Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

ahoj,

o aš vėl pritrūkau siūlo...mezgiau tokią išgalvinę, raštas iš kitaicų knygos, tai užsisakiau dar vieną kamuolaitį. Drops Belle visai mano mašina neima, springsta net, tai kadangi dar turiu 2 spalvas, tai jas taip sumegsiu, va tokia labai vilioja, šiandien pradėsiu:

IMG_6004_medium2.jpg

o čia mano nedabaigtukas, iš siūlų miško laukiu siūlo:

IMG_20250706_202048_medium2.jpg?webp=0

IMG_20250706_202055_medium2.jpg?webp=0

Atsakyti

Va, nors viena gausiai mezga :victory2: 

Ir gražiai.

O kaip nėriniai? Planavai lyg ir?

Atsakyti

nu per storas mano skoniui nerti siūlas... norėjau tokią, paskui tos pat spalvos siūlu pasiuvinėti, tik kukliau, bet du k jau pradėjau nerti ir man kažkoks per storas gaunasi...net nežinau, greičiausiai virbaluosiu ir pelenų rožės ir žalsvą

798c654ffd425237688503f544c94d36_medium2

Atsakyti

Žiūriu, Olaiva mėgsta atvirumą :D 

Bet ir prisimenu, jog pas ją dažnai iš idėjos lieka tik koks mini akcentas :D 

Petnešėlės? :D​ 

Atsakyti

Žiūriu, Olaiva mėgsta atvirumą :D

Bet ir prisimenu, jog pas ją dažnai iš idėjos lieka tik koks mini akcentas :D

Petnešėlės? :D​ 

Siuvinėjimas ant kažko uždaresnio :))

Atsakyti

A pastebėjot?

Šią mistinę 07-07 dieną pasiekėm 7777 puslapį! Jeeee! Turim būt apsisėkminę belekaip

Atsakyti

Aš bandau suprast receptą pagal kurį mezgu. Kai nesuprantu - pasižiūriu į jau numegztų foto išklotines.. ir toliau mezgu :) reik manyt- kažkas gausis

Atsakyti

Sveikos. Mano bliuzelė auga auga ir jau kyla minčiųbar neperaugs į suknelę. Nu bet musėt ne nes nelabai aš nešioju vasarą megztas sukneles

Atsakyti

Labas rytas,

Aha, vakar ir aš pastebėjau mūsų temos numeruką, bet nesuvaedžiau su 07.07 :D

Olaiva, tavo nebaigtukas nuostabus  :wub:  Ir spalva kokia  :wub:  :wub:

Apačią mašina mezgei, paskui raštą rankom?

Neatsidžiaugiu, koks buvo geras sprendimas išeit iš darbo, nes kaip tik užėjo toks metas, tik dar pagerintai, turbūt kaip pabaigai  :D dėl ko taip ir apsisprendžiau. Tik kažkokiu būdu vis tiek negaliu ramiau reaguot į tas nesąmones, nes toks durnas super atsakomybės ir nepakeičiamumo jausmas  :oh:  :lol:  :lol: Niekaip neišsigyvendinu aš jo. Nors kai paklausau, ką aplink jaunimas kalba ir toks ne visai jaunimas, tai lojalumo kompanijai, kuriai dirba, šiais laikas turbūt neberasta  :hmm:  :rolleyes: Darbas yra darbas ir viso gero. Gal dar ir nuo įmonės priklauso  :rolleyes:

Apie keliones - Rusnė mano čia kažkurią dieną sako - jūs tai keliaujat, o aš tai niekur nebuvau šiemet  :rolleyes: Ir tada padėjom jai suskaičiuot  :lol: Slidinėjimas važiuojant per kelias šalis, Latvija, Barselona su drauge... Viso gavom 7 šalis :D Labai jau greitai pasimiršta viskas :D

Beje, jai darbo susirast vis dar nepavyksta  :rolleyes:  Buvo gavus pasiūlymą prie Klaipėdos, bet su transportu iki ten nusigaut  nekažką. Apie dvi valandas į vieną pusę. Pradžai buvo sutikus, bet paskui blaiviai pamąstyt padėjo didysis brolis ir atsisakė.

Restar, kaip ten Estija gyvena? Gal toj jų didžiojoj dainų šventėj pavyko padalyvauti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 08 liepos 2025 - 10:16

Limit, tai kiek dar liko atsikankint tau?

Rygoje netoli mūsų buto buvo parkas, kuriame vyko dainos, šokiai, nes iš plakatų mačiau, kad prasideda jų moksleivių dainų šventė. O Estijoje mes taip toli ir nuošaliai nuo civilizacijos, kad  vos kokį žmogų ar mašiną sutinkam. Ir ką sutinkam - dalis turistų :). Vakar visą dieną lijo tokiu grybiniu lietum, gana švelnus oras, lankėm 2 švyturius. Iki vieno ėjom 4,5 km ir tiek pat atgal. Ten visiškam užkampy galima stovyklauti. Tai grįždami apie 8 vakaro, jau netoli mašinos sutikom 3 pagyvenusias užsienietes su didelėm kuprinėm, apsiaustais išsiruošusias, matyt, ten nakvoti. Nepavydėjau... Įdomu, kas gena žmones į visišką pasaulio kraštą, kur net nieko įspūdingo nėra. Tiesiog lietus, miškas, tyla, na, ne itin toli jūra, bet irgi neįspūdinga. Viską tą pat galima ir daug arčiau rast. Supratau, kad tyla man gerai, ypač užmigt ir pabust, bet paskui man reikia truputį daugiau civilizacijos, kultūros, žmonių, net garsų dieną.

O gyvenam labai fainoj trobelėj, kaip iš kokio filmo ar knygos, pvz. Anė iš Žaliastogių - 2 aukštai, su terasa viršuj, gonkelėm apačioj, gėlėm apaugintu kiemu, viduje toks kaimiškas romantiškas stiliukas ir labai patogi lova. Tai biškį per ilgai miegam - sunku išsikrapštyti :).

Limit, tai taviškė dar traukiniais po Europą ruošėsi keliaut, ar aš ką painioju? 

Atsakyti

Liniukos mergaitė traukiniaut ruošėsi. Maniškė dar 18m. neturi. Ir kaip tik dabar žygiuoja gamtoje, kaip tu ir aprašei :D tik su kuprine, miške, miega palapinėj, maistą gamina pačios, tai visą mantą irgi tempiasi :D Galvoju, Estijoj va jom faina būtų. Lietuvoj gal nėra tokių labai jau atokių vietų. Ir savaitė pasitaikė tokia lietinga  :rolleyes: 

Jūsų trobelė skamba labai jau romantiškai  :wub: Vaikams patinka?

Man dar savaitė kokia liko oficialiai, bet va, negaliu palikt numesto projekto pusiaukelėj, tai sunku prognozuot, kiek čia užtruks, bet jau gal iš namų tuos reikalus galėsiu tvarkyt, jei kompą duos  :D Nors šiaip tai galėčiau tiesiog palikt ir išeit  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Limit. Galėtum. Gali. Privalai.

Maža smulkmena - pati sau turi leist :)

Turiu artimą pvz netoli. Kur irgi sakiau, tokių metų būnant galima jau sau leist pasakyt - ne. 

Atsakyti