Ar pats megztinis kaip mezginys, ar kaip rūbas-ant kūnelio- nedžiugina?
Ką darytum kitaip?
Nes ant pakabos tai.labai netgi geistinai atrodo!
Dabar tik po ryto sugebėjau prisijungt, pamačiau skrolindama megztinį, pagalvojau - pirktinis kažkieno, kol nepaskaičiau. Iš vaizdo ant pakabos sunku pasakyt, kas nepatinka, bet numegztas puikiai.Atsivežk į pirtį pačiupinėt, pasimatuot. Aš liemenę savo atsivešiu, kurios lyg nerodžius net. Pasakysit, kas negerai, nes aš net nesuprantu, bet nepatinka. Gal, kad nesugalvoju prie ko nešiot, gal pernelyg kaimiška. O gal aš visiška teta tapus ...
Sveikos,
pirmadienį pranešiojau blizgį darbe. Po gimtadienio- leidau sau žibėt. Kadangi, kaip pasakojau- dariau taisymus, kėiau jį į viršų, trumpinau pečių linija, tai namie atrodė viskas tvarkoj. Bet panešiojus paaiškėjo, kad rankovės vis tiek per trumpos, o kūno ilgio pakanka. Teks pailgint rankoves.
Namie remontų kalnai. Bando kažkaip rekuperaciją montuot. Bet kai vakar paaiškėjo- eilinį kartą mausimės kelnes per galva..
Arba reikėjo visas lubas žymiai žemiau kabint. Na, šiandien paaiškės, ar ir kaip įmanoma išvedžiot visus vamzdynus.
Vakar susitvarkiau labai daug reikalų: trys vizitai pas gydytojus, mini operacija, siūlinė, humanos, pamegzta nuo ryto.
Turiu jau pirtin siūlus, megsiu Luknei tą hoodį iš Drops air, vakar nusipirkau
Nojus vakar nustebino, paprašė numegzti jam megztuką. Neįsivaizduoju, kokio jis nori, sakė suras nuotraukų. Jaučiu bus aukštesniu kaklu, kur sprindis užrtauktuko būna. Va čia tai bus man iššūkis...
Siuvimo mašiną turi? Tai įsiūsi.
Kažkada seniai iš likučių mezgiau naminį vyrišką megztinį ir įsiuvau užtrauktuką. Dar dabar uošvis nešioja, puikiai viskas atrodo ir veikia.
Mano gyvenime chaosėlis toks lengvas.
1. Grįžta užsienietė dukra, nes gavo darbą LT. Užsieny nepavyko.
2. Naikina mano skyrių, steigia naują įstaigą. Turiu apsispręst, ką darysiu-liksiu ar išeisiu. Čia įdomiau, nes nieks nežino, ką pasiūlys. Ir apskritai, kaip dirbs naujoji įstaiga.
Žodžiu-Kalėdos nusimato tokios... neprognozuojamos
Katuk, kur įsidarbino dukra?
Čia bus atsira savivaldybės įstaiga ar kažkaip jungia įstaigas? Va tau pasiūlymas https://www.cvonline...jektu-vadovas-e
***** jaučiu prisižaisiu (t.y. prisimegsiu) vėl iki kokio sausgyslių uždegimo😎 Nu bet taip smagiai mezgasi kai į darbq nereikia😎
Atskira VŠĮ pirkimams.
Tavo skelbimas praktiškai tą patį siūlo, net turbūt čia likdama galiu išsiderėt ir geresnį atlygį.
Aš gal nežinau, ar esu pasirengusi palikti VT. Nors jos ateitis irgi labai miglota. Nu žodžiu-esmė visko- netikėta labai ir neaišku.
O dukra grįžta ten pat, tik kažkokioj naujai steigiamoj ir biškį į geresnes pareigas. Iš tikrųjų dar nežinau galutinio jos sprendimo, bet panašu, kad taip ir bus, nes viltis ten vietoj jau praradusi dėl visos pasaulinės politikos