Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aną dieną diskutavo dvi kolegės. Viena augina katiną ir šunį. Dievina. Bevaikė. Kita augina 3 vaikus ir katiną. Vienos pozicija, kad šiais laikais vaikais išaukštinti ir savo vietos nežino kitos - kad gyvūnai.

Tiesa slypi kažkur anapus. 

Atsakyti

Niuma, tu kažkaip gi normaliai viską suderini? Ir Ripsas šeimos narys, bet neužkeltas ant pjedestalo? Neturit didelių bėdų su juo?

Atsakyti

Bijau prisikalbėt :) 

Aš net ir šlapią maistą tik dabar pradėjau pirkt 🤭 nu.. 11 metų, gal nusipelnė. Šiaip, vien sausu misdavo.

Jokių 'nesąmonių' ale rūbelių ir pan neperku, nes niekur neina. Turi kelioninį krepšį, kai važiuojam į Palangą. Jei tik savaitgaliui - lieka namie, o paskui barasi dvi dienas, kad paliktas buvo. Nebent su dičkiais lieka, tai be problemų.

Miega su manim. Rytais braunasi pas Vilių. 

Žodžiu, niūrkom ir mylim visi. Bet kaip katiną. 

Atsakyti

Pasirodau baigtuką, pusvilnė kaip tik šiai vasarai :D

Priedas  Screenshot_20250703_200558_Messenger.jpg   416,61KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka! Labai tau tinka.

Ir prie mano nagų :lol:​ 

Atsakyti

Liniuka, ir pati labai gražiai atrodai, ir bliuzelė kaip nulieta, ir spalva gaivi. Tikrai, kad šiai vasarai pats tas, net su merinu ne perkaršta. Nekalbu apie šiandien :). Bet ryt jau tiks.

Atsakyti

Liniuka, dailiai atrodo. Monekenė 🤩

Gražiai nusispalvino dryžiukai.

Atsakyti

Ačiū už komplimentus mezginiui,  bet į save tai negaliu žiūrėt :B Totaliai susipykus su veidrodžiu, bet imtis priemonių niekaip neprisiverčiu :B​ 

Atsakyti

Įsivaizduokit, būtų visi veidrodžiai teisingi, rodytų tai, ką norim matyt... jokių problemų nebūtų :D 

Ai, nu dar ir foto turėtų taip pat rodyt

Liniuka, o kokius siūlus Čiurlioniui pirkai?

Aš labai norėčiau išsiverst su turimais, bat panašu, kad būtent kūnui nelabai turiu/neužteks ko turiu. Nu aš taip galvoju, kad neužteks. Galėčiau kažką ne pūkuoto, bet tada pati idėja ne visai išpildyta taptų. Tai nežinau nežinau. O kol nežinau, bandau prailginti blizgiuko kūną. Lėtai, nes visai neįdomu. Eilinį kartą gavosi ne tas, ką įsivaizdavau. Nu vis tie veidrodžiai plę kalti :D​ 

Atsakyti

Pirkau https://www.pasaulio...pakos-23-silkas

Megsiu iš trigubo siūlo. Galvai dar pasirankiojau moheros likučių, tuos matyt kokius 5 reikės dėt.

Atsakyti

Ačiū. Aš į juos irgi žiūrėjau. Ir galvai irgi moheros turiu. Kažkada gi pirkau su šilku įvairių spalvų dukros dryžiui, kurį numezgiau iš papigaiskų po to, o tie ir liko. Tai puiki proga sunaudot :D 

Bet dėl kūno dar svarstau. Turiu dropsų alpakos kažkiek, nu bet ji tai nepūkuota, dėl to abejoju

Atsakyti

Gal nebūtinai viskas turi būti pūkuota/gairuota? Arba prie alpakos dar moheros pridėti. Aš kažką kombinuosiu iš to, ką turiu. Turiu moherų, turiu ir to Brushed alpaca, draugė atidavė bordo spalvos, likęs kamuoliukas žydros. Labai man įdomu, kas gausis, nors ne tuoj dar pradėsiu. Baisu su faug kamuoliukų. Bet bus toks lėtas antsofinis projektas, be vežiojimosi. Vakar nespėjau baigt liemenės, nespėjau nieko naujo pradėt, tai kamuoliukų prisikroviau visokių kojininių. Gal vakare pavyks pradėti, tai ryt nsu jr kely galėčiau megzt. O šiandien išjudėjom vėlai ir lėtai, laukiam pietų Šeduvos malūne.

Priedas  Messenger_creation_F4723073-83CF-4E9B-BF77-13DAD81EDEE5.jpeg   231,96KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti