Katuk, tai gal bent anyta išvažiavo?
Katuk, tai gal bent anyta išvažiavo?
Ai, nu antradienį jau išvarė.
Savaitgalis buvo ramus, net liūdna
Bandžiau išsitraukt savo prabangią vilnonę medžiagą sijonui, bet taip baisu buvo kirpti, kad nesugadint, kad tik pasipaišiau iškarpas ir palikau.
Valgyt pagamino vyras savaitgaliui, aš tik koldūnų privyniojau ateinančiai savaitei biškį paskaičiau ir biškį pamezgiau.
Su kokiu įdaru tavo koldūnai, Katuk?
Apsunkau po sočių pietų, o dar tokia neįdomia tema meetas buvo, ir labai nemažai visokių siužetinių linijų pas mane, kur reikia sužiūrėt, nepražiopsot ko nors, o norisi tik prigult ant sofelės .
Šamo faršas+smulkintos krevetės. Nu ir svogūniukas/česnakiukas/morkytė
Kaip skaniai skamba Dar per MKR darė įdarą su pakepintomis krevetėmis ir bulvių koše, reikės kada išbandyt.
Kaip skaniai skamba
Dar per MKR darė įdarą su pakepintomis krevetėmis ir bulvių koše, reikės kada išbandyt.
Nusirašysiu! Bus Kalėdoms!
mėgstu su bulvių koše ir šonine
Aš pomidorus šį savaitgalį sėjau, bet taip visai be ūpo, nes kažin kokio derliaus dabartiniame šiltnamyje vis tiek nesitikiu. Reiktų jį arba kelti į saulėtesnę vietą (atsisakant dalies gražiosios, ne daržo, zonos ir nelogiškai patolinant nuo virtuvės), arba apsispręsti dėl vieno ar net kelių medžių pjovimo, nes šešėlis nuo jų didžiulis, toks visai ūksmingas pavėsis gaunasi: kiti jau valgo visokius žalumynus, o pas mus būna dar gerai net neįšilę. Medžiai tai seni, daugiau ar mažiau ligoti, bet vis tiek gaila.
Ai ir dar tokia daržininkiškai sukirbanti mintis, kažin kaip pastarasis žiemos nebuvimas paveiks šliužų populiaciją...
Labas rytas
Daina su daug gražių megztų suknelių Jovani x Jurga Šeduikytė - Nebijok
Vakar rašiau rašiau, vis iššokdavo kokia reklama ir anos uždarymas - kaip tik ant mygtuko "a pažieeek supermamų laikus", aišku, nutrindavo, ką parašiau. Tai tik į koldūnus ir sureagavau nes nenutrynė. O kokio gražumo oras buvo - įdėsiu nuotraukų. Jose tas geliantis pavakarės šaltukas nesimato, o saulė išspindina visas spalvas.
Balionas Limit su jos gesinančiu darbu (aš taip perskaičiau), gero vokiško savaitgalio. Katukui su irgi gesinančia anyta - balionas ir linkėjimas susikalbėti. Restar - smagu girdėti, kad vyrui tinka tas pilkų atspalvių megztukas! Smalsutės parašymą paskaičiau ir nusišypsojau - paklausė ir pati sau atsakė. Vakar kaip tik diskutavom su vienu žmogum apie tai, kaip kas priima informaciją, kaip mąsto. Sutarėm, kad esam tarsi du senovės Graikijos filosofai - kalbam ir mąstom. PS Žinau, kad sveikus didelius medžius nuperka ir iškasa (yra rinka).
Kuo džiaugiuosi? Juda darbai, mokslai ir mezginiai, 40 našlaičių tupi ant palangės ir lauks manęs grįžtančios, ryte jau pamezgiau, ir į kelionę imu geros sudėties moterį ir tą populiarią knygą MYLIMI KAULAI
Imunitetą stiprinu masažais ir druskų kambariu - abiems 50 off THE EGLĖJE. Masažams - loviniams, kūno nešlapinančia vandens srove. Vakar išbandžiau turbo režimą. Stipru, ir ne visiems galima. Tik be traumų nugaroje.
Ai apie pomidorus, tai vienas kolega pasidalino savo triuku. Neaugina jokių daigelių, sakė nusiperka porą stiprių, gražių, gerai praaugintų daigų, nukerpa kelias šakeles ir įkiša jas tiesiai šiltnamyje į žemę, gerai prilaisto ir kuo puikiausiai prigyja...
Gal net pabandysiu ir aš pasukčiauti.
Lėta aš šiemet, dar net jokio žalumyno šiltnamyje nepabėriau.
Tik gražiai sudygę česnakai džiugina.
Mano česnakai dar nedygsta. Net neprisimenu, kurioje lysvėje pasodinau Norėtųsi šiemet ką nors naujo išbandyt. Pernai sodinau porus, tokie bišį nususę gavosi, bet kadangi visiškai eco, tai ir nesitikėjau rankos storumo. Šiemet vėl auginsiu.
Man kol visiška žiema. Kyla tokių padrikų minčių daržininkystės/sodininkystės klausimais, bet tokie be jokio plano. Mano standartiniams sėjinukams dar ne laikas, o tų daiginamų kiek jų reiks-pirksiu. Pernai labai pasiteisino ir atsipirko reiktų susitvarkyt šiltnamį-pakasinėt, papurškinėt... tarplysvius lauke (MB nusprendęs ten nupjauta žole pamulčiuot-visiškas purvas), norėčiau gėlynus kardinaliai keisti, bet 1.gaila, 2.nėr resursų (labiausia fizinių). Dar norėčiau medžių/krūmų, čia žiūrėt 2 punktą
Tai va, turbūt viskas ir liks tik planuose...