Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar- kelių asmenų kelionė šįkart?

Atsakyti

5-ių. Neišdegė 3-ise pakeliaut, užtat ir ieškojom pigesnės krypties  :B​ .

Atsakyti

Aš šiandien vyrui sakiau - tuoj nustosiu vaikščiot į pasimatymus su meistrais. Bais brangiai anie gaunasi 😎

Bet iš tikro tai džiugu, kad viskas į priekį juda 🥰  

Atsakyti

Kadangi ramunių daugiau, nei manęs vienos, o aplinka dar į šių metų planus neįtraukta, tai nupurškiau savo arus. Lai džiūna 😎 kitais metais galėsiu pradėt planuot kas kur kaip ir su kuo. 

Dar prieš tai pasilenkus mamą padažiau, į tetos jubiliejų išeidau. Jėėėėėz kaip pakirto strėnas. Bandau vonioj atreabilituot.

Atsakyti

Man tai pūslės ant kairės kojos pirštų, kaip visada ilgų vaikščiojimų pradžioje. Šiandien Akmenės karjerų lankymas ir vaikščiojimas po Rygą (ir nakvynė čia). 

Važinėdama tarpais kojinę pamezgiau. 2 spalvom 2 iš karto pabandžiau, bet iškart persigalvojau. Nelaiko nervai 4 kamuoliukų susisukimo.

Bevažinėjant atėjo toks palyginimas, skaitant apie smagius Niumos rūpesčius - ji kaip skruzdėlė, o mes kaip tie žiogai iš pasakėčios vasarą... Lakstom va, pinigus leidžiam vėjais, užtat nieko ir neturim, ne taip kaip darbštūs praktiški žmonės...

Atsakyti

Eik jau, eik, Restar. Jūs turit pilna įspūdžių kiekvienais metais. :)  Mes - gyvenimą atskirai beveik du metus...... jei ne vyro darbas, jokių namų ir nebūtų.

Bet ne lygintis mes čia susirinkę 😄

Dienos atradimas - su googe pagalba sužinojau, kad 3 gudobelės mano kieme auga :D nors dar nieko nesodinau. 

Atsakyti

Ai, dėl pūslių - aš jautrius / mozolinius mažus pirštus turiu, tai iš temų silikoninių antpirštukų paperku, kai žinau, kad reikės vaikščiot. Ir dar pleistriukais klijuojuosi vis tiek. 

Atsakyti

Ne lygintis. Tiesiog tokia mintis prabėgo. Visokios filosofijos į galvą lenda keliaujant. Koks oras- tokios ir mintys :).

Tikrai suprantu, kad viskas turi savo kainą. Deja, mums be šansų namui užsidirbt. Nebent kada parduosim butą ir sodą ir kokiam kaimuke apsigyvensim.

O tų silikoninių pirštukų ir aš turiu -namie :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 05 liepos 2025 - 22:29

Aišku, Vilniuj kainos kitos, bet mums taip ir gavosi, pirmą buta pirkom su paskola. Paskui  3 kmb butą pardavę  pirkom 4 kmb. Mūsų buvo pilnai išremontuotas, tai už jį gavom daugiau, ta atliko baldams, durims. O dabartinį- į namą. Bet dabar neužtenka buto sumos viskam. 

Gytis aną dieną užlankstė - o mes šįmet važiuosim atostogaut visi... į kokią Ispaniją? Nors su visa šeima toliausiai tik Haide parke buvę. 

Tai pas mus kaip tik gaunasi, kad neturim pakankamai pinigų atostgom 5. O kai Emilis paaugo, tai nors dviese pradėjom keliaut. 

Sumezgiau pirmą kamuoliuką į mezginį ir sustojau, nes nuo viršaus iki pažastų atėjau, o ten reikia išsistudijuot, kaip platint. Ir dar įsitikint, kad tikrai ir pas mane tenkama vieta :) 

O jo, siūlas storas 50 g - 120 m, bet kadangi jis nelygus ir slystantis, tai nelabai eina suprast. 2,75 virbalai pats tas. Pirmą mėginuką su didesniu numeriu buvau bandžius- galvojau siūlo grožį atskleisiu, tai gavos kreivas šleivas :D

Atsakyti

Restar, jei tave 4 kamuoliukai nervina, tai gal Čiurlionio net nepradėk :D ten ir 8 kamuoliukai gali būti. O aš dar pradžioje optimistė nevyniojau visų gijų į vieną, tai išvis kosmosas buvo. Paskui jau visgi nepatingėjau į kamuolius susisukt, ir tai kas 4 eiles viską turiu atpainiot 😎 O dar siūlas pūkuotas, vienas su kitu kimba. Bet nepaisant to azartas didelis kas gausis.

Atsakyti

Aš dar nepradėjau :D 

Tiek visokių smulkių buitinių reikalų, kad kai jau atšliaužiu iki mezginio, neturiu nei noro nei jėgų tas spalvas kombinuot :oh:​  nu bet kažkada ateis tas įkvėpimas

Atsakyti

Ramiai ant sofos išsidėliojus ir nesivežiojant gal kas išeis. Sakau - nesu intarsijos mezgus, tai net nežinau, ko bijot :). Svarbiausia, kad 2 praktiškiausias sektos mezgėjas užjudinau megzt, o pati...bus matyt :). Dukra sakė, kad tikrai nenori su Čiurlioniu, ta, kuri jo mokykloje mokosi :).

Mes pagaliau Estijoj.

Atsakyti