Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pasiieškojau. Dulka  :B . Teks kažkaip susisiekt.

Vakar tingėjau, bet nuvarėm su kaimyne į Knit&Wine ML. Šįkart kažkaip sunkiai liežuvis vartėsi, nepuoliau daug bendraut nei megzt, bet pamažu įsivažiavau ir labai puikiai pavyko išardyt ir vėl nuleistų pečių rankovės galvutę įsistatyt trumpintom eilėm. Iš galvos ir akies :). Paklausiau protingų mezgėjų, kaip jos daro, pradėjo pasakot, kaip matuoja skaičiuoja, supratau, kad ne man tokie sudėtingumai ir greit pasidariau savaip be viso šito :D. O namo grįžus greit antrą taip pačiai padariau ir net akių skaičius abejose iškart netyčia sutapo  :lol: , nereikėjo nieko chimičint. Žodiu, sėkmė, gal pavyks per savaitę tas abi rankoves damušt. Nes terorizuoja mane, kad greičiau numezgčiau. Pirmąsyk mezgsiu abi rankoves kartu ratu, kaip kojines. Irgi - kad skaičiuot nereikėtų. Aišku, jeigu iš galvos siaurinti nepaeis iškart, teks ardyt abi :).

Labai įkvėpė Niumos kolegės (nežinau ar esama, ar buvusi) Vaidos mezgama skara - ir Drops Flora skalbtas, pasirodo, labai fainas siūlas, nesu bandžiusi, ir jos mezgamos skaros spalvų pasirinkimas  :wub: . Tuo pačiu užklausiu - gal kas prilaikot Isla skarukę - didelę ar mažą

Atsakyti

Dabartinė kolegė, tik Vln gyvena, 1 krt/ sav matomės.

Florą- fauną (taip vadinau) turėjau. Perleidau. Pasirodė per aštrūs dantys man. Bet nebuvau skalbus turbūt.

Dvi dienas atmirkom Druskininkuose. Kaifaaašššš. Nuo vakar- aqua parke, su procedūra, nakvyne ir pusryčiais. Šiandien - Sveikatos ratas su masažu beveik 3 val. Gėris. Reikės kartot. Pvz iš ketvirtadienio nakvynė palyginus su savaitgaliu -30% pigiau. 

Atsakyti

Pasiieškojau. Dulka  :B . Teks kažkaip susisiekt.

Ane? :bigsmile: Bet pati tu jo lyg ir nesi mezgusi? :mastau: Vakar jau buvau beperkanti aprašymą ir kaip tik tada šmėstelėjo Olaivos žinutė apie tą neišpasakyto raštuotumo vyrišką megztinį – taip ir panižo nagai dar čia paklausti. Nors kartu ir toks visai nesmagus jausmas. Vyras dar prie to paties nepraleido progos leptelėti, kaip reikia remti kūrėjus - na ir jis visiškai teisus. :sad: Tau, Restar, tai dar už Girlfriends Cardigan jaučiuosi amžinai skolinga, bet kad jau priverčiau dėl manęs ieškoti, einu siektis. :geda:

Atsakyti

Man tai labai rezonuoja dabar tarp sąmoningų naujos kartos mezgėjų ta sandanti mintis kiekvienam nusipirkti receptą, o ne dalintis grupėse. Ne karvę kainuoja.

Liko rankovė ir būsiu per mėnesį du megztinius numezgus :B Nu kur mano protas, rankos ant ribos :B Bet jaučiu vis tiek aš tą rankovę per savaitgalį įveiksiu :B 

Matėt, Žemaitės mezgimas startavo?

Atsakyti

Na, aš irgi visai už dizainerių rėmimą. Bet. Dažnai perki tokią lyg ir katę maiše, nes nežinai kokia kokybė to aprašo. 

Bet jeigu ką, tai senokai nesu kuitusis ir ieškojus kokio aprašo už ačiū. Gal per mažai  mezgu :D 

O kažkada norėjau R. nusipirkti aprašėlį, tai nepavyko. Kažko mano kortelė nedraugauja su ta sistema. Tikrai ne kreditinė, bet visa, tai lyg ir turėtų praeiti. Ai, gal paypalo reikėjo... o jis tik pas vyrą buvo :D 

Šaindien nedirbau, pasikeičiau padangas, bet diena tokia trumpa, net nepastebėjau, kaip sutemo. Nors iš tikro tai nelabai ir buvo prašvitę. Kol laukiau padangų, tai aplankiau Bigą, kokių ten visokių nestandartinių rūbų pardžių yra, šio bei to prisimatavau ateinančiam vakarėliui :rolleyes:  tokių kukliai šventinių. Tik kad sunku apsipręst, tai viens, o kits, nu tai su dydžiais bėda. Bet gal dar grįšiu.

