Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas, 

gadegt, tavo magnolijos fantastiškai atrodo  :wub: Gal ateis ir čia tas pavasaris..

Mano vyras su Restar matosi dažniau nei aš pastaruoju metu  :lol:  :lol: 

Restar, linkiu, kad tavo mmm grįžtų į vėžes ir nebegąsdintų  :rolleyes:  :4u: 

Vakar buvom labai fainoj pramogoj. Šaudėm iš lankų. Visiems labai patiko. Gaila, kad jie šiaip neužsiima pramogai, tikri sportininkai ten. Tik kad vyras įsiprašė ir priėmė, kai sportininkų nebuvo. O labiausia tai Rusnė nustebino savo taiklia akim ar ranka, nežinau, kas ten daugiau įtakos turi. Jau rezga mintį lankyt, tik kad labai nepatogioj vieotj , o ir šiaip veiklos pilna, o ir egzams ruoštis reik  :rolleyes: 

niuma, tau nėr taip, kad kai vyras užsieny dirba, tai grįžęs šeimos ritmą sudarko? :D Aš tokią draugę turiu, kurios vyras keletą metų užsieny dirbo. Ji irgi su trim vaikais. Sakydavo, tik susistyguoja ir grįžta vyras vėl..  :D Viskas pakrinka trumpam, paskui vėl į ritmą reik įsivažiuot. O kol vaikai nedideli buvo, tai sunkokai gaudavosi. 

Mes kaime kaip tik medžius pjovėm savaitgalį. Tokios didžiulės liepos  :wub: Man taip širdį skaudėjo matant :unsure:  Bet supuvę iš vidaus, apdžiūvę jau buvo ir arti pastatų. Tai tikrai pavojinga. Per paskutinę vėtrą vieną nulaužė, tai gerai, kad sėkmingau nukrito.

O labiausiai tai gaila eglių... Eina ta jų liga siaubingai, džiūsta viena po kitos didžiulės... :(​ 

Atsakyti

Kai mano vyras užsieny gyvendavo tai labiausiai mane nervindavo vakariniai kabėjimai ant skype :B  Jam tai kas, vis tiek ten vienas neturėdavo ką veikt, o man tai namai ir ūkis :B 

O žinot, kad net savam kieme negalima medžių pjauti be leidimo? Išskyrus krūmus ir vaismedžius. Galima baudą gauti.

O su eglėm tai žiauru... Mano brolis turi eglyną, tai tiesiog stebi kaip miršta viena po kitos. Tas nudžiūvusias privalo išpjauti, bet jų niekas nenori pirkti arba perka už visiškus grašius. O sveikų kirsti valstybė neleidžia, nors ir akivaizdu, kad po pusmečio ir tos bus nudžiūvę. Nuostabi tvarka :B​ 

Atsakyti

Dėl tvarkos tai tikrai nesąmonė. Nes leidmo kirst medžius šalia namo reikėjo gal daugiau nei metai laukt, gal ir ilgiau, ir tai gavo tik tada, kai per vėtrą tą vieną išvertė pavojingai.

O dėl eglyno tai visiškai logikos nėr  :rolleyes: Ir kaip gaila.. Galvoju, nejaugi tikrai nėr jokios priemonės sustabdyt tiems kenkėjams  :hmm: 

Man pakeliui važiuojant namo Verkiuose irgi yra pridžiūvusių didžiulių, kaip tik pjauna dabar. 

Atsakyti

Jau turbūt nebėra, nes per plačiai pasklidę tie vabalai. O ir sėdi jie po žieve, tai dar ir pasiekti juos su chemija sudėtinga būtų.

Atsakyti

Limit, abiem išsiderina ritmas :) Jis ten irgi - dirba dirba dirba, sekmadieniais- baseinas. 

Čia bando išsimiegot už visą laiką ir visus dar aplankyt ir su mumis atsibūt. Tai kažkoks bardakėlis.

Liniuka, aga, kai Vilius buvo mažas irgi prie Skype prakabodavom. Dabar paprasčiau - vakar vaikštom abu lauke ir messengeriu kalbam. Netrukdo, nereikia kompo nešiotis su savim  :D 

Atsakyti

Limit, neatsistebiu tavo aktyvistais - kad laisvą dieną, gautą gimtadienio proga išnaudoja ... šunims :). Labiausiai tai dėl to, kad gyvena kitam pasaulio krašte ir dar ryte sugeba atsikelti ir atvažiuoti. Mes šalia gyvendami savaitgalio rytą nesugebame išsijudint anksti, ir pailsėt norisi, ir visokie tvarkymaisi, apsipirkimai, gaminimai... Mano vaikai išvis nepagaunami bendroms veikloms paprastom dienom, o savaitgaliais irgi savi planai tiems, kas aktyvistai, o naminės iš namų neištempsi...

