Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man slėptis po pernykščiais lapais su skaitymu. Niekaip neperskaitau "Ką galvoja katės". Mezgimas su scrolinimu pakaitom valdo. Šiaip knygas imu tik iš bibliotekos, nebeperku, nebent kulinarines, mezgimo, oi, dar apie sodą rugsėjį pirkau  :B, na, ir F. Backmano visos yra ir bus perkamos. Išsisaugojus rekomendacijų, bet kada skaitysiu - nežinau, užeina man bangom, bet reikia užsikabinti. Tai dabar kablio neturiu  :B .

Važiavom šiandien po kapų iš brolio ir gavau skambutį, kad mirė teta. Nežinau, nei ką daryt.  Reikėtų ryt vēl varyt į Alytų. Vienai, nes vyrui darbai. Poryt negalėsiu, nes geležies lašinę leisiuosi. Žiauriai nenoriu važiuoti vėl.... Ir susitikti su giminėm, kuriuos tik per laidotuves matau, nes po mamos mirties beveik neliko bendravimo. Bet mamos sesuo, man studijų metais yra pasiuvusi striukę, paltuką... Ką daryt???  :cry2:​ 

Atsakyti

Restar, niekas tau nepatars. Bet....   Jei turėčiau norą palydėt, atvažiuočiau į laidotuves, ir be jokių gedulingų namo. Ant pietų užsidirbu pati...

Atsakyti

Tai laidos poryt, kada tikrai negaliu. Ryt reikėtų kelyje praleisti 3 val, kad 1 val max 2 pasėdėčiau šermenyse. Reikia rasti motyvacijos, KODĖ, o ne tik dėl to, kas ką pagalvos... 

Atsakyti

Tai laidos poryt, kada tikrai negaliu. Ryt reikėtų kelyje praleisti 3 val, kad 1 val max 2 pasėdėčiau šermenyse. Reikia rasti motyvacijos, KODĖ, o ne tik dėl to, kas ką pagalvos... 

Atsakymą tu jau turi.

Atsakyti

Užtai šiandien buvo rami namisėdiška diena, su pamezgimu. :rolleyes: Gal tik kokios geros knygos pritrūko – ką skaitote rudeniškais vakarais?

Labai įvairiai skaitau ir gan nemažai. Dabar skaitau šią, apie Lietuvos ir Lenkijos bajoriją.

IMG_20251101_130548_medium2.jpg?webp=0

Kalėdoms jau pasidovanosiu dvi knygas, viena apie dvaro virtuvę, kita apie tarpukario Kauno namus, abi bus su autorių autografais ir knygų pristatymais
1757049069_namai-ir-likimai-1.jpg

Gliukozės revoliuciją tik ką perskaičiau. Įvairios tos knygos, pagal nuotaiką

Atsakyti

Aš mažai skautau. Bet labai skirtingai.

Pvz dabartinis skaitinys- Hamletas. 

Atsakyti

Atsakymą tu jau turi.

Nu kad ne...

Atsakyti

Labai įvairiai skaitau ir gan nemažai. Dabar skaitau šią, apie Lietuvos ir Lenkijos bajoriją.

IMG_20251101_130548_medium2.jpg?webp=0

Kalėdoms jau pasidovanosiu dvi knygas, viena apie dvaro virtuvę, kita apie tarpukario Kauno namus, abi bus su autorių autografais ir knygų pristatymais
1757049069_namai-ir-likimai-1.jpg

Gliukozės revoliuciją tik ką perskaičiau. Įvairios tos knygos, pagal nuotaiką

Oooooo

kur pristatymas DVARO VIRTUVĖS? Būtų Superwau dovana vienam žmogui

Atsakyti

Koks tobulas Mezginio ir knygos spalvomis derėjimas 😍

Atsakyti

Oooooo

kur pristatymas DVARO VIRTUVĖS? Būtų Superwau dovana vienam žmogui

dr. Marius Daraškevičius jau planuoja knygos pristatymus ;) ji lapkričio gale pasirodys, tai manau kalėdoms tikrai bus galima įsigyti

Atsakyti

Baigiau savo lašinį. Nežinau,kur aš juo pasipuošiu. Darbe per karšta bus su juo :)

Penktadienį planuojam Nojaus kalėdinei dovanai važiuoti siūlų į pasauliosiūlus, rinksis kažkokią mėlyną

O mane šeštadienį lenkiantis siurblio vėl surakino. Turiu išvaržą jau antrus metus, šiemet nebuvau reabilitacijoje,panašu,kad reiks imti atostogas, nes biuletenis dabar net pirmas dvi dienas jau tik 62,06 proc nuo algos ... Vaikščiosiu prie namų į procedūras ir gal Nojaus megztuką numegsiu

Lašininis, labai švelnus, spalva ir modelis patinka. Mezgiau 10 dienų savaitgaliais ir po darbų ir šokių vakarais
IMG_20251102_192307_medium2.jpg?webp=0

IMG_20251102_192406_medium2.jpg?webp=0

IMG_20251102_192241_medium2.jpg?webp=0

Atsakyti

Olaiva, nedarbingumo išmokoms taikomas 15 % gpm, kai atlyginimui 20 %, tai popierinio procento mažėjimas nebūtinai reiškia mažiau į rankas.

Atsakyti