Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Freke, galiu įsivaizduoti tavo sukrėtimą. Sūnaus draugo nuo darželio, klasioko atvejis kitas buvo, savižudybė, mane baisiai paveikė lapkritį...

Šiaip gi kasdien gyvenam lyg būtume nemirtingi, o bet kokia mirtis šalia viską supurto ir sugrąžina į realybę.

Paklauskit, kada buvau Senukuose ar kokioj ne maisto ( ir ne siūlų :)) parduotuvėje :). O sporto prekėse išvis nežinau, ko gali rasti ir kam tai skirta :).

Atsakyti

Tai teks nueit, jei labai reikia masažinio rutuliuko :mirksiukas:​  nes pagal googlą, tai šiuo metu tik ten ir yra tų dvigubų

Atsakyti

Kad man nereikia dvigubo :D. Net nežinočiau kaip juo naudotis. Viengubą leido išbandyti. Turbūt teks kažkaip prisiruošt nuvažiuoti į Teidą Panoramoje, ten būtent tokį patį rasiu, su kuriuo ir rodė man.

Atsakyti

Labas dienas,

Ačiū visom apie džiovinutvus pasisakiusioms  :4u: 

Freke, siaubas, kaip baisu tokie dalykai  :unsure: ir nieko nepadarysi.. Kaip juos apsaugoti  :unsure: Melstis ir tiek..

Mano pačios klasiokė per mokyklos išleistuves žuvo, mokytojos dukra..

O dėl motociklų ir rizikos, tai gal ir tikrai daugiau, bet ir su paspirtukais ne mažiau traumų ir ne tik traumų.

Draugės vyras visą gyvenimą nuo paauglystės enduro motociklais davėsi, kiek važybų pavojingų, kiek kalnų apvažiavo, o prieš pusantrų metų iš antro aukšto savo namuko statybose nesėkmingau nukrito  :unsure: 

Mes visokius sportinius reikalus tai Decathlone perkam. O masažinį kamuoliuką su spygliukais tai iš kačių ar tai šunų žaislų  :lol: Nes minkštesnis ir fainiau jaučiasi. Turim ir du specialius. Tą dvigubą planuoju įsigyti prie progos. Specialiai tai nevažiuosiu.

Kapseika, kur atostogavot? Po kokius kalnus vaikščiojot? Dėl rankos tai užjaučiu  :4u:  man gi pačiai mistiniai alkūnių skausmai buvo. Ir taip keistai prasidėjo spalio mėn. prieš pasigaunant virusą arba jau viruso pradžia buvo. Kartais tiesiog skausmas belekoks būdavo. O baigėsi su paskutiniu gripo virusu, kur prieš tris savaites turėjau. Taip va iš niekur nieko  :rolleyes: Tai ir nesupratau, kas čia buvo. Atėjo, pakankino ir praėjo  :D​ 

Atsakyti

Esu girdėjus,  kad virusai gali turėti uždegiminį poveikį sąnariams. Ir angina sąnarius pažeidžia.

Pirmą kartą buvau rankinio varžybose. Išskyrus palaikymą į vartus daugiau nieko nesupratau :D Bet vis tiek smagu :) 

Gal jau reikėtų megzti pradėti :hmm: Lygtai neskausmingas judesys rankai. Va atsiremti su delnu dar negaliu. Nuo kilimėlio kaip pensininkė stojuosi :D 

Atsakyti

Liniuka - žiūrėjai rankinį ar pati žaidei? Aš mokykloje žaisdavau ir krepšinio varžybose, bet rankinis ir labai patiko, ir sekėsi, nes pavykdavo puikiai atakuoti. Ne taip, kaip įmesti į krepšį:). Ten geriausia sekėsi gynyboje, kamuolių atkovojime.

Matyt, manęs gydytoja dėl to klausė, ar nesirgau neseniai, ar šeimoje kas nors neserga. Bet , blyn, kuo nebepatinka man Antakalnio poliklinikoje, tai rezultatus pakomentuoti paskambina ...seselė, ne gydytoja. Tai pasako, ką ana paskyrė - nei paklausti, nei ką pakomentuoti neišeina. Tai nei geležies lašelinės neturėjau šanso pasiprašyt, kad paskirtų, gavau receptuką kitoms tabletėms... O dėl sąnarių, kuriais skundžiausi - nieko. Aišku, vėl greitai eisiu tyrimams prieš operaciją, tai paklausiu. 

Atsakyti

Žiūrėjau :D Man tie visi komandiniai žaidimai su kamuoliu, tai košmaras mokykloj būdavo. Bijau aš kamuolio, labiau saugausi nei gaudau :D Per kvadratą pirma atsukdavau nugarą :B 

Man apskritai seselės valdiškose poliklinikose tokia seniena dvelkia. Visiškai neefektyvus darbas. Nors retai būnu, bet visi pavyzdžiai tokie, kad kol seselė ką nors pildo ar registruoja tyrimams daktaras tiesiog sėdi.

