Labas, Liniuka, parodyk savo bomberpaltį, prašau.
Mezgėjos su vyrais pirties nenori . Daryt vyrams atskirą pirtį? bet jiems rūpi su moteriškėm. Tai kažin, ar čia būtų gerai, jeigu varytų su kokiom svetimom
.
Man tai vyrai netrukdo, ypač svetimi
A, puspaltis! Dailus spalvitetas, langiukai 👍 ir užuomina į trench😍
Smagus vakaras. Kai orkestras groja Rammstein Du hast, tai kažkas tokio
Pas mus darbe kažkokia nėštumo epidemija Per du kabinetus dekrete arba tuoj beišeisiančios 9!!!! Nebėr kam dirbt
Nuoširdukas išsijuosus pledukus mezga
Labas rytas!
Nėštumo epidemija skamba išdidžiai!
Vakar graži dieną nutiko, su grilinimu vakare ir gražiu pamezgimu
Dalinuosi
IMG_7927.jpeg 140,37KB
0 Parsiųsta kartų
Kažkada netyčia teko matyti kažką panašaus į podcastą panoramoj. Ten prie tų laiptų/amfiteatro.Tai labai nepatogi erdvė, nieko ten nesigirdi.
Labas,
Kažkokia pilnatis man. Matyt nesibaigianti neturiu arba nenoriu nieko pasakoti.
Mezgimo srity panašiai.
1. Nukirpau vieno megztinio nepavykusią apykaklę. Megztinis jau beveik sunešiotas tai va, užsiuvau siuvimo mašina ir nukirpau. Dabar beliko tik apmegzt normalią apykaklę.
2. Planuosedar viena tokia apykaklė, jei ši pavyks
3. Niekaip negalėdama nuspręst, kokį modelį ir iš ko megzti, bet norėdama bent kažką pajudint, priėmiau sprendimą-bus užsagstomas megztukas iš rudo woolio kašmyršilkio. Ir bus mezgamas dalimis nuo apačios, va. Galit stebėtis jau turiu nugaros atnarą.
Kaip nenorinti nieko, tai gerai varai, Katuk. Aš, kad ir noriu, bet po visko smingu vakare. Vajar lygiam plote išvirkščias akis pradėjau megzt miegodama...
Restar, jei tu būtum kompas, tai lūžtum vidury meet’o. Ir dar su haliucinacijom!!!
Skamba kaip mazochizmas toks mezgimas.
Man tai taip jau norisi baigti savo lašininį ir tą brioshe raštą ir megzti ką nors lengvo tiesiog lygiu raštu. Bet liko dar viena rankovė.