Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

QUOTE(Liniuka @ 2023 10 01, 12:38)
Aš tai labai norėčiau į gyvus mokymus nueit, bet vien dėl savo įdomumo 350 eur gaila. 

O kas i kaina ieina? Nes ispudinga unsure.gif
As noreciau i Thai virtuves kursus, bet tie, kuriu noriu, yra tik Paryziuje ir netinkamu laiku (pvz., treciadieni 14h arba sest./sekm.). Kaina 95€, trukme beveik 4h.
Atsakyti

Pavėlavau į razborkes, tai ir neprasidėsiu :). Patiko labiausiai Liniukos pasiuntimas visų pas veidrodžius  :B . Lygioj virtoj kaip gaidžiukai  :oh:  . Ir kad megzti pradėjai :wub: .

Makaronsai tai nejaudina šiuo metu. Lidlas už 1 ct pasiūlē man keksiuką su mėlynėm, pasidalinom su vyru į sodą važiuodami, taip užsisaldinom, kad eilinįsyk pasidariau išvadą: didžiausias skanumynas man - lašiniai su juoda duona. 

Vakarojom vakar visa didele šeima - su 5 vaikais, priviriau plovo, Niujorko slyvų pyragą iškepiau. Ir pradėjau žalią Narbonne. Užsižioplinus perkelt markerius teko paardyt, kažkokį prancūzišką durnafilmį per LRT dar žiūrējau, staiga žvilgt į laikrodį - 00.30 :oh: .  Ryte atsikėlus vėl bent kelias eilutes pamezgiau. Tik į sodą nebuvo patogu pasiimt, gaila. Džiugina spalva, įdomu pradėti.

Kapseika - suprantu su knygom. Aš irgi mėgstu arba pozityvias, arba gražiai parašytas, o iš anksto žinomas kaip sunkias - apeinu iš tolo. " Mažas gyvenimas" net darbe palikau, kolegė perskaitė, o aš ne, ir nenoriu. Tiesą sakant, daugumoj taip būna su dovanotom....Matyt, nuo tam tikro amžiaus pačios geriausiai žinom, ko norim.

Atsakyti

O kas i kaina ieina? Nes ispudinga unsure.gif

Kaip suprantu čia vienos dienos ar pusdienio mokymai, kur kartu su profesionalu gamini, jie pasidalina receptais, tiekėjais. Na ir prisikepi macaronsų. 

Atsakyti

Konditerės-kulinarės, pirty tikiuosi makarūnsų su kanelėm kaip minimum 🤣🤣 Kiek čia galima ekraną laižyt 🤤

Pajūrys rudenį - tobulybė atostogoms 🥰 . Nors ir super trumpom.

Einam su Ripsu posmelį nusnaust. Jau įsitaisė šalia. 

Atsakyti

P.S. Viada su kortele- kava nemokamai vaišina šiandien Kavos dienos proga.

Pasi(ka)kavinom grįždami abu :)

Atsakyti

Liniuka, labai gražūs gavos.

Maniškių tos kojikės kažkokios nekokios buvo.

Priedas  received_694573569230032.jpeg   69,73KB   0 Parsiųsta kartų

Nors skoniškai visai suėjo, mažosios gimtadieniui dariau, tai buvo labai laiminga. O va, paskaitinėjau De forume, tai jos visai nesiterlioja, neperka jokių ten brangybinių spec. miltų, ima tiesiog blančiruotus maltus migdolus, neverda jokių sirupų. Tai sakiau reiks pabandyt supaprastintą variantą.

Atsakyti

Ekraną laižančią niumą tiesiog matau!!!

Pirčiai turiu belekiek ŽIEDĖ mėginukų. Mylima vaistininkė mėtėsi kikendama, kad dar neišmoko namų darbų (akcijos persivertė gi, spalio 1), ir kad neišduočiau  :yahoo:  :bis 

Valgysiu kiunkę. Sako, aukštaitiškas nacionalinis patiekalas. Hmmm

Atsakyti

O kokie tę tie miltai?

Pamenu dukra kruasanus bandė namie kept, tai ieškojo kvietinių,bet kažkokio ten spec malimo. Nu ir ne itin pasirinkimas

Atsakyti

Macarons art tai šitus rekomenduoja

https://e.minordija...._pakuoteje-1_kg

Atsakyti

As miltus tai perku paprastus tesco pas mus buna - bet visada juos persjoju pirma

Atsakyti

Aš šituos pirkau, tipo turi būti nenualiejinti ir bla, bla...

https://www.shop-apo...280027&expa=gue

Bandysiu su paprastais, ir kaip MsuM sako tiesiog persijosiu, dar galima drauge su cukraus pudra permalti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 01 spalio 2023 - 18:07

Pavėlavau į razborkes, tai ir neprasidėsiu :).

:hihihi:

Mano savaitgalio skaitinys: http://leidyklavaga....e-buti-namuose/– saviterapija, kai namai iš lauko pusės – visiškos statybos (anei žolytės, anei daržiuko kaip ir nebėr, net krituolių obuolių neberenku), o iš vidaus – persismelkę paaugliškų nenuotaikų. :wacko: Trečią val. nakties kėliausi knygos iš dukros atimti, dabar į vakarą jau tragedijos dėl nespėtų paruošti pamokų... :mega_shok: O dar klasės kelionė užusienin nusimato su išvykimu 4 val. nakties ir grįžimu naktį – kirba mintis neleisti, nes ir taip neaišku kokioje laiko juostoje gyvenam.

Atsakyti