Restar, bet spalvos tinka/netinka tik prie veido. Tuoliau nuo veido gali būti bet kokios spalvos, harmoningai įsipaišančios į įvaizdį. Jau porą metų, jei ne ilgiau, instagrame seku vieną spalvų nustatinėtoją, bet gaila 100 eurų išleist kolorito nustatymui. Geriau už tą sumą siūlų nusipirkt.
Ok, Jurgitak, parėjau iš pinavijų lysvės ant pasiginčyt!!!
Kibbe pasiskaitykit, veikiantis reikalas. Svarbu ne tik spalvos, bet ir sudėjimas (veido ir kūno).
Prisivaikščiojau šiuo puikiu oru!
Dar negirdėjau, kad kaloritą nustatinėtų pagal užpakalio platumą. Nuo užpakalio platumo priklauso rūbų kirpimas.
Kai neturi kur dėt siūlų ir laiko
Ir bandai dar užsidirbt iš to
Man strodo, kad čia gal jauna dizainerė savo baigiamuosius darbus ar šiaip kokią kolekciją darė ir bando parduot.
Jurgitak - žinoma, kad tokiau nuo veido gali būti bet kas. Bus ir arčiau veido bet kas . Bet gal bus ir kažkas labiau pataikyto kartais, gal sužinosiu, kad tinka spalvos, į kurias net nežiūriu.
Namie net pešamės rinkdami vardus būsimam kačiukui . Kol kas laimi Milo. Bet dar reikia būtent TĄ kačiuką gaut. Kiek skelbimuose užmatau, kad patiktų, tai nespėju net parašyt, o jau būna rezervuotas. Tai užmačiau tokį artimą dūšiai (iš veido) kačiuką Šakių rajone. O kaip tik šeštadienį bus važiuojama po vyro giminių kapines. Ir bent jau preliminariai sutiko palaikyti iki šeštadienio ir net atvežti iki tų kapinių, nes netoli. Nežinau tik ar laikysis žodžio, na, bet turim vilčių, kad kaimo katinukų niekas taip neišgraibsto. Jau spurda man širdis iš noro turėti ir mylėti naują gyvastėlę
.
1. Taip
2. Stilius - ne tik spalvitetas .
Dar negirdėjau, kad kaloritą nustatinėtų pagal užpakalio platumą. Nuo užpakalio platumo priklauso rūbų kirpimas.
O kad tamsi spalva lieknina, negirdėjai?
Bet jei gerai suprantu - Restar planuoja konsultuotis konkrečiai spalvų klausimu, o ne apskritai stiliaus- čia Gadget skirta.
Aš tai pritariu ir visai lauksiu rezultato
Baigiau Čiurlionio liemenę, esu laaaaabai patenkinta rezultatu. Dabar reik sulaukt savaitgalio, kad Luknė pafotografuotų kur gražiai.
Šiam vakarui liko sufotografuoti siūlus internetinei parduotuvei, užsakymas toks,testuojamės. Jei tiksiu, bus daugiau veiklos. Smagu
Kaip smalsu pamatyti Olaivos naują Čiurlionį. O su kokia siūlų parde bandysi bendradarbiauti?
Popiet numigau ir kažkaip neįsivažiuoju megzt. Sūnaus megztinio kūnas jau arti pabaigos, bet sunkiai judu, nes nemalonus siūlas, o dar sveryjau, sunku rankoms. Reikia ko kito pertraukai, bet vat nepasiimu, nes reikia pradėt ..
O kad tamsi spalva lieknina, negirdėjai?
Girdėjau ir kažkuriuo gyvenimo etapu net tikėjau, bet, pasirodo, net ir balta gali lieknint, jei tinkamo dydžio, platumo, ilgumo rūbai parinkti. Žodžiu, surast savo stilių reikia ir pinigų, ir laiko.
Restar, 19 Spa 2025 - 20:21, parašė: Kaip smalsu pamatyti Olaivos naują Čiurlionį. O su kokia siūlų parde bandysi bendradarbiauti? Popiet numigau ir kažkaip neįsivažiuoju megzt. Sūnaus megztinio kūnas jau arti pabaigos, bet sunkiai judu, nes nemalonus siūlas, o dar sveryjau, sunku rankoms. Reikia ko kito pertraukai, bet vat nepasiimu, nes reikia pradėt ..Puslapio dar nežinau, labai nesidomėjau, dar turiu pirma įtikti. Idealiausia vienu metu didesnį kiekį sufotografuoti, tuomet mažesnė baltumo paklaida būna.
Noriu ir aš jau ta liemene pasipuošti, bet darbe iškepsiu, reik nebent į kokią nešildomą bažnyčią varyt pačiai buvo smalsu galutinis rezultatas. Manau ir Žemaitę tokiu pačiu principu megsiu