Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kapseika, kaip tavo vaikinukui sekasi? Dažnai į namus grįžta?

Lyg ir gerai, mokslai nelengvi, pats sako, kad galvoje reikia stipriai persiorentuoti ir dienotvarkę grieščiau dėliotis, bet kaip suprantu patinka, vis pasakoja kažką entuziastingai, deja temos tokios, kad dažnai tik linkčioju... ai bet smagu, kad kalbasi, pasakoja... 

Šiaip sako, kad kiek trūksta socialinių kontaktų, bet nėra ko ir lygint, namie buvo draugų būrys, kai kurie jau nuo 3 klasės... 

O ten viskas nauja, o jis dar toks ne iš tų, kad bendrauti bele bendrauti, tad reikia laiko, kad tas naujas ratas susiformuotų. 

Grįšta daug rečiau, nei išvažiuojant buvo žadėjęs, bet aš ir žinojau, kad taip bus, čia jis įsivaizdavo, kad parlėks kas antrą savaitgalį.

Man tai labai sunkus buvo tas išlydėjoas ir tuščias kambarys, kažkaip nesitikėjau to, bet dabar pradedu apsiprasti.

Nudžiugino, kai pasakė, kad planavo ant mano gimtadienio grįšti... Pati mintis tokia graži, nes iki šiol net nesu tikra ar žinojo, kada jis ten tiksliai :D

Bet pasirodo grįšti nepavyks, panelei svarbus egzaminas, jam kažkokia paskaita. Bet šiek tiek anksčiau grįš, jau liepiau bilietus pirkti, kad ir vėl kas neišlįstu. 

Prie visko pratinamės, kad ir atostogų, - taip nesmagiai jaučiuos, kad jau ketvirtos bus be jo, pasiūlėm ir jo panelę į sekančias pasiimti, apsidžiaugė, bet paskui ir vel išlindo, kad datos nesutampa, o mes prie savo moksleivės derinamės. 

Tai keliausim vieni. 

Atsakyti

Limit... risimink, kada paskutinį kartą atostogavai. Tiesiog.. rūpi ir gaila, kad tokia savijauta. Nes tu mano akim- linksmuolė 🥰

Buvo priešgaisriniai mokymai. Su praktika, kas norėjo. Išbandžiau didelį putų gesintuvą 💪 

Vengiau minčių apie grėsmę. Bet.. paskaitos pabaigoj labai trumpai ir aiškiai priminė apie būtinybę išgyvenimo  krepšio 72 valandom. Įkvėpiau. Iškvėpiau. 

Atsakyti

Kas iš jūsų jau turit krepšius susiruošę?  Šiandien džiaugsmo man šunys suteikė - dieną mažoji Brie, 2 mėn nereali naujosios Škotijos retriveriukė ( bandysim į konferenciją prisikviesti puppy yoga), o vakare - tik prieš savaitę matytos draugaitės  :wub: . O netrukus - džiugins mezgimas. Vieną mezgu - keli minty :). Niekaip tik nerandu juodo kojinių siūlo, kur nusidaigojo. Kažkam buvau atsivyniojus jo, reikia žiūrėt per projektus, ar kur nesumezgiau :).

Nu...pasirodo daug sumezgiau juodo siūlo į vyro kojines margindama. Ir pamiršau, nes nei į Ravelry, nei Instagram neįsikėlus... Bet kažkur turėtų būti dar likučio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 25 vasario 2025 - 19:40

Laba,

Pomidorus į šiltnamį sako reikia sėti kovo 8. Bet realiai labai viskas nuo pavasario, namų salygų ir t.t. priklauso. Pernai be ūpo susivelinau ir pasėjau visus balandžio 1.  Bet taip ir palikau šiltnamyje daigintis ir augt. Po 8 sluoksniais agro dangos. Kadangi pavasaris šaltas buvo tai spėjo prisivyti ir sustiprėti. Užpernai kovo viduryje sėjau ir balandžio 1 į šiltnamį ištrenkiau. Šiemet čili ir paprikas pasėjau 02.23. pažiūrėjau į datą ir pagalvojau ar nebus lemtis.... Gulės po žeme mano daigeliai 🫣 kitą didžiąją sėją planuoju kovo 8 gal. Jei bus ūpo.... Bet aš sėju ir šiltnaminius ir lauko kartu. Nes vienas žaidimas. Būtumėt arčiau pasidalinčiau nes prisisėju beproto visada 🫥🫣