Atsakyti

O Restar-dėl ko tu kreipeisi į šeimos gyd? Nes maniškė tai į išrašą įrašo mano skundą/prašymą/klausimą ir tada išvadose atsakymą/siuntimą/rekomendaciją. T.y. būtent dėl to klausimo. Ir neleidžia vienu metu daugiau nei dviejų klausimų užduot :D 

Tai jei kreipeisi dėl sąnarių, tai turėjo ir atsakymą dėl jų paformuot

Atsakyti

Labas rytas, 

Va, katuks parašė, tai aš buvau labai nustebus, kad kai atėjau dėl gripo, gydytoja nutraukė visus mano  klausimus dėl sąnarių ir sakė registruotis kitam kartui dėl jų  :oh:  :lol:  Man tai pasirodė visiškai nelogiška ir tik laiko gaišimas. Ir ne tik mano laiko  :rolleyes:

Dėl rankinio - mano sesė visai ne per seniausiai kažkokiu mistiniu būdu sugebėjo nusipirkt bilietus ne į krepšio, bet į rankinio varžybas  :lol:  :lol: Buvo labai nustebus, kai jau suprato, kas kaip :D  Bet sakė, kad labai patiko :D

Mokykloj man krepšinis visiškai nepatiko, buvau visada žemiausia klasėj, o nuo 10kl. patekau į krepšininkių klasę  :lol:  :lol:  :lol:  :oh: Tai galit įsivaizduot  :oh: Nežinau iki dabar, kokios ten reformos vyko mokykloj, bet stojant į humanitarinę pakraipą, pusę klasės gavau krepšininkių. Ir rimtų tokių, ne šiaip. Viena į Ameriką su Marčiulioniu net išvažiavo. Dabar jau dukra jos sporte krjerą daro.

O kvadratas labai patikdavo. Stovyklose pagrindinė žaidėja buvau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 08 gegužės 2025 - 09:47

Logiška. Nu nes per 15 konsultacijos minučių kokybiškai neįmanoma išspręsti daug sveikatos problemų. O ir tvarka tokia sveikatos sistemoj.

Plę, kaip mane šįkart tas priešpilnis šūdinai veikia :oh:​ 

Atsakyti

Tai aš viską papasakojau, viską atidžiai klausėsi :), leido išsikalbėt :), užsirašinėjo. Nežinau pati, ar labiau dėl silpnumo, ar labiau dėl skausmų. Lyg pateikiau kaip lygiaverčius. Bet podargos nerado (tiek pati suprantu), lyg buvo kažkoks dar tyrimas a la dėl reumato, bet, matyt, nepakitęs, tai ir suignoravo. Bet tai čia ne mano, o atsitiktinė gydytoja. Panašu, kad maniškės ir nebebus... Spėju, gal gimdyt išeina, kolegė sakė, kurios kaimynė ir draugė Antak.pol. pavaduotoja, kad tragedija, 7 šeimos gydytojos išėjo gimdyt. Reikia ieškoti kitos :(. Na, bet bandysiu vėl blatu pasinaudoti  :B

Mano gydytojos (kurios ir neteko pamatyt :D) sesutė buvo nereali. Suėmė mus į ragą su vyru dėl visų profilaktikų, cholestrolio :). Su jai beveik kai su gydytoja pasišnekėdavau. 

Mano vaikystė su kamuoliu :). ir į sieną daužant/spardant, ir į kašį mėtant, ir fūlę žaidžiant, ir bulvę, ir  kvadratą - ir mokykloje, ir kieme pastoviai. Aš būdavau gaudytoja, atstačiusi krūtinę laukdavau kamuolio, kad jį perimčiau :). O tas rankinis - mano meilė buvo. Šiaip man visi sportai patiko ir gana gerai sekėsi, iškyrus kamuoliuko metimą :). Kažkaip nepavykdavo gerai užsimot ir sviest lengva ranka. Net slidinėjimo varžybose esu dalyvavus :).

Sūnus tikriausiai išoperuotas arba bent jau į pabaigą. Nes aš dar nebuvau grįžus iš Santariškių, prieš 8 jis jau buvo paruoštas važiuoti į operacinę. jau taip laukė tos operacijos, taip svajoja normaliai kvėpuoti... Pastaruoju metu buvo įjunkęs į lašus - be jų nebeprakvėpuodavo...

Sutariau su vyru, kad šiandien aš anksti keliuosi ir vežu į ligininę, o ryt jau jis gabena anksti dukrą iki autobuso - išvaro į Varšuvą su choru. katinas pabuvo už žadintuvą - 10 min iki žadintuvo pradėjo arijas traukt :D.

Teoriškai galėčiau šiandien vyro megztinį baigt, dar ir panešiotų su malonumu, o ar rasiu laiko - bus matyt. Reiks naujo pradėtuko. Siūlų tai tam sočiai :D.

Parodau siūlus, kur naujus neseniai prigriebiau prieš vidurnaktį, baigiantis akcijai (dėl to ta žydra  Drops Brushed alpaka) ne visai tai, apie ką galvojau.... Ir megztinis matosi tolimesniam plane :).

Priedas  IMG_20250502_154615.jpg   422,36KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Ten pas mane  trys žalsvi atspalviai ir gelsvas. Turiu dar Marijampolės pusalpakės iš Niumos įvairių žalsvų/gelsvų atspalvių, yra noras kažką miksuot. Gal netgi tą patį spot regular, bet tada nežinau, kokios spalvos tuos rombukus daryt? Kas galėtų tikti?

Noriu panašiai kažko subitlaus kaip čia. Tai reikia kontrastinio siūlo. Galovju, kad turima dundaga žalių spalvų tiktų, bet tada reikėtų dar moheros, sodresnės žalios gal? Turiu žalios alpakos, bet daugokai, gal tiktų ji kam kitam. reikia naudoti atsargas.

Priedas  20250214_091156_medium2.jpg   317,16KB   0 Parsiųsta kartų 

Atsakyti