Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš tai prisiminiau, kaip kažkada reikėjo degtinės kompresams, o vyras buvo išvažiavęs - buvo baisiai gėda pirkt. :lol:

Oi dar vieną gėdą prisiminiau, tokią dvigubą. Buvau vienu metu įnikus pirkt ledus iš Džiugo krautuvėlės. Tada  man iš darbo pakeliui buvo. Ir vis  būdavo užsuku. Man atrodo buvau neseniai nusimušus nuo kažkurios kūdinimosi programos. Nu dar kartą nusipirksiu, nu dar kartą...

Ir vieną kartą užeinu - ir man nieko nespėjus pasakyt, pardavėja klausia - jums kaip visada? (pirkdavau vis tos pačios rūšies)  :blink: Aš net neatsimenu kokia pardavėja kada būna, ar ten ta pati, o ji atsimena  kokius aš ledus perku  :huh2:   :bijau2: (čia pirma gėda). O antra gėda aišku dėl to, kad aš būdama stora dar ir vis ledus perku... :blush-anim-cl: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 11 lapkričio 2025 - 17:29

Liniuka - koks lektorius buvo? Gali ir į Messenger parašyt. Nes reikia žinoti:), profesinis smalsumas.

O kur skarelių papirkai? Turiu 3 šilkines, bet tik1 ryškesnė. Ir nelabai moku nešiot, tas šilkas man vis atsiriša, slysta ir pan. 

Grįžau per kamščius namo ir džiaugiuosi, kad nereikia kasdien tam pragare maltis...

Atsakyti

Dar man jaunystėj buvo baisiai gėda pirkti vaistų nuo pagirių :lol:  alkoseltzer vadinosi. Pirkau savo būsimam vyrui, vaistinėj, prekės tik už prekystalio, eilė ilgiausia ir pilna pensininkų. O aš kaip tyčia dar ir pavadinimo neprisimenu, tai teko taip ir prašyt-nuo pagirių. Ko iš meilės nepadarysi....

Atsakyti

Aš skareles Donum perku. Nors yra ir daugiau prekiaujančių. Dabar buvo akcija dvi perki, dvj gauni nemokamai. Tai kai reikėjo didesnio kiekio, visai apsimokėjo. Juokingiausia tai kad pagal šitą kainodarą 7 skarelės būtų kainavusios 40 eurų daugiau negu 8😀 Tai teko imti aštuntą sau😃

Atsakyti

Tai aš Donum irgi perku. Bet nesu tokia dosni - kai buvo tokia akcija, tai man teko 3, o anytai 1 :). Dar vilioja skarukės iš čia: https://www.dualook.com/. Jeigu kas pamena Ievą iš Vuko, ji gi woolthings.by.ieva Instagrame - čia sesės ir jos versliukas. Yra skarelių su jų tėčio paveikslais. #reklama :)

Atsakyti

Aš neseniai donum pirkau, čiurlioniška akcija buvo, nepamenu dabar, gal 1+1, o gal 40proc.off :hmm: tik kad paveiksliškų nelabai buvo likę, paėmiau Pasaulio sukūrimą ir dar kažkokią ne Čiurlionio. Bet čia buvau baisiai nelaiminga,nes pamečiai vieną per Kalėdas gautą. Nuslydo nuo rankinės ir ate, nors po 10 min grįžau tais pačiais keliais.  Tai turiu 3 donum ir pora ne jų. Nešioju. Ne žėlabnumui nuimt, bet praskaidrint kokį nors vienos spalvos rūbą. Kaip surišt, prisigaudau pintereste idėjų. 

Atsakyti

Dabar daug čiurlioniškų - griebk. Bet nuolaidos pas juos labai dažnai, vis matau reklamas, kadangi pirkau. Ai, draugei dovanų dar pirkau.

Aš tą pinterestą visiškai pamirštu, prisimenu tik kai reikia pažiūrėt, ką dukra su manim dalinasi, kas jai iš mezginių patinka. O pati nenaudoju visai, neturiu jo kai šaltinio visokių idėjų savo galvoje...

Atsakyti

Dar man jaunystėj buvo baisiai gėda pirkti vaistų nuo pagirių :lol:  alkoseltzer vadinosi. Pirkau savo būsimam vyrui, vaistinėj, prekės tik už prekystalio, eilė ilgiausia ir pilna pensininkų. O aš kaip tyčia dar ir pavadinimo neprisimenu, tai teko taip ir prašyt-nuo pagirių. Ko iš meilės nepadarysi....

Meilė tokiaaaaa

Atsakyti

Įdomios gėdos :D 

Turbūt pagaliau išsimiegojau. Bent laikinai. Vakar nuo 8 vakaro iki ryto 6. Turbūt gyvensiu. Dar akių lašiukų į ausį susilašinau vakare. Nustojo ūžt. Gal vis tik pavojinga lįst į kubilą be kepurės. Neskaudėjo, bet 3 denas jausmas, kaip žemų dažnių kolonėlę už ausų laikytų.

Šiandien nuotoliu diena. Reikėtų nepamiršt iki pašto nuvažiuot, kol antrą kartą banko kortelės atgal neišsiuntė 🤭

Atsakyti

sode kaimynas prašydavo cigarečių jam nupirkti, o man baisi gėda.nepirkdavau :)

kažkoks tinginys apėmęs, laukiu savaitgalio, noriu lėtų rytų su pižama, susivėlus, lėtais pusryčiais...

Atsakyti

Hm… Nieko nesigėdiju pirkt. Kai staigiai užėjau į veipinę draugei kažkokio veipo reto paimt (nu prisiminiau), sukėliau įpėdinei šoką.

Atsakyti

Nupirkau trims giminės moterų kartoms kalėdinę kelionę. Dabar klausaus zyzimų, kuodieeeeee

prieš tai buvo zyzimai kad niekur nekeliaujam

ommmm liko mėnuo

Atsakyti