Restar, su švirkštu bandyk vandens nors kiek sugirdyt. Liūdna, tikiu
Helou ;)
Net slaptažodį prisiminiau po tiek laiko parašysiu ir aš karts nuo karto mezgiminėm ir ne tik temom
Vakar mezgiau Sidabrines gerves žiūrėdama ir galvojau, kad labai sunku pas Vincį būtų išsirinkti tą vienintelę spalvą moherinei 3/4 rankovytėm bliuskelei vasarai, o labai tokios norėtųsi. 100 gr kažin užtektų?
Labas rytas,
Po to nuostabaus susitikimo ir vakar tinginio beveik dienos, pamiršau, kad šiandien ryte buvau užsiregistravus encefalito skiepui Pasiskambinau, priims per pietus.
O Astos pievelės kelgesiai tai tokį gerą jausmą paliko labai labai faina, kad yr ta pievelė, kad susitinkam, kad smagu
Vakar turguj pagaliau pirkau agurkų, cukinijų, prieskoninių, pomidorų daigus, palanginių gėlių. Tai pirmą kartą mačiau, kad dumplainių daigus parduoda, bet neturiu kur dėt, tai neėmiau. Ir nustebau, kad tik pas vieną pardavėją radau kaskadinių pelargonijų Man labiausiai pasiteisinus gėlė mano pietinėms palangėms. Dar tokių įdomių kažkokių lyg afrikinių agurkiukų įsiūlė
Kaip agrastai. Tai bus matyt, ar kas išeis
niuma, sveikinimai dėl namo
Olaiva, nu kaip faina, kad grįžti
Kažkada tais afrikiniais agurkiukais Nitė vaišino
bet jie tokie pasižaidimui, nes net nežinau, ką su jais veikt
Agurkus dar parduoda? Uošvis verkė prieš pora savaičių, kad nespėjo nusipirkt, o pas juos jau nebėr. Tai reiks paklaust, ar nori, kaip tik po savaitės žada atvažiuot.
O maniškių Mirabelų tai jau imsiu po poros dienų derlių-pilna agurkėlių
Ai, tų nepažįstamų gėlių nefotkinus, vakare, jei nebus išplaukę gal įamžinsiu
Katiniukui linkėjimai bent kažkiek pasigerinti būklę
katuk, agurkų daigų pilnas turgus. Kainos 1,5-2 Eur. Mirabela pirkau ir Rodničiok, ar kaip ten jie. Šiaip ar taip pas mane daug nebūna. Nežinau, ar žemė netinkama, ar vieta, ar dar kas. Gal šeimininkė
Gal šiltnamy būtų kitaip. Užvakuot niekad neišeina, pernai bent jau pavalgyt buvo normaliai. 10 daigų visada perku.
Limit, aš irgi tokia šeimininkė . Nieko pas mane pakankamai neužauga. Vakuot tai ir nevakuoju, bet mėgstam rauginti ir žiemai pasiraugiam, bet tik tada, kai brolis duodavo savo perteklių.
Dabar vyrui duodu agurkus sėti darže. Šiltnamyje tai 6 daigai, jau 7 agurkus netiėktai nusiskynėm vakar ♥. Net nelaukiau/nestikėjau aš jų, ot optimistė augintoja .
O kokiam turguje, LImit, dumplūnių matei? Nes penktadienį aš labai ieškojau Kalvarijų turguje, dairiausi, vienos moteriškės, pas kurią kažkada buvau pirkusi - net klausiau. Sakė - sėklų laiku nerado, kitąmet turės daigų. Jas reikia anksti sėti, nes ilgai dygsta/auga, paskui iki šalnų vos spėji derliaus sulaukti. pernai buvau pati užsiauginus, šiemet ...kaip šiemet, gerai, kad pomidorų užsiauginau savo. ir netgi dar šio to, bet ne balkone, o jau šilnamyje susėjau.
Girdo vyras su švirkštu. Kol buau mete, tai sūnus sakė, kad nemažai pats pagėrė. Bet neėda vis tiek. Kažkiek palakė "sriubytės" - užpilam ant jo sauso maisto vandenuko...
Labai smagu, kai pražuvėlės sugrįžta . Žiūrint kaip tankiai megzi - jeigu labai, tai gali ir neužtekt, jeigu laisviau - normaliai. Esu va šitą: https://www.ravelry..../cumulus-blousemegztuką iš 90 gramų moheros nusimezgus, bet ėjo dar pridėtiniai siūlai.
Restar, Kalvarijų turguj ir mačiau. Pas tuos pačius pardavėjus, kur visada perku. Einant nuo gatvės, nuo Humanos, pro visas bulves ir morkas atsitrenki į vidury esančius. Tai ten iš turgaus pusės.
Sveikos,
Vešiu šią savaitę vaiką pasibūti su klase čia: https://saltupis.lt/galerija.htm
Iš klasiokų tėvų - geri atsiliepimai, kas buvę. Yra mažesnė salė 20 žmonių su nakvyne. Pasidairysiu ar mus tiktų varantas pirčiai. Kainos normalios.
Vincis sausį galėtų pirtintis pagal mugių datas. Keliam į sausį ar noras yra anksčiau? Pvz lapkritį?
Labos,
Restar, Trakų Vokės dvaras visai viliojančiai skamba O ką vežtis? Sulankstomą kėdutę, vaišių? Ką tu imsi? Ir orą šeštadieniui gražų žada.
Man patiko, kai pernai buvo blogas oras - tada tik dvaro patalpose viskas vyko, patogiai, ant kėdžių, sofučių
.
Planavau sulankstomą kėdę ir kažko užkąst pasiimt. ir mezginį, jeigu turėsiu. Ir jeigu viskas gerai bus. Nes dabar iš ašarų dėl katino neišlendu... Nyksta akyse, nors ir prievartaujam vandeniu ir skystu maistu. Pas rekomenduojamą inkstininkams vet sekmadienį užsirašę, nežinau, ar ištversiu iki to, gal kur vešiu dar kitur.
Sveikatos katinui ir stiprybės! Skauda, kai šeimos nariai serga