Atsakyti

Labos

Karo mintį iš aš veju iš galvos, stengiuosi laikytis, kad kur dėmesys, ten energija nuteka. Kai prasidėjo Trumpo nesąmonės, tai pagalvojau, kad turėjau ramų gyvenimą be minties apie karą nuo 1991 iki kol man buvo 20+. Paskui Izraelio patirtys, nuolat jų situacijos sekimas, dabar dar Ukraina prisidėjo. Nuoširdžiai pavargau per tiek metų nuo karo temos ir vis kažkur kabančio šešėlio. Ir ne raketos baisu, o tas totalus nužmogėjimas, moterų likimai. Suprantu, kad savo moterišku kumštuku su paaugle dukra pašonėj nepagrūmosiu tokioj situacijoj. Krepšio irgi nepajėgiu susidėt. Kuro baką stengiuos laikyt pilną. Darbe kai buvo paskaita apie pasiruošimą atvirai pasakė, kad nelabai paruoštos bendros erdvės priedangai, o dėl 3 dienų sakė, kad ruošiant įstatymą pasitarė ir nusprendė negąsdint žmonių - realiai reiktų būti bent 3 mėnesiams pasiruošus.

Man patinka, kad neturiu užsakovų eilės mezginiams. Matyt mano hobis ne megzt, o rengtis mezginiais iš kokybiškų siūlų  :D 

Restar kvarbatkas ant kojinių bus smalsu pamatyt  :wub:  Skamba tai gražiai  :wub: 

Atsakyti

Lietuti, kalbėjom vakar ir apie 3 dienų, ir savaitės ir mėnesio atsargas.  Bet, realiai, 3 d gali panešt ant pečių. Savo. O  šeimos/mažų vaikų? Savaitės reikėtų rūsiuko. Menesio- garažo? Čia ta situacija, kai teorija su praktika lygegriačios nesusikertančios tiesės.

Prieš 3 metus krepšiukai buvo pas mus. Ir su vaistais, ir su maistais, ir su vandeniu..

O dabar. Klausimas mamoms - per naktį užgavėnių kaukė sudžius?? Lipalas su laikraščiais. Koreguosim vaiko meną šiandien. O ryt jau neštis dažymui 🤐

Atsakyti

Jei šilta turėtų sudžiūt. Bet ne su laikraščiais daryk o su popieriniais rankšluosčiais. Ir kur prie radiatoriaus laikyk.

Šiąnakt sapnavau Lietutį, Niumą ir Liniuką. Buvom pas Lietutį nuosavam name. Niuma su savo vyru pirtinosi kubilinosi, o mes su Liniuką mezgėm. Prabudau ir galvoju. Nu bent sapnuose mezgu.

Atsakyti

Jeigu šiltnamis prie namų, tai galima, aišku, anksčiau sodinti pomidorus. Mano balkone pernelyg ištypsta iki sodinimo gegužės pradžioje.

Bet mano atveju - bent 10 dienų vėliau.

Lietuti - tu anksčiau paliesta karo baisumų.... Aš apie Izraelio kariavimus niekada nesupratau, 2014-ais išvis jokia politika nesidomėjau .

Mane žiemos miegas ištikęs. Nuolat noriu miego, nors ir anksčiau gulu, vėliau keliuos.

Atsakyti

Va taip va su Tardyferonu...

Priedas  gelezis.png   14,76KB   0 Parsiųsta kartų

Nei verkt, nei juoktis. Labiau juokinga, nes ne baisiai aš jį norėjau gert, bet galvojau nusipirkt. O paieškojau internete, nes Gintarinė sakė, kad nei vienoj tinklo vaistinėj neturi. Beje, vaistininkas sakė, kad turi tik stipresnių už Tardyferoną. Nebuvo tekę apie tai girdėt net, net išrašyt tik gydytoja gali. Tai arba ieškot vėl gydytojos, arba papildais kažkaip atsikočiot reikės.

Atsakyti

Nu teisingai, Freke, sapnavai, kad Liniuka darbštus ir atsakingas žmogus :D 

Šįryt pasidaviau jūsų reklamai ir užsisakiau pabandymui Chiaogoo. Nu bet negi vien virbalais apsiribosiu :B Tai dar savo mylimo cotton-wool pasiėmiau vasariniam megztukui. Ciklameno spalvos :D​ 

Atsakyti

Nu. O aš, kadangi saviškio laukio, tai irgi kaip ir viskas teisingai :D Relaxuojam.

Mezgu rankoves. Kaip pradžioj nežinojau, ar siūlo užteks, tai dabar jau virš alkūnių ir vis tiek nežinau ar siūlo užteks :D Bet bent jau švieša tunelio gale su amžiaus megztuku.

Paskui griebsiu savo žvynelius, kuriais Katukas aprūpino :) 

Atsakyti

Restar, aš vėliau pažiūrėsiu galiojimą. Pas mane nuo dukros likusi tikrai dėžutė, jei ne daugiau. Jei galioja, galėsiu atiduoti. Dukra šito negers.

Atsakyti