Limit, tai kiek dar liko atsikankint tau?
Rygoje netoli mūsų buto buvo parkas, kuriame vyko dainos, šokiai, nes iš plakatų mačiau, kad prasideda jų moksleivių dainų šventė. O Estijoje mes taip toli ir nuošaliai nuo civilizacijos, kad vos kokį žmogų ar mašiną sutinkam. Ir ką sutinkam - dalis turistų
. Vakar visą dieną lijo tokiu grybiniu lietum, gana švelnus oras, lankėm 2 švyturius. Iki vieno ėjom 4,5 km ir tiek pat atgal. Ten visiškam užkampy galima stovyklauti. Tai grįždami apie 8 vakaro, jau netoli mašinos sutikom 3 pagyvenusias užsienietes su didelėm kuprinėm, apsiaustais išsiruošusias, matyt, ten nakvoti. Nepavydėjau... Įdomu, kas gena žmones į visišką pasaulio kraštą, kur net nieko įspūdingo nėra. Tiesiog lietus, miškas, tyla, na, ne itin toli jūra, bet irgi neįspūdinga. Viską tą pat galima ir daug arčiau rast. Supratau, kad tyla man gerai, ypač užmigt ir pabust, bet paskui man reikia truputį daugiau civilizacijos, kultūros, žmonių, net garsų dieną.
O gyvenam labai fainoj trobelėj, kaip iš kokio filmo ar knygos, pvz. Anė iš Žaliastogių - 2 aukštai, su terasa viršuj, gonkelėm apačioj, gėlėm apaugintu kiemu, viduje toks kaimiškas romantiškas stiliukas ir labai patogi lova. Tai biškį per ilgai miegam - sunku išsikrapštyti
.
Limit, tai taviškė dar traukiniais po Europą ruošėsi keliaut, ar aš ką painioju?