Atsakyti

Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad Liniuka megs Čiurlionį, Žemaitę ir dar niežės nagai kam nors iš personažų :)

Dėl aprašymų - ir aš suprantu, ir jau baigiu pribręst sąmoningumui, bet dar ne iki galo šiuo momentu, velkasi blogi įpročiai šiek tiek. Man būna, kad užsimanau kaip š, nusiperku, tada pasižiūriu aprašymą ir suprantu, kad nemegsiu, nes begalybinis skaičius puslapių ar dar kas nors  :oh: . Kaip tas garsusis kojinės kulnas kur 14 ar 15 puslapių. Paul Klee megztuko aprašymą nusipirkus ir nežinau ar megsiu ir tikrai ne su vienu taip yra. Tai dizainerius paremiu tiesiog. O kartais norisi pasižiūrėt, kad galėtum apsispręsti, ar megsiu. Čia, aišku, nieko  vertas pasiteisinimas  :B . Viena iš tų jaunų garsių mezgėjų, kuri labai viešai teisuolę vaidina dar visai neseniai be sąžinės graužimo dalijosi aprašymais  :B

Atsakyti

Matėt, Žemaitės mezgimas startavo?

Kur? Neradau kažkaip...

Atsakyti

Sveikos, megsit pledukus?

Restar, wine and knit sounds great! Receptus aš gaunu dovanų ir myliu visas mezgančias, neriančias ir gaminančias drauges. Nėrinio raštu kas - iš draugės! Tuoj pasidalinsiu, labai mielas ir greit įsimenamas. 

Padirbėjau nuo širdies, visuose biuruose. Reik biuro Klaipėdoj. Reik!

Pirkau Nuxe paakių kremą su teptuku, gavau dovanų tobulą kosmetinę-krepšiuką nėriniui ir kelioninių nuxe miniukų 🥰😍😘 Nėrinys visur keliavo. Kremu labai patenkinta!! Nuxe raudona tūbelė. Apnešiojo Sensai (kaip tik baigiau).

Skvernelis susiūtas, laukia apykaklės, vonios ir fotosesijos.

Helouvyno vakarėlis pavyko, vėlyviems pusryčiams liko Sekt. Tėveliui nunešiau ciklamenų ir saldainių su vyšnių likeriu. Mamma gaus Sekt ir paardyt. Laukiam abidvi! Šiandien tai draugystės diena, paskui mėnesį paraleliai skraidysim, reik pagert kawytės. 

Kolegos jau išmoko aiškiai formuluot pageidavimus. Prisidėjau. Papasakot pavyzdžio negaliu, bet juokiausi garsiai ;)

Kitos savaitės pabaigoje bus Wooly diena. Irgi laukiu.

Atsakyti

Priedas  IMG_2483.jpeg   209,6KB   0 Parsiųsta kartų

klimt, kašmyras su merinu

Priedas  att.C7QzhSwdj6CTkRJH2sxlnqeZL8xdloIN4TmLP6TfV24.jpeg   165,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kur? Neradau kažkaip...

FB grupė Mezgame kultūrą.

Pati nežinau, kodėl taip užkabino. Gal labiausia tas smalsumas ar gausis panašus veidas. Mezgasi greitai. Yra kas nešios. Čiurlionis jau vaikšto į fizikos paskaitas :) 

Atsakyti

Baigiau megztuką  :yahoo: turiu vieną dozę Eucalan skalbiklio, su kuo ir skalbsiu tuoj.

Kol nenubrūžinsiu dviejų užsakyminių kūnelių, nepradėsiu Luknei hoodžio. Panašu, kad bibliotekoje turiu Nojaus pyniuočiui mėlyno siūlo, gal nereiks pirkti kilogramo, sutaupysiu :)

Atsakyti

Aš mezginius skalbiu su iš Flokati pirktu vilnos skalbikliu. https://flokati.lt/l...anolinu-1000ml/

Aplankėm kapus, dar pas brolį užsukom ir jau namie. Oras fainas, dar lapų pagrėbėm, pripildėm pradingėlį konteinerį. Ech kaip trūksta dar bent poros vežimų, o tai ąžuolai ir klevas visai neskuba lapų mesti.

Atsakyti