Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mano kažkokia tokia tarka: https://pjaustykles....tykle-tns-3000/. T ik nepamenu aar 2000, ar 3000. Anksčiau turėjau kažką kaip Niumos, kolegė į Kanadą išvažiuodama gyvent atidavė, paskui nusibaigė ji man po daug metų tarnystės. Dabartinė gera tuo, kad priedų nereikia kaitaliot (ieškot, kur nusikiša), užtenka rankenėlę persukt.

Atsakyti

Laba,

Mano pjaustyklė iš maximos pirkta. Kaip pas Liuniuka principas. Mandoliną iš tupervare su kažkokia superduperpriseexpenso akcija pirkau, tai nebuvo brangu apie 30€. Bet ten tik tie smailūs dantys yra ir plokštelėm pjausto. Trūksta burokinės tipo.... dar galvoju iš tuperware pačią mažiausią bandyt susirast. Dabar paskolino tai labai fainai česnakus žieminius susitvarkiau. Bet ten nereguliuojamas storis. Tiek kad smulkmės principas paprastas sumeti į tarą ridikėlius ar česnakus ir sučečkavoja labai plonai. 

Vakar po ilgo laiko siuvinėjom. Abi su dukra. Na jos Kaziukas tegul ne tik mama dirba 🫢

Atsakyti

Restar megztikas  atskiro posto vertas🥰 labai labai gražus🥰

 

Beje man ali pradėjo pajetkas mest. Galvoju gal čia koks ženklas 🤭 beveik kaip dainoj duoki man ženklą o mielasis aleksiuke.  Bet įdomu kiek siūlo reikia pirkt jei mezgi pridėtinį prisidėjusi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 04 kovo 2024 - 08:43

Freke-metrais skaičiuok :mirksiukas:  aišku, jri aleksiukas pasakoja apie juos

Atsakyti

Aha, mano  2000 salotinė. Tai yra tie ploni tobuli korėjietiški šiaudeliai ir tobulas storis bulvytėms fri (tiek mes jas ir darom, na, bet kartais) arba Uncle bens cukinijų pjaustymui. Pasigendu dar vidutinio storio, koks buvo kaip pas Niumą pjaustyklėj - tada jau tobulai būdavo ir Uncle bens', ir burokėliams virtiems.

Dičkė dukra prasitarė vakar, kad gal vasarą norės pasimokinti nerti ne tik gėlytes ♥. Papirkau vąšelių iš Temu rinkinį - tokių visokių storesnių, nes plonų nuo kūdikiams kepuryčių nėrimo tai buvo :). pati vis noriu kokius siūlgalius/likučius įvairius sunerti į krepšelius kokius praktiškus.

Sunkiai kėliausi, nes rytinis miegas toks saldus buvo... Vakar, aiku, panaktinėjau, labai norėjau bepirštes baigti, liko tik riešai, ryt mažė galės varyt į mokyklą su naujom raštuotom :). O dičkė tai norėtų nebent kokių plonų pūkuotų nėriniuotų :). jeigu bus įkvėpimas, tai kažką pabandysiu gal Visai smagu su tais mažais dalykais, kad rezultatas greitas ir labai naudojamas.

Atsakyti

Katuk man jau kilometrais reikia 🤣 

Ai Restar tarka sužavėjo spalvų gama. 🥰

Atsakyti

Tarkos ir pajietkos, laba diena!

Atsakyti

Restar, sveikinu su antmodeline nuotrauka! Savo dukrai irgi tokį megzčiau  :wub:​ 

Atsakyti

Laba diena,

Restar, megztukas nepaprasto grožio man  :wub: 

Pjaustyklės jokios neturiu, o reiktų, gal dažniau visokias daržoves valgytume.

Pirkau už lipdukus keptuvę lietiniams iš CircleK, pažiūrėsim, kaip veikia. Senoji buvo labai gera ir danga gera, bet išsireitė dugnas, tai labai nepatogu naudoti.

Savaitgalį Klaipėdoj buvom Kaziuko mugėj. Visokių grožių prisižiūrėjau :wub:  bet tik mentelę ir biškį maisto pirkau, sūriai labai skanūs. Norėjau kažko iš keramikos, bet kainos nebesvietiškos  :blink: Bet grožis irgi  :wub:  Labiausia tai smagu buvo, kad diena labai graži :wub: Nors biškį iš vėjuota, bet saulėta, pavasariška :wub:​ 

Atsakyti

Tai štai, pasirodo, kodėl, mes daug daržovių valgom :). Tiesą sakant, pjaustyklę turim visą šeimyninį gyvenimą. Bet tinka ir peiliu pjaustytos :).

Keramika ir man būna labai gražu. ir brangu... ir nėra kur namie gražiai tuos grožius padėt....

Atsakyti

Prie pjaustyklių norėčiau tokios kur "makaronus" daro iš agurko, morkos ar kokios cukinijos., nes tos mandolinos tipo nedaro... Bet jaučiu trumpalaikis noras 🤣

Atsakyti

Pjaustyklės jokios neturiu, o reiktų, gal dažniau visokias daržoves valgytume.

Arba būtų papildomas daiktas lentynoje ar stalčiuje... 

Atsakyti