Kasos nurėžtos pusiau spalva atnaujinta, antakiai nupiešti
ir grįžtant papirkta stintų. Puikiai papietauta
Iš mezgimo, tai savaitgalį tik mėginukų pora numegzta
Visgi gerai, kai anksti atsikeli. Technikos muziejus aplankytas, po saulėtą miestą pasivaikščiota, tobulas Tiramisu la Pasta suvalgytas. Jei neišardytas moherinukas, savaitgalis būtų tobulas. Turėjau jau gal 1/3 reglano linijos ilgio ir nusprendžiau, kad reglano takelis nepatinka. Tai dabar svarstau, ar tęsti moherinį kitu takeliu, ar pradėti audinę. Gal turit kokių įdomių modelių nusižiūrėję storiems siūlams? Svarstau gal japonišką petį ar storiems siūlams jis netinka.
Labos
Tupiu eilėj prie mašinų plovyklos, tai pagaliau jus pavijau.
Restar kojinė nuostabi Linkėjimai sveikatos
Aš sektiškai į kompaniją panašiai. Sutarėm su gyd. gegužę - birželį operuot, ko gimdoj nereik. Dabar man visko per daug: darbai, mokykla. Kol pasekmių nejaučiu, sakė, kad galim palaukt. Bet perspėjo, kad nieko nedarant ir nesprendžiant gausūs kraujavimai gali prasidėt.
Savaitgalį turėjau varyt į dukros baleto konkursą, bet kūnas už mane nusprendė, kad man per daug - kažkokio viruso dėka pamiegojau 2 paras. Jau gerėja ir pavyko pailsėt. Aš turbūt panašiai kaip Gadget stengiuos sau visokių malonumų prisiplanuot, bet pavargstu ir nuo jų. Vis dar reikia išmokt tiesiog patingėt be papildomo paskatinimo
Labas pirmadienis,
Sveikinu, mes, megzdamos kartu, pasiilginame gyvenimą apie 7.5 metais (Jane Fonda sakė, o ji domisi kokybiškais gyvenimo prailginimo metodais Socialiniai ryšiai brandžiame amžiuje yra itin vertingi.
Dabar galvoju, kada tas brandus amžius prasideda? Pasaulio sveikatos organizacija, atsargiai pacituodama JTO, sako, kad older person yra 60+.
Aš kelintą kartą sugrįžtu, atsimušu į Gadget klausimą apie brandą, bandau pafilosofuot ir uždarau vis. Labai filosofinis klausimas.
Branda ir brandus amžius turbūt skirtingos sąvokos . Brandi jaučiausi jau 17. Mintyse kartodama Mačernio eilėraštuką (mano to meto guru ir sielos atliepėjas), galvodavau - man dar tik 17 ir taip jaučiuosi...
Aš, dar tik įpusėjęs dvidešimt trečiuosius,
Jaučiuos pavargęs ir pasenęs Vakarų žmogus.
Iš visko aš seniai ironiškai juokiuosi,
Į nieką netikiu, esu atbukęs, nejautrus.
Gyvenimo įvykiai anksti subrandino. Kol nebuvo 50, tai jaučiausi kaip 25. Bet kai sukako, tai tenka kartais pasistebėt, ko čia vienas ar kitas sanarys pagirgžda arba ko negaliu suktis taip greitai, kaip anksčiau. Nes supratau, kad NENORIU plėšytis. ir tų estrogenų mąžta, su tuo visa krūva pokyčių organizme. Tai kaip ir galiu sakyti, kad imu pamažu jausti amžių, nors labai brandžia dar savęs nelaikau . O kiti ir nespėję subręst ima vaikėt
.
Bile ką čia parašiau, kad tylu nebūtų.
Pareklamuosiu puslapį yarnpond.com. Sužinojau per brunch'ą, šiandien užsiregistravau ir vienas žakardines kojines patestuosiu. Nes dabar ant jų užsikabinau. Aišku, reikia dukros kvarbatkines tęsti, bet kas man sutrukdys naujas pradėt . Sugalvojau, kad prie raudonų batų pavasariui gal raudonai juodas kojines nusiraštuosiu.
