Rašiau, kad pasakot nenoriu arba neturiu ką
O šiaip, turėjau ilgą savaitgalį. Ir dar su anyta. Tai teko kažko imtis, kad nekalbėt su ja
Liniuka - mano mezgimas mazochizmas? Pvz, nori, kad serija pasibaigtų. Ta viena vienintelė, apie daugiau jau nekalbu. Tai argi kančia 45 min pamegzt, kai labai nori? Bet suima žiaurus miegas ir kai knapsėdama mezgu - visko pasitaiko . Gerai, kai mezgimas lygus ir tik ratu. Iš kitos pusės - būtų koks žakardas, tai taip neknapsėčiau
. Bet norisi nusimegzti ir ką nors praktiškai labiau nešiojamo, ne tik margų kojinių/pirštinių. Dar supratau, kad reikia padorių bepirščių. Turiu tik vienas, kai pavedžioju šunis - nuo pavadėlio ir glostymo prasmirsta, neplausiu gi kasdien. Buvo pirštinės specialios šunim (ne megztos), bet per karšta jau.Tai tam tikri rūbai išeina pas šunis, o reikia ir pas žmone turėt
.
Gavau pagaliau bent 1 pakuotę Ferrolos. Irgi vos ne deficitas.
Šiandien prieš 11 išėjau iš namų ir tik dabar grįžau. Grįžu biškį prie kompo prisėdau, bet naujo nedaug atsirado, eisiu daryt vakarienės. Jau stabdau vyrą, kad reikia kartais ir namie kažką nuveikt . Nors tai dažniausiai reiškia, kad jis tieisiog toliau dirba...
Cha. Galiu pretenduot į metų nevykėlės prizą 😎 su vyro mezginiu. Po 3 viršaus permezgimų.. kai jau kaklo apdaila padaryta, rankovės iki pažastų numegztos, pasiėmus pamatuot rankovių išėmimo gylius aptikau, kad vienai rankovei kūne išėmimas teisingas, kitai - pusė neišimta 😎😎😵💫😵💫😵💫
Žodž, pasiėmiau megzt blizgį - žvynelius iš Woolio 🥰
Labas!
Restar, maniakai perfekcionistai x 2? Tobula, kai abu!
niuma, galvočiau apsiūti mašina ir nukirpti nedaišėmimus (įsikvėpiau katuko eksperimentais).
Mezgu lygiagrečiai du mezginius, gražiai lygius: merinas su angora, moteris su elastanu. Tas antras - kelioninis, nes babina tik viena. Aj, ir virbalai 5 mm. Ar 6??? Mediniai. Smagiai kitoks. Imsiu į keliones. Laukia Milanas, Saragosa , Viena ir Budapeštas.
Nežinau, ar perfekcionistai. Tiesiog super atsakingi.
Niuma tau metų perfekcionistės ir metų kantrybės titulai! Aš tai padėjus vyro megztuką šalin, nes nujaučiu problemas. Bet jeigu jos bus realios, o ne mano įsivaizduotos, tai mesiu šalin net neardydama. Numegsiu tada ką nors paprasto iš storos kaimiškos vilnos (4 kg kaimynės atiduoti).