11-kams tikrai verta perlaikyt pabandyti, jeigu tik noro yra, nes laiko turi dabar, vis tiek geresnis pažymis galios. O matkę tikrai gerai išlaikė, šaunuolis. Nereikia ir norėti, kad tiksliukai būtų vienodai geri kalbose. Maniškis, panašu, prie kalbų . Neaišku, ar kas nors tėčio tiksliukiškumą paveldėjo. 7-okė kol kas neblogai varo, per administracinį patikrinimą gavo 10, bet yra prisirinkus ir žemesnių pažymių, ne visos temos vienodai, nors niekada neverkė dar dėl matematikos, kaip kita sesė. Nustojo verkti tik 11 klasėje ir pradėjo pasitikėti savim, kad supranta matematiką, kai atėjo nauja mokytoja į visiškų lūzerių klasę
. Pavaduotoja pasakė - ai, šitie turbūt nei vienas nelaikys egzamino. Menininkams jis nėra privalomas stojant. O ta mokytoja padarė stebuklą - beveik visi nusprendė laikyt
.
Pasišnekėsiu su savim .
Smalsu, kas prašymus egzaminų perlaikymams jūsų mokyklose turi pasirašyti? VJG - pats vaikas, ir ačiū D, nes pilnametis, jo biznis čia. ČMM - siunčiau e parašu pasirašytą prašymą aš, nes, tipo, reikalauja tėvų parašo . O panelė vakar iki išnaktų, vietoj to, kad mokytųsi biologijos egzaminui - darėsi juokdario kostiumą, nes draugė, kuriai stuktelės 18, pakvietė į gimtadienį šiandien (egzas - ryt), tema - viduramžiai. Gyvena draugė centre, tai lyg kažkokią ten eiseną numatę Gedo prospektu net
.
Vasara eina, noras vasarot neatsiranda. Noriu tik atostogų, bet nežinau, kaip norėt atostogaut (ir nežinau, ar galėsim, dėl katino). Nieko nežinau. Vyras darbais užsikasęs, aš einu miegot 12, jis dar dirba, tai į jį - jokių vilčių. O pati jaučiuosi beviltiška. Vakar prisiverčiau reikalų susitvarkyt, nes netoli buvau, tai užsukau į Ozą, m parašą atsinaujinau, tuo pačiu ir apsauginį stikliuką telefonui. Na, ir tuo pačiu į Peek &C užsukau, galvojau, gal rasiu kokį rūbą. Vaikštau ir vienintelis noras - greičiau varyt namo į savo urvelį . Nes nežinau, ko norėt... pasimatavau pora dalykų, kurie iš principo gal nieko, bet pati jaučiuosi baisiai su bet kuo. Arba dar neatradau, kas tinka. O kas tinka ar ko noriu - nežinau. Grąžinau vakar internetu užsisakytus drabužius, nes sijonas būtų fainas, bet spalvos - klaikiai aitrios, prie nieko nepritaikomos, ekranas visai ne taip rodė, megztinis M/L, o tilpo mano vyras 3XL, bet atrodė kaip iš kalėjimo paleistas (nes dryžuotas rūbas
).
Šiuo metu visi megzti rūbai atrodo be ryšio, vasarinės bliuskės mano megztos - išvis nesąmonė. Mezgimas irgi vos vos pajuda, be įkvėpimo. Nemeilė sau užplūdus . O vieno vasaros mėnesio jau pusė
.
Labas rytas,
Rusnė dar nepilnametė, bet anglų perlaikymo niekaip nereikėjo tėvam tvirtint Eis šitą perlaikyt. Matos, kad jau biškį pavargus nuo visko, nes niekaip peršalimas nepaleidžia, sloga didžiausia ir gerklė, bet bent jau be temperatūros.
