Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Mūsų diena irgi šiandien ant kapų. Plius abiejų auto ratus pakeitė 🥰

Pas anyta barščiai plius cepelinai..

Grįžus namo - vėl nervai dėl meistrų 'darbo'. Nu kodėl negali išgirs ir suprast po 3 atmativimų, kad jei pasakai - kabint čia agregatą, vadinasi ČIA. Vyrui sakau, man dzin, siunčiu foto ir bujoju. Nuramino, kad dabar nieko nepakeisiu. Perkabins su meistrais pirmadienį. 

Atsakyti

Labai graži diena... kažkaip gera aplankius ir mirusius ir gyvus artimuosius.

Mezgimo šiek tiek bus.

Atsakyti

Kapus lankot, artimuosius. O mano planas šuniui ant uodegos nuėjo. Sugriuvo mašina. Tai vienas remontavo, o aš vaikams skyriau laiko, gi oras nuostabus, negi namie sėdėsi.

Atsakyti

Mes aplankėm Rasų kapines. Ryt važiuosim ant maniškių.

Atsakyti

Aš mezginius skalbiu su iš Flokati pirktu vilnos skalbikliu. https://flokati.lt/l...anolinu-1000ml/

Aplankėm kapus, dar pas brolį užsukom ir jau namie. Oras fainas, dar lapų pagrėbėm, pripildėm pradingėlį konteinerį. Ech kaip trūksta dar bent poros vežimų, o tai ąžuolai ir klevas visai neskuba lapų mesti.

Į go buy

Atsakyti

Pasirodo galiu kai kam kompaniją palaikyti – irgi turime sugriuvusių mašinų :) , duotuoju momentu – dvi... (ir dar kurį laiką skaičius nesikeis). Ir dar trečią turim – skolintą, su kuria lyg ir turėtume rytoj kapus apvažiuoti, uošvius aplankyti. :mastau:

Užtai šiandien buvo rami namisėdiška diena, su pamezgimu. :rolleyes: Gal tik kokios geros knygos pritrūko – ką skaitote rudeniškais vakarais?

Atsakyti