O kas i kaina ieina? Nes ispudinga

As noreciau i Thai virtuves kursus, bet tie, kuriu noriu, yra tik Paryziuje ir netinkamu laiku (pvz., treciadieni 14h arba sest./sekm.). Kaina 95, trukme beveik 4h.
Pavėlavau į razborkes, tai ir neprasidėsiu . Patiko labiausiai Liniukos pasiuntimas visų pas veidrodžius
. Lygioj virtoj kaip gaidžiukai
. Ir kad megzti pradėjai
.
Makaronsai tai nejaudina šiuo metu. Lidlas už 1 ct pasiūlē man keksiuką su mėlynėm, pasidalinom su vyru į sodą važiuodami, taip užsisaldinom, kad eilinįsyk pasidariau išvadą: didžiausias skanumynas man - lašiniai su juoda duona.
Vakarojom vakar visa didele šeima - su 5 vaikais, priviriau plovo, Niujorko slyvų pyragą iškepiau. Ir pradėjau žalią Narbonne. Užsižioplinus perkelt markerius teko paardyt, kažkokį prancūzišką durnafilmį per LRT dar žiūrējau, staiga žvilgt į laikrodį - 00.30 . Ryte atsikėlus vėl bent kelias eilutes pamezgiau. Tik į sodą nebuvo patogu pasiimt, gaila. Džiugina spalva, įdomu pradėti.
Kapseika - suprantu su knygom. Aš irgi mėgstu arba pozityvias, arba gražiai parašytas, o iš anksto žinomas kaip sunkias - apeinu iš tolo. " Mažas gyvenimas" net darbe palikau, kolegė perskaitė, o aš ne, ir nenoriu. Tiesą sakant, daugumoj taip būna su dovanotom....Matyt, nuo tam tikro amžiaus pačios geriausiai žinom, ko norim.
Liniuka, labai gražūs gavos.
Maniškių tos kojikės kažkokios nekokios buvo.
received_694573569230032.jpeg 69,73KB
0 Parsiųsta kartų
Nors skoniškai visai suėjo, mažosios gimtadieniui dariau, tai buvo labai laiminga. O va, paskaitinėjau De forume, tai jos visai nesiterlioja, neperka jokių ten brangybinių spec. miltų, ima tiesiog blančiruotus maltus migdolus, neverda jokių sirupų. Tai sakiau reiks pabandyt supaprastintą variantą.
Ekraną laižančią niumą tiesiog matau!!!
Pirčiai turiu belekiek ŽIEDĖ mėginukų. Mylima vaistininkė mėtėsi kikendama, kad dar neišmoko namų darbų (akcijos persivertė gi, spalio 1), ir kad neišduočiau
Valgysiu kiunkę. Sako, aukštaitiškas nacionalinis patiekalas. Hmmm
Macarons art tai šitus rekomenduoja
Pavėlavau į razborkes, tai ir neprasidėsiu
.
Mano savaitgalio skaitinys: http://leidyklavaga....e-buti-namuose/– saviterapija, kai namai iš lauko pusės – visiškos statybos (anei žolytės, anei daržiuko kaip ir nebėr, net krituolių obuolių neberenku), o iš vidaus – persismelkę paaugliškų nenuotaikų. Trečią val. nakties kėliausi knygos iš dukros atimti, dabar į vakarą jau tragedijos dėl nespėtų paruošti pamokų...
O dar klasės kelionė užusienin nusimato su išvykimu 4 val. nakties ir grįžimu naktį – kirba mintis neleisti, nes ir taip neaišku kokioje laiko juostoje gyvenam.