Labas rytas!
Hm, spaudykla - exKempinskyje 
O norėjo pasakyti vyresni.
Alibi, alibi.
Dabar būtų laikas paprikomis. Gal ir man šiemet pirkt daigus. Iš premijos
.
Muhahah
Sakai, filosofiškai nuteikiau? Ir pati buvau filosofiškai ir veikliai nusiteikusi (mano miksas). Mąsčiau apie pažįstamų autoritetingų žmonių iš krašto apsaugos sistemos pasisakymus. Jie drąsina. Kita vertus, buvome su drauge į civilinės saugos mokymus įsirašę, bet mokymai neįvyko - nesusirinko grupė. Ko man dabar trūksta, tai informacijos planui Ž: ką daryti, kad aš, civilė, galėčiau ne šiaip kumštuku mojuoti, o jungtis ir tikslingai veikti priešo išveiklinimui, jei tas Ž (ar Z atvejis, kurio tikimybė juk yra nenulinė, įvyktų). Po darbų vaikščiojau slėniu apie Teltoniką - ypatingai gražus dangus, vieta, žmonės... ČIAIRDABAR momento trapumas.
Kasdienybė, ji puiki. Noriu tą kasdienybės galimumą palaikyti, kad ir aš, ir mano vaikai toliau gyventume laisvoje ir turtingoje Europos šalyje.
Iš kasdienybės momentų - vakar ilginausi plaukus. Stilistas sakė, kad kerpa, bet kadangi ištiesino ir dar formą keitė (pasiekiau laiptelį: ar auginame toliau, ar liekame iki pečių, ir rinkausi variantą auginu toliau), tai galutinis rezultatas - plaukai po vizito atrodo ilgesni 
Daigelių auginimo klausimais esu demokratiška, perku iš kaimynystėje veikiančios profesionalės, bet šiemet su mamyte turim projekčiuką - parūpinau jai sėklas "Iš LIDLO: ir siunčiau, ir dar pažadėjau sudaiginti ir atvežti išpikiuotus svogūnus ir porus. Tai mamytė praras nekaltybę vieną sėklinę - pirmą kartą sės morkas su juostele