Pavyko
tuomet dar parodau savo naują žiedą, ne sužadėtuvių ![]()
IMG_20260103_144649.jpg 127,3KB
0 Parsiųsta kartų
Pavyko
tuomet dar parodau savo naują žiedą, ne sužadėtuvių ![]()
IMG_20260103_144649.jpg 127,3KB
0 Parsiųsta kartų
O lipimas iš komforto zonos yra stresas kūnui. Bent jau man. Pastovus stresas daveda iki fizinių skausmų, pykinimų ir kt negalavimų. Ir kas iš to? Vardan ko?
Noris ramybės, stabilumo, malonaus laiko praleidimo su mezginiu, muziejuose, dvaruose, bendraujant su netoksiškais žmonėmis. Reikia save patausoti
Olaiva, ką čia mezgi? Pirštinės tai gražios, patinka ir tas siūlo netolygumas, tik iš tavęs kitos spalvos tikėjausi
. Ar jos ne sau?
Prisikepėm kugelio ir sutemo. Planas išeit liko svajonėse. Bet, matyt, dar labiau norėjau pamegzt. Baigiau vieną lietuvišką pirštinę, pradėsiu kitą. Noriu kuo greičiau atsiskaityt, kad nespaustų jokie įsipareigojimai, tada jau megsiu sau - kada ir ką noriu
Niekaip iš ravelrio nesigauna foto čia įkelti. Turiu pirmąjį šių metų užbaigtuką. Pirmoji pirštinė buvo megzta 12.25, o antroji 01.01. Greitas darbelis, visai patiko. Bandau dar kažkaip
Trapiai jaukios foto, puikiai atskleistas siūlas ir gaminys.
Olaiva, ką čia mezgi? Pirštinės tai gražios, patinka ir tas siūlo netolygumas, tik iš tavęs kitos spalvos tikėjausi
. Ar jos ne sau?
Prisikepėm kugelio ir sutemo. Planas išeit liko svajonėse. Bet, matyt, dar labiau norėjau pamegzt. Baigiau vieną lietuvišką pirštinę, pradėsiu kitą. Noriu kuo greičiau atsiskaityt, kad nespaustų jokie įsipareigojimai, tada jau megsiu sau - kada ir ką noriu
Taigi kalėdinį Luknės hoodį ![]()
O pirštinės tai ne rūbas,aksesuaras, tai norėjosi ne Olaiviško kolorito ![]()
Bandžiau ir aš žiūrėt tą PIETINIA.. ištvėriau gal 30 minučių. Aš matyt kažkur kitur gyvenau
Mezgime esu varganoaj 70 eilėj. Rankovės atskiriamos 115
Olaiva- pirštinės man panašiai kaip kepurės
bet taviškės pateiktos labai gražiai, tai net tokia norėjimo/reikėjimo mintis šmėstelėjo
Kažkoks nykokas šeštadienis su pusnynais už lango
Oho, kiek kugelių
- Barselonos draugelės kepė
.
Pietinia nebuvai kine, tai pažiūrėjau iki galo. Aš irgi kitam pasaulyje gyvenau, bet biškį buvo juokinga, kai kas labai atpažįstama, nuobodu nebuvo, bet ažiotažo nesuprantu. Gal čia geras filmas kaip lietuviams
. Toks paaugliškas, tikėjausi bent kiek siužeto.
Antrą pirštinę beveik įpusėsiu. Rankos vargsta, painiojuosi, ber negaliu sustot
.