Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tai visai normaliai pabuvot. mano akim žiūrint - ilgai :).

Šitom temom Kapseika bvo pasisakius ir galėtų, matyt, pratęsti...

Atsakyti

Kaunietės, jei žinote, kas parduoda 1 ar 2 kambarių butą Eigulių arba Žaliakalnio rajone, normaliam ne bendrabutinio tipo name, ne paskutiniame aukšte, pasidalinkite kontaktais. Vis planavau investuoti į butą Vilniuje, bet teks Kaune - būsimai stomotologei. Iš trečio karto įstojo.

Atsakyti

Aš po operacijos, laukiu, kada paleis. Ir pasakys, kaip ten kas buvo. Tiesiog saldžiai numigau ir norėjau dar pamiegot, visgi 5 pabudau :)

Pirma narkozė ir operacija, be Cezario.

Atsakyti

Restar, kad padėtų!

Atsakyti

Restar :4u:  viskas susitvarkyt turėtų.

o dėl narkozinio miego-čia mano mėgstamiausia narkozių vieta :D  esu turėjus jų gal 5 ar 6. Praktiškai po visų man taip gera ir šviesu būdavo :D  ta prasme ramu ramu, atjungia bele kokį nerimą ar minčių audrą. Ir tas miegas toks tyras gaunasi :lol:  galėčiau matyt tapti priklausoma :oh:​ 

Atsakyti

Ot, Katukas :). Kada tu čia tiek spėjai? Aš geriau negalėčiau išsireikšt - saldus toks miegelis, tik akis pramerkiau, o jau po viskam. Tai su malonumu pratęsiau pamiegojimą. Tik dabar išleidžia, kaip tyčia ant kamščių.

Sakė, nemažai tiriamosios medžiagos paėmė, po poros savaičių bus aišku, ar viskas gerai. Su palačiokėm papliurpėm, mezginio tai ir netraukiau :). Patiko ramiai švariai pagulėt, be jokių rūpesčių :). Tik dar galėtų valgyt duot. O namie jau reiks sukt galvą apie viską, katinas terorizuos :). Vaikams nieko nesakiau, galvojau, spėsiu prasisukt, kad nieko ir nesužinotų. Ai, bet gal jiems ir neįdomu, mažai namue būna, markės egzaminui ruošiasi, mažoji stovykloje.

Jurgitak - smagu, kad įstojo ten, kur norėjo! O kaip ten dičkė įsirašė į istoriją, iš Fb posto nesupratau?

Atsakyti

Aš tai labai visokių narkozės patirčių turiu. Vienoj su ateiviais buvau, bet įtariu dėl to, kad koridoriais vežiojo, antroj iš siūlo išlindau, trečia buvo be jokių pojūčių.

Dičkė su komanda čempionatą laimėjo pirmą kartą per 104 metus. Miesteliui (Utenos dydžio) ir regionui didelis įvykis.

Atsakyti

Mano pirmoji patirtis, daugiau ir nesvajoju :), bet nieko baisaus. Man po cezarių tos pusinės nejautros buvo blogai - savaitę galva plyšo, fui.

Tikrai didelis įvykis ir miesteliui, ir žaidėjoms, ir mamai, aišku :wub: .

Atsakyti

Restar :4u: Narkozinis miegas ir man tobulas. Tik labai greitai praeina, atrodo tik sumerkei akis, o jau žadina. Dabar kai ranką operavo irgi taip gerai pamiegojau :wub: Atsibudus kavos atnešė seselė. 

Praėjo paskutinis skambutis. Totali nesąmonė :B Prabuvom 4 valandas uždaryti klasėj ir per ekraną žiūrėjom 11tokų programą :B Savo gražių vaikų beveik ir nematėm, jie aktų salėj renginį stebėjo. Smagu, kad maniškė iš direktoriaus padėką gavo :wub: Baigė su trim devintukais tik. Liko egzai aišku.

Atsakyti

Liniuka, jei gerai pamenu, taviškė mokslininke planuoja būti? Manau, į egzus drąsiai eis.

Atsakyti

Kaip faina tie vaikų etapai :wub:  ir pasiekimai.

Pasigirsiu ir aš-mano daniška dukra kitą savaitę magistrą ginasi :rolleyes:​ 

Narkozės: 1) 13 m apendicitas. 2) 23m gimdymo komplikacijos (gauta keli litrai kraujo, šita ne itin gerų emocijų pilna) 3) po kelių savaičių po gimdymo planuota šalint gimdą, prapjovus apsigalvota 4) 32 kažkas daryta su gimdos kakleliu 5) 37 kaktinis sinusitas su pertvaros tiesinimu.. turbūt viskas, daugiau nepamenu :D gali būt kad plę dėl tų narkozių atmintis suprastėjo

Atsakyti

Katuk, o dukra po magistro grįš į Lietuvą, ar Danijoje ir pasiliks?

Kai dukra gavo pakvietimą studijuot, sakiau ir man reikia į magistrantūrą, nes šeimoj būsiu tik viena bakalauras. :D

Atsakyti