Labas rytas,
gadegt, tavo magnolijos fantastiškai atrodo Gal ateis ir čia tas pavasaris..
Mano vyras su Restar matosi dažniau nei aš pastaruoju metu
Restar, linkiu, kad tavo mmm grįžtų į vėžes ir nebegąsdintų
Vakar buvom labai fainoj pramogoj. Šaudėm iš lankų. Visiems labai patiko. Gaila, kad jie šiaip neužsiima pramogai, tikri sportininkai ten. Tik kad vyras įsiprašė ir priėmė, kai sportininkų nebuvo. O labiausia tai Rusnė nustebino savo taiklia akim ar ranka, nežinau, kas ten daugiau įtakos turi. Jau rezga mintį lankyt, tik kad labai nepatogioj vieotj , o ir šiaip veiklos pilna, o ir egzams ruoštis reik
niuma, tau nėr taip, kad kai vyras užsieny dirba, tai grįžęs šeimos ritmą sudarko? Aš tokią draugę turiu, kurios vyras keletą metų užsieny dirbo. Ji irgi su trim vaikais. Sakydavo, tik susistyguoja ir grįžta vyras vėl..
Viskas pakrinka trumpam, paskui vėl į ritmą reik įsivažiuot. O kol vaikai nedideli buvo, tai sunkokai gaudavosi.
Mes kaime kaip tik medžius pjovėm savaitgalį. Tokios didžiulės liepos Man taip širdį skaudėjo matant
Bet supuvę iš vidaus, apdžiūvę jau buvo ir arti pastatų. Tai tikrai pavojinga. Per paskutinę vėtrą vieną nulaužė, tai gerai, kad sėkmingau nukrito.
O labiausiai tai gaila eglių... Eina ta jų liga siaubingai, džiūsta viena po kitos didžiulės...