Man tai tiesiog vėl gaila taip tupėt ofise, kai vasara už lango eina ir toks vaizdas, kad manęs tai toj vasaroj nėr
Pasigrožiu tik žaluma važiuodama į darbą
Reik kažkaip gal susiimt, ar ką. Ir labai kg užlipę nepatinka
Bet kol kas nesistresinsiu dėl šito, žiūrėsim, kas čia bus
Net oras šitas lietingas man visai į temą dabar
Aš prie Viliaus dienyno prisijungimo neturiu. Visiškai nežinau dėl prašymų tvirtinimų, bet spėju, kad pas juos savarankiškai būtų. Vakar tik pasakė, kad taisosi vidurkius, nes už nepadarytus darbus dvejetų prirašė. Lietuvių, anglų išsitaisė. Liko istorija. Vidurkis bendras geras, tai abu taupom vienas kito nervus ir toliau, prisijungimo nežada duot .
Man visa savaitė lakstymų ir derinimų. Nieko naujo, kaip ir visus paskutinius du mėn, tik prie buto / namo reikalų dar prisidėjo visokios vaikų išlaistuvės. Šiandien Gytis su klase į sodybą (paprašiau, kad Vilisu nuvežtų, nebespėju pati). Rytoj su Emilio klase į sodybą. Čia jau turėsiu pati važiuot.
Paskutines plyteles (iš trijų) į vaikų vonią šianiden atvežė. Turėjo ir mūsų voniai atvežt. SUžinojau, kad gamyba geriausiu atvejus bus tik nuo liepos 20... Vadinasi plytelės atvyks rugpjūčio vidury, o jei kas nors atostogaus, tai ir rugsėjo sulauksim.. Kvėpuoju, kvėpuoju.
Dabar viena mama siunčia atskirus video iš Šaltupio, tai ten 8 atskiri nameliai yra, kuriuos išsinuomot galima. Aš čia vis dar apie pirtį
Aha, geras dalykas santykiams - nematymas dienyno. Aš kurį laiką dičkio mokykloje nežiūrėdavau, kad būtų taika ir ramybė namie ir širdy . O paskui profesinėj jau irgi nebemačiau, tai visai ramu. Gali su sūnum kaip su žmogum bendrauti, ne per pažymius
.
Apie namo reikalus patyliu - . Mna išvis sunku bet ką rinktis, o jeigu dar reikėtų apaispręsti dėl visokių spalvų, baldų .... Gal ir gerai, kad nereikia
.
Turbūt rinkčiausi plyteles kuo neutralesnes ir tas, kurias galiu iškart įsigyti . na, nebent vyras pats dės ir labai norisi būtent konkrečių. Net neįsivaizduoju, kokios tokių dalykų mados dabar. Iš paskutinių, ką prisimenu, kaip rinkomės - tai grindys (pasirinkom kamštines į 2 kambarius), kėdes (8 metus gyvenom ant anytos taburečių
), na, ir turbūt sienų spalvos, tas dažniau perdažom. Vargstam, kol išsirenkam, o tada turi vyra pats koreguoti
, nes neatitiko ant sienos mano lūkesčių
. Gerai, kai jis toks prie meno ir mano užgaidas pakenčia. O dažniausiai, tai abu nežinom, ko norim. Ir nemėgstam gaišt laiką parduotuvėse.
Restar
Aš panašiai kaip tu-nežinau ko noriu, kaip noriu, kada noriu. Pačiai jau ir pikta,ir graudu,bet nieks nejuda iš mirties taško. Ir dar amžinai pavargus. Ir dar amžinai prakaituoju tai tos visokios progos man kaip kančia. Čia aš apie tas vestuves šeštadienį. Žinot kiek palaidinių po kostiumėliu nusipirkau
5! Nu gerai-tris iš jų grąžinau. Bet likusios dvi irgi ne kažką. Šukuosena, makiažai- faktas, kad per pirmą valandą suprakaituosiu ir visas grožis nuvarvės
liemenuko taip ir neradau žmoniško..
Sunku tom vidutinio amžiaus moterim...
Na, aš bent jau tiek neprakaituoju (kol kas) , tuom ir pasidžiaugt galiu . Bet gal tau pačiai viskas tik taip baisiai atrodo, nes būnant ant pievutės nieko nepastebėjau ant tavęs
.
Nežinau, nei siūlų kokių norėt, nei spalvų, nei modelių . Kardigano seniai noriu ir seniai neįsivaizduoju, ko noriu. kad būtų ir paprastas ir bent kiek įdomesnis megzti, kad tiktų vasarai - taigi lengvas, bet pritaikomas ir žiemai
.
