Tai aš viską papasakojau, viską atidžiai klausėsi
, leido išsikalbėt
, užsirašinėjo. Nežinau pati, ar labiau dėl silpnumo, ar labiau dėl skausmų. Lyg pateikiau kaip lygiaverčius. Bet podargos nerado (tiek pati suprantu), lyg buvo kažkoks dar tyrimas a la dėl reumato, bet, matyt, nepakitęs, tai ir suignoravo. Bet tai čia ne mano, o atsitiktinė gydytoja. Panašu, kad maniškės ir nebebus... Spėju, gal gimdyt išeina, kolegė sakė, kurios kaimynė ir draugė Antak.pol. pavaduotoja, kad tragedija, 7 šeimos gydytojos išėjo gimdyt. Reikia ieškoti kitos
. Na, bet bandysiu vėl blatu pasinaudoti
.
Mano gydytojos (kurios ir neteko pamatyt
) sesutė buvo nereali. Suėmė mus į ragą su vyru dėl visų profilaktikų, cholestrolio
. Su jai beveik kai su gydytoja pasišnekėdavau.
Mano vaikystė su kamuoliu
. ir į sieną daužant/spardant, ir į kašį mėtant, ir fūlę žaidžiant, ir bulvę, ir kvadratą - ir mokykloje, ir kieme pastoviai. Aš būdavau gaudytoja, atstačiusi krūtinę laukdavau kamuolio, kad jį perimčiau
. O tas rankinis - mano meilė buvo. Šiaip man visi sportai patiko ir gana gerai sekėsi, iškyrus kamuoliuko metimą
. Kažkaip nepavykdavo gerai užsimot ir sviest lengva ranka. Net slidinėjimo varžybose esu dalyvavus
.
Sūnus tikriausiai išoperuotas arba bent jau į pabaigą. Nes aš dar nebuvau grįžus iš Santariškių, prieš 8 jis jau buvo paruoštas važiuoti į operacinę. jau taip laukė tos operacijos, taip svajoja normaliai kvėpuoti... Pastaruoju metu buvo įjunkęs į lašus - be jų nebeprakvėpuodavo...
Sutariau su vyru, kad šiandien aš anksti keliuosi ir vežu į ligininę, o ryt jau jis gabena anksti dukrą iki autobuso - išvaro į Varšuvą su choru. katinas pabuvo už žadintuvą - 10 min iki žadintuvo pradėjo arijas traukt
.
Teoriškai galėčiau šiandien vyro megztinį baigt, dar ir panešiotų su malonumu, o ar rasiu laiko - bus matyt. Reiks naujo pradėtuko. Siūlų tai tam sočiai
.
Parodau siūlus, kur naujus neseniai prigriebiau prieš vidurnaktį, baigiantis akcijai (dėl to ta žydra Drops Brushed alpaka) ne visai tai, apie ką galvojau.... Ir megztinis matosi tolimesniam plane
.
IMG_20250502_154615.jpg 422,36KB
0 Parsiųsta kartų