Nai nai nai netgi visai gavosi. Aišku dar reikia tobulinti, bet žinau, kur reikėtų daryti kitaip. Dabar sekantis iššūkis kremas.
Emilis perlauja toliau
Pirkau. Esu prisiskaičiusi iš kur perka profai, gal kada ateity ir iš tų "profesionalių" pabandysiu, dabar tai pirkau kokius radau Rimi.
Labas rytas visoms
Kapseika*, 01 Spa 2023 - 08:19, parašė: Liniuka, su tais vaikais sujuokinai. Mes su MB save irgi jau nekart pagavom, kad kai saviškiai išauginti, tai visai mielai renkamės aplinką be vaikų. Nors save laikiau visai draugišką vaikams. Pagal kokį receptą darysi macaroonsus? Aš prieš metus bandžiau, tai eigoj perplanavau, nes pirminis bandymas su nekaitintu sirupu visai nepavyko, tada pirkau pamokėlę, gavosi kiek arčiau numatyto rezultato, bet taip neužtikrintai.
Liniuka, 01 Spa 2023 - 08:36, parašė: Aš pagal šitą receptą gaminu. [url="https://www.sauletavirtuve.lt/prancuziski-migdoliniai-morengai-macarons/"]https://www.sauletavirtuve.lt/prancuziski-migdoliniai-morengai-macarons/[/url] Esu 90 proc tikra, kad nesigausAi bus migdolinių blyninių sausainių
man buvo macaroonsu manija uzejus. Pirkau video pamokele is Kristina ir Vilius Kazlauskai - turi tiktoke paskyra vis daro live ir rodo kepinius, nu ir nusipirkau is jos pabandyt. Gavosi graziai man viskas net su mano labai prasta orkaite kuria buvau nurasius. Tai jei turint gera normalia orkaite su kuria galima ir temperatura tiksliai sumatuot manau gautusi ir dar geriau. Idedu vaizdiniu irodymu
Pridėta:
Oj žiūriu MsuM vlogą ir kvykauju iš mezgimo " naudos"
Pridubliavau
Aš tai labai norėčiau į gyvus mokymus nueit, bet vien dėl savo įdomumo 350 eur gaila.
MsuM tikrai puikiai gavosi tau
Gerai, kad soti skaitau! Puikūs makarūnsai, dailūs nagučiai!!!
Aš galvoju kada pas Beatą nueiti.
Grynai iš įdomumo pas Adriją Čepaitę lankiau viešojo kalbėjimo kursus, VERTA KUEKVIENO EURO dvigubai. Nuostabi!
Seip tai ismaisymas svarbus, kur gali atkalti ranka, ir kepti ne per karstai, nes tamset pradeda, as dar buna pasukineju bleka. Bet sakau mano pigi orkaite kur iskart jau su virsum, pirkom statybas kad atgyventu. Jei turint gera orkaite brangesne manau dar geriau jie iseitu. Ir nuimt iskart nuo kilimelio nepradet. Leist jiem atvest. As buna i saldytuva dar ikisu kad pilnai atsaltu tada tik nuimineju
Oj kaip intriguojat su tais macaronsais
Aš darbuky aną dieną tai užsidirbau belekiek karmos taškų su Kronštato obuolių pyragu visą savaitę kalbėjo koks skanus. TAi galvoju-jie dar neragavo mano kanelių
bet iš tikro laikau save visiška vidutinybe konditerijoj, ar tiesiog sėkminga kepėja. Nes mano kepiniai tai tokie - arba pavyks arba ne
Tai su macaronsais bijau biškį prasidėt.
Dabar maišau duoną. Nu žiūrėsim žiūrėsim, nes raugas toks... ne visai man patiko net nepamenu, kada paskutinį kart judintas buvo
Niuma su ta gyvenimo pradžia
Kremas toks liežuvio spalvos
Screenshot_20231001_154134_edit_993079393839083.jpg 280,81KB
0 Parsiųsta kartų