutvarkė.

Mirtinai reikia kardigano. Dar ir Mezgimo zona tokių viliojančių sagų prisivežė naujų. Negaliu išsirinkti, iš kokių siūlų ir kokį megzt  :B . Reikėtų prasinešt pro savo siūlų podėlius. Nes tie 2 švarkai išėjimui į renginius, tai Ok, bet į darbą ar miestą tai nenoriu taip oficialiai vaikščiot  :oh:​ , nemėgstu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 20 rugsėjo 2023 - 10:19

Restar, siūlo sudėtis

Priedas  IMG_20230920_140003.jpg   72,47KB   0 Parsiųsta kartų

Liečiant labai malonus jausmas, minkštutis, purutis, o jau lengvas, skalbti dar neskalbiau, nors vakar planavau, bet užsidarbavau iki vėlumos kieme, tad gal šiandie.

O smagioji dalis kad turiu jo dar dviejų spalvų ir iš visų norių tokių minimalistinių rūbelių. Gal net mazę pavyks įtikinti.

Priedas  Screenshot_20230920_142815.jpg   331KB   0 Parsiųsta kartų

Būk gera, parodyk tas savo blokavimo šukas, kažkaip aš jas praleidus. 

Atsakyti