Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos grožiai, ištikrųjų norėjau rašyt rykliai (verslo pasaulio😁). 

Kietos jūs moteriškės, užtat gal ir diskusijos gaunasi kiek kietesnės.

Kapseika, būtum LT atsiūsčiau paštomatu. Nelabai yra norinčių ją skaityt.

Frekut, dėkui už gerus norus, ot būtų nerealus projektas - tarptautinė bibliotekų draugystė. 

O pati skaitei, gal nieko gero, kad neskaito, ar tiesiog per ilgas laiko tarpas gavosi nuo paskutinių dalių. 

Margarita, klausei kaip man tos kitos dalys, tai ką aš žinau tiesiog smagus atostogų skaitinys. Teisybės dėlei turiu pasakyti, kad paskutiniais metais, iš principo, skaitau tik pozityvias, lengvas knygas, net detektyvai, kuriuos itin mėgstu turi būti "švarūs" be jokių itin kruvinų, brutalių, smurtinių detalių. Meilės romanai ne per saldūs, bet ir be užsitęsusių skausmo upių, sunkių ligų ir pan. Vargstu - jau net nežinau kiek knygų pradėta ir atidėta, bet sąmoningai leidžiu sau taip elgtis, knygos - man visiškas poilsis.

Tai pastarosios tokios neblogai subalansuotos, yra paslapties, veiksmo vis kitoje šalyje, kultūroje... Bet ir skaičiau jas gal prieš porą metų, net nežinau jei dabar paimčiau į rankas kuom pasibaigtų😁

Atsakyti

Visiškai nesuprantu kas čia įvyko ir ko čia buvo susijautrinta :hmm: Vis tas rašymas su susiinterpretavimu tarp eilučių. 

Vakar pagaliau pradėjau megzti po beveik metų. Teko valdytis, kad nepersimegzt :)​ Šiandien planuose makaroonsai. 

Atsakyti

Mno mezgiminiai projektai žlunga kartais dar planavimo stadijoj :hihihi: 

tai vakar papirkti du megztukai-kardiganai. Ir dar šalia džinsiukai šaltam sezonui (tamsesni, storesni nei turimi). Visai tas naujas outletas paserviruoja neblogų dalykų už neblogą kainą. Nu tik reik dirbt-ueškot, matuot. Užtrukau belekiek laiko. O važiavau tik akinių taisyt :B bet žmonių žmonių :blink: 

Liniuka-ką mezgi :bigsmile:​ 

Atsakyti

Nieko tokio ir neįvyko - eilinė mūsiškė diskusija, kai turimos savo nuomonės. 

Buvo iki jos 'vertinimo'. 

Vakar baigiau žydro kūną. Na ir visai fainas :) net ne permayomas, ko labiausiai nenorėjau. Dabar būt gerai iki pirties baigt ir rankoves. 

Skaitau 'Magdalė, smuklės merga.' Lengvai skaitosi, apie XVI a. Vilnių. Dovanojau mamai, dabar pati pasiėmiau.

Atsakyti

Davai visos einam į veidrodį pasižiūrėt, pilnatis šįkart stiproka :D 

Katuk, aš irgi vakar outlete buvau, kol radau mašiną kur pasistatyt :blink: Nubir tu vaikų visur milijonas, laksto, malasi. Kaip kokiam žaidimų kambary jaučiausi  :B Važiavom tik pavalgyt. 

O mezgu tai moherinį simple megztuką.

Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2023 09 30, 22:09)
<p>hm o kuo lietuviškas bobų turgus nuo prancūziško bobų turgaus skiriasi?</p>

Prancuziskas irgi su ydom, bet nera pamosklu, mokymu ir ypatingai - lyginimosi tongue.gif
QUOTE(Kapseika* @ 2023 10 01, 07:59)
Margarita, klausei kaip man tos kitos dalys, tai ką aš žinau tiesiog smagus atostogų skaitinys. Teisybės dėlei turiu pasakyti, kad paskutiniais metais, iš principo, skaitau tik pozityvias, lengvas knygas, net detektyvai, kuriuos itin mėgstu turi būti "švarūs" be jokių itin kruvinų, brutalių, smurtinių detalių. Meilės romanai ne per saldūs, bet ir be užsitęsusių skausmo upių, sunkių ligų ir pan. Vargstu - jau net nežinau kiek knygų pradėta ir atidėta, bet sąmoningai leidžiu sau taip elgtis, knygos - man visiškas poilsis.

As irgi rimtu skaitalu i rankas nebeimu, nors stebiu kelias youtuber'es, kurios literaturines naujienas pristatineja, tai sukirba mintis, kad bent karts nuo karto reiketu ir rimciau ka paskaityti. Pavasari man anyta nupirko romana 'Kremlius' doh.gif Cia jis labai populiarus buvo, anytai irgi ispudi paliko, sake bus idomu ir man... Bandziau skaityti, bet kai gyvenus tame sovietiniame ir posovietiniame periode, tai grizti net mintimis - visiskai nesinori. Suprantu, kad dauguma gyvenimo aspektu vakarieciams atrodo egzotika, bet gi ne mums. Tai va tas 'Kremlius', nors ir romanas, truputuka toks sunkesnis buvo. Irgi ilsisi nebaigtas skaityti ant lentynos.
Bandysiu pribaigti ta pirmaji seseru romana, po to ziuresiu.
Atsakyti

Liniuka, su tais vaikais sujuokinai. Mes su MB save irgi jau nekart pagavom, kad kai saviškiai išauginti, tai visai mielai renkamės aplinką be vaikų.

Nors save laikiau visai draugišką vaikams.

Pagal kokį receptą darysi macaroonsus? 

Aš prieš metus bandžiau, tai eigoj perplanavau, nes pirminis bandymas su nekaitintu sirupu visai nepavyko, tada pirkau pamokėlę, gavosi kiek arčiau numatyto rezultato, bet taip neužtikrintai. 

Atsakyti

Aš pagal šitą receptą gaminu. https://www.sauletav...engai-macarons/

Esu 90 proc tikra, kad nesigaus :B Ai bus migdolinių blyninių sausainių :D​ 

Atsakyti

Oi su tomis knyginėmis dovanomis ar primygtinomis rekomendacijomis tai vargeli.

Turiu draugę, kuri vis įbruka man kokia "turi būtinai" paskaityti knygą.

Tai vieną jau gal metus laiko turiu ir vis sulaukiu klausimų, na kaip ji man... Ogi - niekaip, nerandu įkvėpimo pradėti.

Atsakyti

Oi su tomis knyginėmis dovanomis ar primygtinomis rekomendacijomis tai vargelis.

Turiu draugę, kuri vis įbruka man kokia "turi būtinai" paskaityti knygą.

Tai vieną jau gal metus laiko turiu ir vis sulaukiu klausimų, na kaip ji man... Ogi - niekaip, nerandu įkvėpimo pradėti.

Atsakyti

Beje mano planuose šiandie varškės tinginys su baltu šokoladu ir karamelizuotais obuoliais.

Jei neaptingsiu. 

Atsakyti
Groja per radiją Katažinos daina: Gyvenimas prasideda po 40....
Emilis: mama, tau prieš 5 metus gyvenimas prasidėjo.

Aną dieną: o kodėl parduotuvė IKI? O ne ATE?
Atsakyti