Qqte, nu bet tikrai išprotėjai su tokiais skaičiais
Nieko dar nepradėjau. Jaučiuosi šiandien truputį persimezgus. Bet rytoj matyt ką nors dryžuoto iš cotton-merino pradėsiu.
Į brunchą gal ir būčiau ėjus, jei kompaniją būčiau radus.
LIniuka - tau nuėjimui kompanijos reikia? Ar užtektų atėjus rasti? Nes kol kas aš ten visada būnu. O jeigu žinočiau, kad kas iš savų bus, tai ir vietą šalia užimčiau. Nes mano kaimynė jau visada atvaro su savo pusessere ir dar buvusiai bendradarbei vietą užima
. Kito brančo data gana artima - 04.12.
Nu. Reiktų gal jau ir man jungtis tai kompanijai
kadangi man paskutiniu metu labai pasireiškia amžiaus problemytės, tikiuosi nieko planuoto nesu pamiršus, ir todėl rezervuojuos 04-12!
O šį savaitgalį turėjau senmergių suvažiavimą vis dar senmergių, nes neužilgo viena jų nebebus tokia. Tai pasėdėta penktadienį iki 4 ryto
koks tę branchas po tokios nakties.
Mezgimo srity nieko įdomaus. Kažką raizgau nugarinėj daly, turiu gerą sprindį. Patinka kas gaunas, bet toks jausmas neapleidžia, jog nelabai man reik to megztuko....
Qqtės "išprotėjimas" tikrai biškį verčia išsižioti. Beje, labai mano aplinkoj patapo dviračiai populiarūs, daug kas apsipirko su entuziazmu. Mano garaže dukros dulka jau keli metai, gal reik pabandyt susitept/pripūst/suveržt ir išvest pasivaikščiot, jau jei visi aplink
O šiaip iš judesio tai tik pilatesas reformerinis 1k savaitėj... neapleidžia mintis, jog mažoka...
Screenshot_20250323_135506_Gallery.jpg 278,42KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20250323_135558_Gallery.jpg 557,38KB
0 Parsiųsta kartų
Screenshot_20250323_135632_Gallery.jpg 840,8KB
0 Parsiųsta kartų
A, buvo brančas? Kaip tik mobilų mezginį turiu, reiks pažiūrėt į savo balandį atidžiau. Dabar tai laiminga po antro didelio renginio. Kvėpuoju.
Graži Liniuka, linkėjimai treneriui - matosi, dirbat komandiškai! Megztukas labai dailiai
pagamintas, tačiau ir toks pridedantis pūko.
Esu žiemiškai apsipūkavusi. Reikia imtis sisteminių veiksmų. Na, gal ne tučtuojau100 km per dieną lygio (wau , Qqte, o wau), bet tikrai judresnių. Jėgos ir lankstumo yra, bet po sluoksniu.
Aha, aš irgi atkreipau dėmesį, kad LIniukai gerai sportuojasi. Ir megztukas dailutis, kaip tik gana skeptiškai žiūrėjau dėl to pūko, dėl to sau net nesvajoju apie tokį, bet va kažkaip neatrodo, kad perdaug pridėtų Liniukai.
Priverčiau save susiruošt pasisėti bent pomidorus. Paprikoms per vėlu. Tai apsikroviau visokiom sėklos, pagaliukais ir kitais pričindalais, o paskui... atsitokėjau tik nusipirkusi bilietus į "Jaunystę" . Oi, sakau, kaip ir turėjau pomidorus sėt, o ką tik išleidau 140 eur bilietams... Gal labai nesigailėsiu, kad pigiausius pirkau, nes 5-iems visgi brangiai gaunasi, o ir vietų ne kažką jau bebuvo likę į paskutinį papildomą seansą Vilniuje. Tiesą sakant, kažkodėl nepagalvojau pažiūrėti, kaip su vietom ir kainom kituose miestuose. Man kultūrinimosi etapas atėjo. O kad ne visai viena kultūringa likčiau, tai ir šeimą kartais noriu kur nusitempt. Kai šiandien sugalvojau nuspirkti bilietus į nroimą filmą - tiū tiū, nebebuvo likę bilietų. Dar kažką iš Kino pavasario noriu prilaižyt
, nemažai atsiliepimų susirinkus.
Vėl greičiausiai nieko naujo nepradėsiu megzt, nes vakaras, energija palei plintusus, tai toliau megsiu pilko asilėllio megztuką. Kūno ne tiek daug ir beliko.
Mūsų MsuM Youtube po praeitu įrašu paomentavau ir šią savaitę tapau laimėtoja - gausiu žymeklių . Parskrenda kitą savaitę ir planuoja 03.30 ir kauniečių brunče sudalyvauti, kiek žinau. Daug ir labai gražiai mezga
.