Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kitos tai so so spalvos :D, bet šita labai graži. Įdomu, kas tas poly - akrilas, poliamidas? Nors tokia aš ta žinovė :D. O su sintetika ir būna tokie lengvesni mezginiai.

Šukos mano tokios: https://siulumazgas....iu-blokatoriai/.Nereikėjo niekada, kaip ir kojinių blokatorių, ale, kai yra, tai gerai, Ypač, kai kur patempt normaliau reikia - ar į ilgį, ar į plotį :D. Manau, panaudosiu ne 1 kartą. Norėjau kažkada kalėdoms, bet nurašiau sau kaip nereikalingą užgaidą, o vat kai prireikė - kaip š....

Pasivaikščiojau - nunešiau mažės puošniąją suknelę į muzikos mokyklą pakeitimui į didesnę, tada nuėjau pėsčia iki Fielmann prie Žaliojo tilto mažės akinių paimt, buvo siaubingai karšta, vasara o vasara. Namo parvažiavau autobusu, nors parėjusi gal būčiau ir greičiau, nes kamštyje teko prastovėt... Ale tokia jau leisgyvė buvau, dar ledai skrandyje sustojo :). Tik 5000 žingsnių... Bet vis geriau negu nieko.

Atsakyti

O, RESTAR, kaip įvairiai! Švarkas man - casual.

Kažkoks teambildingas ir penktadienis mus darbe ištiko, nulėkėm į IKEA  :wub: Desertų ir šiobeito  :B 

Po darbo užlėkiau į sauną, ir toliau jau - megzt. 7500, daug VT ;)

Atsakyti

Man ta mėlynoji (realiai šviesesnė nei nuotraukoj) l. graži, bet pabijojau sugadinti ir pradėjau nuo ne tokios gražios😁.

Rudą mažiausiai matau kur panaudosiu, bet kai tokia juokinga kaina, negalėjau palikti.

Aš darbe turejau įtampos, paprašė neoficialiai vadovų, personalo skyriaus ir vieno darbuotojo pokalbyje pavertėjauti, itin nemalonia tema. Tad grįžau tokia išsunkta, kad nusnūdau valndikę.

Dabar einu rinkti pritupimų apie braškes😁

Atsakyti

Švarką aš atsinešiojau 10 metų, o dabar - ačiū, gana :), tik kai reikia.

Atsakyti

Įvairus tas grožio supratimas.

Atsakyti

Gražus, Kapseika, tavo kampukas :wub: O dar kai siūlo meilumą nupasakojai. Ir advento kalendoriaus planavimas įkvepiantis :wub: 

O aš vakar wooly apsipirkau :B Nedaug, tik šilkmoherio ir pridėjimui merino plono. Nusprendžiau, kad atėjo laikas pasiimti virbalus.

Bet tai koks rugsėjis šiemet :wub:​ Pasėdėjom Verandoje sodelyje. Skaniai pavalgėm. Dar rytojų išgyvent darbe ir iki spalio 3 bus laisviau. 

Atsakyti

Aš grįžau gal 22 val. namo. Mašina stovėdama prie CUP sugedo - neužsiveda. Kažkas rimto, nes ir pakrovus akumą neužsiveda.

Atsakyti

Siūlų turiu daug ir da biškį. Paskui da biškį. Ir dar biškį net ne savo spintoj.... ir net vyras nemezga :D 

niekaip neįsivažiuoju į dienotvarkę.... ir įtarimas, kad psichosomatika veikia dar, nes šiandien apturėjau migrenos priepuolį be jokio trigerio... petį skauda aštriai, blauzdas, pilvas maištą kelia... nu arba kovidas :D  :oh:  ir toks jausmas, kad tik dirbu ir miegu, net maisto neturiu kada gamint...

Atsakyti

Taip, taip, Niuma, vakar turėjai žagsėti. :) Prašom, suorganizuok mums pirtį lapkričio mėnesį! Tau gerai gaunasi ir patinka. :)

Atsakyti

Jurgitak, oj, užuojauta. Tai nutempei auto kažkur?

Atsakyti

Atvažiavo draugė su vyru, tai pastūmėm, užsivedė iki namų parvažiavau, bet šiandien vėl neužsiveda. Teks arba stūmikų ieškot arba tralo, kad iki serviso nuvaryt. O dar darbo pilna, nes pas mane darbe metų pabaiga, tai kiekviena valanda užimta.

Atsakyti

O civilinis draudimas neteikia nutempimo? Aš šįkart pasiėmus su nutempimu ne tik po avarijos, bet ir sugedus. Šiek tiek daugiau moku, bet ir šiek tiek ramiau :D  nes draugų kažin ar rasčiau pastūmimui

Atsakyti