Nėra liūdni šitie mano pabėdavojimai, tik fakto konstatavimas. Kartais, kai jau pametu ir šį ir tą, ir aną, pamirštu viską, neprimatau, sąnarius skauda, tada jau liūdna darosi, kad dar nieko ir nenoriu . Išgyvensiu. Darbas va oficialiai baigiasi ir einu iškart ant sofutės pamegzt
.
Ai, dar viena džiugi žinia - visgi radau savo virbalus, kur 2-iejų skirtingų dyžių ant einamiausio valo prisukti. Vis traukė mane lįst po sofą su žibintuvėliu, jau buvau nesyk žiūrėjus, tai priš lįsdama po sofa nusprendžiau iš kitos pusės, nuo radiatoriaus pažiūrėt, bet tam reikėjo nukelt pagalvę, katino adijalus ir ... kažkur užkišti prie radiatoriaus jie ir kyšojo! tai katinas bus nugvelbęs . Juokauju...
Katukai, nenuprakaituotum profesionalaus maiažo. Iš patirties žinau. Mano oda riebi. Fiksuoja pudrom ir pan.
Mums smagu rinktis ir rengti. Realiai, - turbūt ramiausias santykių periodas būna, kai ką nors (dabar- jau 4 būstą) įsirenginėjam 😂 o šiaip- itališka šeimynėlė 🤭
Važinėjam ilgai, tiksliau- daug. Nes grįžta trumpam, o per pora savaičių turim išsirinkt daug skirtingų dalykų. Nors pvz virtuvės plyteles išsirinkau netkėtai, nuvažiavus užsakinėt koridoriaus plytelių. Nufotkinau. Abiem patko. Sudėtos dar gražiau atrodo, nei galvojom.
Oj, kokį ten špaklių reik uždėt, kad iš vidaus vanduo nenuneštų
Bet, nu turbūt nelabai įsivaizduojat tą prakaitavimą. Staigus karštis išmuša viską, ypač veidą,nemeluoju-bėga upeliai, kakta, nosim, plaukuose, nugara, aprasoja akiniai, ir teka upeliai nugara ir kojom
Šiaip suprantu, kad įmanoma.
Bet visad yra individualus faktorius.
Mano atveju net keli.
Nesu darius profinio-bijau, kad būsiu ne aš
Važiuoju iš vakaro, tolokai, nedidelis miestelis, tai kažin ką ren rasčiau, o dar ir nepabandžius
Nu ir kažin ar iš vakaro dabar verta ieškot paskutinės minutės pasiūlymų.
Ir dar-vestuvės visiškai kaimiškos-greičiau panašu į mūsų pirtis tai kažin, ar reik iš viso.
Aš labiau norėjau pasiguost, kad per visą tą baimę negaliu atsipalaiduot. Tai koks čia malonumas.
Beje, ant pievutės buvo keli tokie momentai. Ypač viduj, po karštos kavos... Gal ir nesimato, nes nepuolu gi akių vartyt ir dejuot bet kartais akivaizdu būna, kai prakaitas sušlapina rūbus strateginėse vietose
Ai dzin, teks išgyvent kažkaip
Katuk, gi į kaimą važiuoji, atsipalaiduok.
Labai suprantu visokius nenorus, bet kai išsijudini ką nors daryt, labai gerai gaunasi. Vakar į Kauną pirmyn atgal suvažinėjau po darbo. Ryte kažkaip nenorėjau, galvojau atšaukt visus susitikimus, bet šiandien esu patenkinta, kad vakar suvažinėjau. Reikia tose smegenyse laiku tinkamą programą įjungti.
Man atrodo, kai grįši, tai patenkinta pasakosi, kad viskas buvo fainai. Ypač, jeigu kaip mūsų pirties stilius. Taigi atsipūtę mes ten visos. Ir niekas nestebi tik tavęs, užeis, praeis. Pradėsi važiuoti - ir atsipalaiduosi. Bent jau man taip būna - iki kažko - milijonai baimių itr galvojimo, kad geriau nekelčiau kojos iš namų, o išvažiavus prasideda laukimas kažko naujo. Ir būna faina.