Ar sakiau, kad Sophie Hood baigiau kažkada praeitą savaitę? Negražus, rudas, tai ir fotkinti nėra noro . Ale buvo tokio merino pigiai pirkto, tai norėjau sunaudot. Dukra šiandien pranešiojo. Kita irgi užsimanė kažko panašaus - kai pasakiau, kad kapinšonšalikį tingėsiu megzt, tai sakė, kad tiks ir balaklava. Galėtų ilgiau žiema tęstis - per daug grėsmingai pavasaris su savo sėjom artinasi, o aš dar neatsimezgus...
Jau turbūt reiktų pomidorus sėti Bet kažko nėra įkvėpimo. Kad lauke sodinsiu tai faktas, labai pasiteisino dėžėse saulėkaitoje prie rąstinės pirties sienos. O turguje niekada nežinai ką nusipirksi.
Šiandien darbe motyvaciją stipriai pasikėliau kai pamačiau bonusų skaičiukus Ką čia nusipirkus
Gal kokio baby kašmyro.
Kaip iš š išspausti vašką
Screenshot_20250224_175549_Facebook.jpg 144,96KB
6 Parsiųsta kartų
Madinga tema dabar. Per ilgai buvo tylėta. Bet ko ten eit į tą konferenciją, kai info ir šiaip visur pilna.
Liniuka - smagu! Kol kas nieko negirdžiu apie premijas, bet kovą paprastai irgi gaudavau + 2 atlyginimai. Tik aš pasitaupau, nes vėl pusmečio mokėjimas už vaikų mokslus būna ir atostogoms.
Prisiminimai iš brunčo pareina .
Čiupinėjau Loro piano coarsehair kašmyro praplautą mėginuką iš woollonatics.nl pirktą. Kosminis švelnumas . Ai, ir Chiagoo karboninius čiupinėjau, jeigu dar nesakiau. Nu labai labai sklandūs perėjimai, niekur nekliūna, norėčiau pabandyt. Kai sekantį kartą pritrūksiu kokio virbalo, tai gal tuos pirksiu.
Va dar čiupinėjau mėginuką iš šitų: https://www.ilge.lt/...sp-grigio-medioir šitų siūlų https://www.ilge.lt/produktas/prestige-mezgimo-siulai-ritese-merinas-zvyneliai-pr1962-sp-grigio-medio . Spalvų tai netaikiau, sorry . Pati šitos moheros esu nusipirkusi pridėjimui, plonytė ir visos labai giria (gal buvau atsivežus į pritį, tokia bordo?), o ten tie žvyneliai toke mažiuliukai ir reti - kad net aš nebrokyčiau, labai labai subtilūs. Tai jeigu kuri ieškosit tokių - tai žinokit
.
Ir dar labai įkvėpė megztukas vienas - modelis tai paprastas, bet siūlai taip kūrybiškai suderinti - Shoppel wolle crazy zauberbal ir kašmyro deranti gija. Tamsūs, ne ryškiaspalvis megztinis, bet tokia kokybė ir elegancija . Žodžiu, ne tik sekta gražiai mezga
.
Niuma, papasakok ką nors tu, kaip ten Kaune, kokia atmosfera buvo, ką įdomaus matei/girdėjai apie mezgimą.
Čia gal kokiem gydytojam? Ar jais apsimetantiems
Bonusų ir aš gavau, ale bet kažkaip nemotyvuoja nors turiu čia tokią mintį vieną, kur juos išleist, tokią čiut brangesnę nei kašmyrai. Nu tokią labiau į vikuniją panašią
bet kol kas jokių rimtesnių žingsnių tam nedarau, tik svajoju
O apie brandų amžių... kada noriu tada ir branda
Pomidorų nesėsiu. Bus matyt, kokį turgaus loterinį bilietą ištrauksiu. Turbūt geresnį vistiek, nei mano išplaukę vargani daigeliai. Pvz su pirktiniais agurkų daigais pernai tai tiesiog aukso puodą laimėjau.