analizuoju Nojaus megztuko mezgimą, nuo kur pradėt reiks,kai siūlus gausiu. Jau net nagai niežti. Beveik esu tikra,kad nespėsiu kalėdoms, bet jam sakė tiks ir po jų
O man va liko kokios 4 eilės ir užbaigimas adata vieno rankogalio ir kitas rankogalis 7 cm. Išsivazduosiu iš to vyriško monstro
. Bėda, kad nežinau, ką tiksliai toliau megsiu - ką labiausiai noriu. Nes turiu tik tas Onopordum kojines abi su numegztais kulnais, jau ne taip įdomu vienodu raštu megzt
.
Turiu kašmyro su mohera sau ir noriu megzt PetiteKnit Maggie cardigan https://www.ravelry....ggie-cardigan-3, bet nervina vien mintis, kad mano pirmyn atgal mezgimas nėra tolygus, reikia pasipraktikuoti, kaip jį "nulaužti". Aišku, pūkelis slepia tuos netolygumus, bet... Jau gal 3 mėginukai megzti ir reikės vėl ardyt ir megzt, nes senokai megzta, reikia iš naujo bandyt ranką atmušt. Aba žakardinti noriu ką nors. Katinų kojines - reikia apsispręsti dėl spalvų. Vyro kepurę - siūlų yra, bet reikia išieškoti raštą. O dar reikia turėti ką nors lengvo lygiu mezgimu brančui. Gal vėl liemenę ankstukui užsimesiu, bus paprasčiausia. Ir dar turiu siūlų viskam, bet neišgryninu modelių - bėda, kai pilna siūlų be modelių
, nes pirkau su akcija (minty buvo kažkoks modelis kažkada...), gavau. Tų gautų siūlų pastaruoju metu net kokie 3 maišai, kad juos kur
, gal reikia išsiparceliuot kažkaip ir būtų ramu... bet kartais sukirba - o maž prireiks... Bet labiausiai norėčiau, kaip kitos padorios mezgėjos eiti į parduotuvę su konkretaus modelio norėjimu kaip š ir rinktis siūlus jam šviežiai...
Bet labiausiai norėčiau, kaip ktios padorios mezgėjos eiti į parduotuvę su konkretaus mdoelio norėjimu kaip š ir rinktis siūlus jam šviežiai...
man šis variantas labai patinka, pastaruoju metu taip ir darau. Pirma konkretų modelį pasirenku, tik tada jam siūlus perku, jokių bibliotekų
O man patinka būti nepadoria 😎
Restar pasimėgink akį taip kitaip kabint kaip pirty rodei
Restar pasimėgink akį taip kitaip kabint kaip pirty rodei
Ane... Nu tas būdas sunkesnis
, stulpeliams tai užtenka kantrybės. Sako, kad būtent išvirkščios akys laisvesnės gaunasi mezgant atgal, bet aš jau nebežinau. Kažkada keičiau virbalo dydį į mažesnį ir pavyko, bet dabar kažkada tiek susipainiojau, kad nebežinau, į kurią pusę ką keisti. Nežinau, kodėl nesugalvojau su lėliuko liemene pasieksperimentuot, nes akivaizdžiai matosi tie negražumai.
Olaiva tau ne į bloga išėjo visokie blogumai, kai siūlus išsiparceliavai
. Pavyzdžiu visoms protingoms ir padorioms mezgėjoms, gal kada protas aplankys ir mano kiemą.
man šis variantas labai patinka, pastaruoju metu taip ir darau. Pirma konkretų modelį pasirenku, tik tada jam siūlus perku, jokių bibliotekų
Ką darai su likučiais? Ar pavyksta nusipirkti pakankamai tiksliai?
Ką darai su likučiais? Ar pavyksta nusipirkti pakankamai tiksliai?
žinok nedaug tų likučių belieka. va gal pavasarį 3 maišus likučių išparceliavau. dabar jei lieka šilkmoherio, tai dar pakaupsiu, bus Žemaitei
Likučių iš babinų daugiau lieka, kai perki ant nuomonės. Man sūnaus megztuko iš 18 kamuoliukų (pirkau visus, kiek buvo) vienas kamuoliukas lieka, gal išeis bepirštės, jeigu neužteks - su juoda pakombinuosiu. Negalėjau neimt, kai Karisma 1.50 kainavo.
Gadged, tai kur trauks tos trys kartos?
Man jau senai taip nėr buvę, kol kas nė vienų priešaky suplanuotų atostogų ar bent jų užuominos.
Rudens atostogas irgi iškeitėm į ilgą savaitgalį Danijoje prieš jas.
Naujiems taip pat nieko neplanuojam, nes MB kažkaip durnai susidėliojo darbus.
Apie gėdas, tai labiausiai įsiminusi - ėjimas į labdarkes paauglystėje. Jos buvo tik atsiradusios, traukė kaip magnetas, bet kas kart poteriaudavau, kad tik kas iš pažįstamų nepamatytų. Kai pagalvoji, dabar tai jau net beveik garbės reikalas ten nueiti ir dar viešai pasidalinti ką nukovus.
Dryžiukų pasaulyje ![]()
Screenshot_20251112_211120_Gallery.jpg 367,26KB
0 Parsiųsta kartų
Į Taliną.