Man, kad mm grįžtų į vėžės nėra iliuzijų. Amžius gi toks, kai turėtų dinginėt, o ir diagnozė. Viena viltis, kad organizmas turi savisaugos instinktus ir patausos mane, kad nenugriūčiau. Kai kartą gyvenime daviau kraujo,  kitą mėnesį nebuvo mm, tai va, viliuosi, kad pagailės bent šį mėnesį, o mėnesio gale einu į Santaras ir sužinosiu, kaip spręsim problemą iš esmės.

Įsivaizduoju, kaip „emigrantai“ išderina gyvenimą. man jau kai vyras kokį savaitgalį kur išvažiuoja ilgiau, tai aš vaikus visus pastrojinu padėt, darbus išdalinu ir pati geriau susimobilizuoju. O kai vyras yra - ir pats lėtas, ir vaikai atsipūtę, o aš neturiu jėgų tada jau visus strojint, nes tikiuosi, kad dar bent  1 suaugęs žmogus tuo užsiims.  Bet tik savaitgaliais/per atostogas taip. Kasdienybėje, aišku, gerai, kai esam dviese, dalinamės pareigom. Aš dabar rytais tik savaitgalį atsigebu atsibust anksčiau už visus, o darbo dienom šiaip ne taip išsiritu ir didžiausia laimė, kad nereikia užsimt pusryčiais...

Atsakyti

Aš pati nustebus savo vyro entuzuazmu dėl tų šuniukų  :blink:  :lol:  :lol: Žmogus, kuris niekad nenorėjo jokių gyvūnų namie, parnešė išmestą kačiuką, atesit mums, jei jau norėsim rūpintis. O dabar namie dėžės šunų maisto pripirktos, kišenės skanukų pilnos :D Rusnė tai pritariančioji entuziastė, su viltim, kad namo parsinešt vieną kažkada galės :D

Atsakyti

Man FB siūlo su Limit vyru susidraugaut :blink:  :D​ 

Atsakyti

Nu nieko sau  :blink:  :lol:  :lol: 

Čia kaip mano bendradarbiui, vyrukui virš 60 metų, mano Rusnę į draugus siūlo... Įdomiai tie algoritmai veikia  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš pati nustebus savo vyro entuzuazmu dėl tų šuniukų  :blink:  :lol:  :lol: Žmogus, kuris niekad nenorėjo jokių gyvūnų namie, parnešė išmestą kačiuką, atesit mums, jei jau norėsim rūpintis. O dabar namie dėžės šunų maisto pripirktos, kišenės skanukų pilnos :D Rusnė tai pritariančioji entuziastė, su viltim, kad namo parsinešt vieną kažkada galės :D

Kažkokia magija su tais gyvūnais. Mes ir patys nesuprantam, ko ten einam. Kišenės irgi pilnos skaniukų ir maišiukų (dabar jau 3-ijose :D), o vyras tai nustebino labiausiai, kai pamačiau nusipirktas šukas šunims šukuot :). Beje, yra 2 maži šviežučiai šuniukai. O ir užaugusių yra fainų. Beje, nenustebčiau, jeigu tavo vyras parsivestų būtent ne kokį fainą, o probleminį :D, vakar po aikštelę su viena gerokai problemine lakstė abu :D. Beje, turint namą, tai ko gi ir nelaikyt kokio šuniuko :). Dėžės šunų maisto kažką reiškia :).

Atsakyti

Gyvenamas plotas ir maisto dėžės niekaip neturėtų įtakoti gyvūnų laikymo/ nelaikymo, mano manymu. Nes jeigu būni tuose namuose 2 val neskaitant miego, tai nei gyvūnui nei šeimininkui nieko gero.

Beje, aš namie irgi turiu spintelę su šuns daiktais: kilimėlis, dubenėlis,žaisliukai ir skaniukai :D​ 

Atsakyti

Nu tai pati suprantu, kad neužtenka tų dviejų faktorių. Dar ir noro reikia, ir šeimos poreikių suderinimo. Bet šiais laikais, kai dalis dirba iš namų arba tapo madinga gyvūnus vestis į darbą, tai gyvūnų gyvenimas tapo daug kokybiškesnis. 

Šiadien niekur iš namų neišjudėjom, darbų prisikaupė...

Atsakyti