Restar, paprasčiau nebūna - elfai.lt
Katuk, yra ir gėlių
Screenshot_20240303_124207_com.android.chrome.jpg 92,18KB 0 Parsiųsta kartų
Restar, paprasčiau nebūna - elfai.lt
Katuk, yra ir gėlių
Screenshot_20240303_124207_com.android.chrome.jpg 92,18KB 0 Parsiųsta kartų
Aš tokią naudoju. Aišku pirštus pasaugoti reikia.
Restar, labai panašu, kaip atvirų akių susiuvimas (o aš jį moku), tik viskas priklauso nuo aiškintojo kai radau LT kalba- jokio sudėtingumo nėra.
Aš šitą visai naujai pirkau (per Kurpienę pigiau gavos, tiek su siuntimu mokėjau, man atrodo). Patenkinta dėl kopūsto nerealiai. Bulves free gal man per plonom juostelėm pjausto, arba dar nemoku nureguliuot (prieš naudojimą patariu video pažiūrėt). Funkcijas dar tik atradinėju:
Messenger_creation_0a72732e-3889-47ac-9fa5-665e163a0f1f.jpeg 256,94KB 0 Parsiųsta kartų
Pasigirsiu: https://www.ravelry....in-sweater-solo.
Kad tos juostos proporcingai išsidėstytų, reikėjo, ko gero, dar didesniais virbalais megzt, nes gauge lyg atitiko mėginuke, bet paskui, matyt, patankinau. Aš patenkinta, dukra santūriai irgi. Be galo švelnus. Biškį balta numelsvėjo. Ai, ir blokavimo šukos superpasiteisino, vyrui atleista .
Taip, Liniuka tikrai prisidėjus , naglai buvo įdarbinta prieš einant miegoti, kai vidurio raštą plepėdama bile kaip numezgiau. Tik tą kartą viena eile per mažai nuardžiau, tai teko darsyk ta daryt . Ir vienas siūlos Liniukos per dar ankstesnę pirtį dovanotas , o mėlynas - dar aa Šarangės Anykščiuose pirktas...
Liniuka, net ne vienu pirštu, o dviem rankom Kai ardyt padėjai.
Labai gražus megztukas 🥰
Vakare pamačiau Viliaus mokyklinių kelnių vaizdą po skalbimo. Likę juostos nenudžiugino 🤐 Nusivežiau į Megą- tamsiai mėlynos mokyklinės kelnės, plius šviesiai mėlyni laisvi (platoki) džinsai laisvalaikiui. Peeke abudu radom, tai kitur net nėjom, nes jau daug parduotuvių vienas anksčiau buvo apvaikščiojęs.