Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas dienas,

Ištraukė knygos mane iš urvo🙂 Nes mezginys tai vis tas pats verkiantis ant virbalų beveik pamirštas. Rusnė bepirščių paprašė. Gal reiks pradėt ir įkvėps rezultatas greitesnis. 

O iš paskutinių knygų galiu rekomenduoti 100%
Pakutinė babos Dunjos meilė

Totoriškos virtuvės aštrumai

Mago mokinys

Kam patinka Wassmo, tai Tora labai prie širdies buvo

Ir perklausiau Šveiko nuotykius 😁 Labai patiko😅

Atsakyti

Olaiva, nedarbingumo išmokoms taikomas 15 % gpm, kai atlyginimui 20 %, tai popierinio procento mažėjimas nebūtinai reiškia mažiau į rankas.

bet vis tiek mažiau gausis, bus skausminga pinigine prasme...

Atsakyti

Bronsky knygos skaitytos ♥ , dar visos  Narine Abgaryan ♥.

Olaiva - spalva ir atlikimas :wub: . O dėl nešiojimo... Aš dukrai tokį numezgiau ir sau. Tai saviškį šiemet irgi atidaviau. O juodą panašų atiduotą šiandienai reikia susigrąžinti  :B .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: [b!]Šiandien[/b!], 10:53

Tai Restar-vistik važiuosi?

Olaiva- matyt tokia nekukli tavo išvarža. Nes aš turiu, bet kažkaip draugiškai mes su ja, tfutfutfu. O vat kolegė jaunesnė tai nuolat kankinasi. Ir kažkaip kiek žinau, jai kai kuriuos šokio elementus uždraudė....

Dar kažkada seniai, reabilitacijose buvo privaloma išklausyti paskaitas, tai ten pasakojo, kaip daryti visokius judesius, kad nepakenkti. Viskas, ką pamenu, tai kad nugara turi išlikti tiesi visada, lenkiantis, keliant daiktus ir pan. Būtinai nueik pas reabilitologą :4u: 

O megztukas tiesiog gražus. Su "kailiniais" ir man paskutiniu metu sunkoka, vis per karšta :D bet labai nužiūrėtas vienas medvilnės su kašmyriuko grameliu siūlas. Tik kad užtenka spintą atsidaryt su turtais ir noras praeina :D​ 

Atsakyti

katuk,pas mane kai darė magnetinį, tai jau pamatė ekstrūziją, išsiveržusį į tarpslankstelinę ertmę, buvo ir nervai užspausti, nutirpę keli kojos pirštai,nejaučiau jų,buvo jie visai šalti, tai procedūrom atstatė. rytoj ligoninėn nuvažiuosiu prieš darbą ir pamėginsiu užsiregistruoti, nes esveikatoj to reabilitacijos centro net nemeta tarp pasirinkimų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: [b!]Šiandien[/b!], 11:42

Pasidaviau moraliniam spaudimui  :B​ .

Atsakyti

Restar, užjaučiu dėl tetos ir dėl situacijos. Kad jau juodą megztuką pasiruošei, matyt važiuosi :console: Esu nenuvažiavusi, niekas turbūt nieko blogo ir nepagalvojo, bet dėl savęs manau vis tiek geriau nuvažiuoti...

Nuoširdžiai ačiū visoms už pasidalijimus apie skaitinius. :4u: Kai kas skaityta, kai ką pasižymėjau.

Kas man yra gera knyga? :mastau: Keliais žodžiais turbūt apibūdinčiau taip: šviesi, bet ne paviršutiniška, kurią užvertus lieka geras jausmas. Tamsos ir taip gyvenime, pasaulyje pakanka, todėl nelabai suprantu savanoriško gilinimosi į kažkieno juodžiausius sielos užkaborius (tiek literatūroje, tiek mene apskritai).

Ką skaityti, kaip turbūt daugelis šiais laikais, renkuosi pagal aprašymus. Pagal nuotaiką irgi. Kažko rimtesnio turiu prisirezervavusi bibliotekoje, gal iki Kalėdų net prieis eilė :D, o pagal nuotaiką (ne pačią geriausią) pasigooglin'au tiesiog ko nors tikrai pozityvaus (ir tuo metu laisvo bibliotekoje). Tai paskutinė mano perskaityta knyga – Mourlevat ir Bondoux "Neatplėštas laiškas" – sutinku, kad pozityvu, gal net prisidėčiau prie rekomenduojančių kaip tikrai lengvą, rudeninę nuotaiką prablaškantį skaitinį, bet tik tiek, vertybiškai – amžinos meilės tema santykius lipdant n-tąjį kartą gyvenime manęs neįtikina. Dar į kompaniją pasiėmiau Lelord "Kaip Hektoras laimės ieškojo" – guli įpusėta. Kaip vyras, permetęs kelis pirmus skyrelius, apibūdino – toks Rudnosiukas (V.V. Landsbergio), tik prastesnis variantas. :D Bet čia tokie kraštutiniai pasirinkimai, dabar jau ir ką rimtesnio paskaityčiau, dėl to ir norėjosi rekomendacijų.

Atsakyti

Aj, man labai patiko, lengvai skaitės "Mylimi kaulai", bet vat dukra visiškai nesuprato, ir numetė nebaigusi sakė, kas čia per nesąmonė.

Čia kažkieno rekomenduota "Tora" tikrai ne iš lengvųjų, dvi perskaičiau, o trečia kažkaip tą juodumo jausmą užaštrino ir supratau, kad tikrai nenoriu tos tamsumos, nors savu laiku Dinos trilogiją tiesiog surijau.

Bet tų lengvųjų saldžiųjų meilės romanų apie nieką irgi nemėgstu.

Vat Backmano knygos, nors ir ne pačius linksmiausius dalykus aprašo, bet kažkaip tos emocijos tokios šviesios, nuoširdžios, tikrai nėra ten tamsos.

Atsakyti

Priminėt! Reikia draugei tuos kaulus atiduoti.

Atsakyti

Tu irgi saugai mylimus kaulus spintoj? :D​ 

Atsakyti

Kaulus :D esu jau senokai rezervavusis – mados reikalas :D, nes eilė tai iš įspūdingesnių.

Backmano knygos taip – mano geros knygos kriterijus labai atitinka, perskaičiusi visas. Beje gal ką sudomins ši, pristatoma kaip patiksianti Uvės gerbėjams (pati neskaičiau, nes artimiausia biblioteka dar (?) neturi):

https://www.knygos.l...t-viskas-gerai/

Atsakyti

Tu irgi saugai mylimus kaulus spintoj? :D​ 

Tik knygas. 

Kaulus - miške. 

Atsakyti