Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pavyko :rolleyes: tuomet dar parodau savo naują žiedą, ne sužadėtuvių :D

Priedas  IMG_20260103_144649.jpg   127,3KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

O lipimas iš komforto zonos yra stresas kūnui. Bent jau man. Pastovus stresas daveda iki fizinių skausmų, pykinimų ir kt negalavimų. Ir kas iš to? Vardan ko? 

Noris ramybės, stabilumo, malonaus laiko praleidimo su mezginiu, muziejuose, dvaruose, bendraujant su netoksiškais žmonėmis. Reikia save patausoti

Atsakyti

Pavyko :rolleyes: tuomet dar parodau savo naują žiedą, ne sužadėtuvių :D

attachicon.gifIMG_20260103_144649.jpg

wau!

Atsakyti

Olaiva, ką čia mezgi? Pirštinės tai gražios, patinka ir tas siūlo netolygumas, tik iš tavęs kitos spalvos tikėjausi :). Ar jos ne sau?

Prisikepėm kugelio ir sutemo. Planas išeit liko svajonėse. Bet, matyt, dar labiau norėjau pamegzt. Baigiau vieną lietuvišką pirštinę, pradėsiu kitą. Noriu kuo greičiau atsiskaityt, kad nespaustų jokie įsipareigojimai, tada jau megsiu sau - kada ir ką noriu 

Atsakyti

Niekaip iš ravelrio nesigauna foto čia įkelti. Turiu pirmąjį šių metų užbaigtuką. Pirmoji pirštinė buvo megzta 12.25, o antroji 01.01. Greitas darbelis, visai patiko. Bandau dar kažkaip

attachicon.gifIMG_20260103_144419.jpg

attachicon.gifIMG_20260103_144438.jpg

attachicon.gifIMG_20260103_144312.jpg

Trapiai jaukios foto, puikiai atskleistas siūlas ir gaminys.

Atsakyti

Pas mus irgi kugelis. Bet pasivaikščiojimas buvo prieš - Jiesios atodangoj. Tik neilgas, nes drėgmė, šaltoka. Kol kugelis kepė, dar ir numigau. 

Kūną mezgu. Galvoju - rankoves po vieną ar kartu. Gal nenoriu 4 kamuoliukų. 

Atsakyti

Olaiva, ką čia mezgi? Pirštinės tai gražios, patinka ir tas siūlo netolygumas, tik iš tavęs kitos spalvos tikėjausi :). Ar jos ne sau?

Prisikepėm kugelio ir sutemo. Planas išeit liko svajonėse. Bet, matyt, dar labiau norėjau pamegzt. Baigiau vieną lietuvišką pirštinę, pradėsiu kitą. Noriu kuo greičiau atsiskaityt, kad nespaustų jokie įsipareigojimai, tada jau megsiu sau - kada ir ką noriu 

Taigi kalėdinį Luknės hoodį :)

O pirštinės tai ne rūbas,aksesuaras, tai norėjosi ne Olaiviško kolorito :)

Atsakyti

Aš sausio pirmą žiūrėjau PIETINIA KRONIKAS per TV.

Tai va, kai kurie postai žadina many kažkokį panevežšiaulietį su tokiu paprastu pasakymu ČE NE MANA PROBLEM, KA TU NORI PRIE MANĘS PRISIPIST.

Atsakyti

Bandžiau ir aš žiūrėt tą PIETINIA.. ištvėriau gal 30 minučių. Aš matyt kažkur kitur gyvenau :D 

Mezgime esu varganoaj 70 eilėj. Rankovės atskiriamos 115 :oh: 

Olaiva- pirštinės man panašiai kaip kepurės  :D bet taviškės pateiktos labai gražiai, tai net tokia norėjimo/reikėjimo mintis šmėstelėjo :lol: 

Kažkoks nykokas šeštadienis su pusnynais už lango :D​ 

Atsakyti

Man liko pusė rankovės ir kaklo apdaila. Jaučiuos bišk persimezgus :B​ 

Atsakyti

Sektiškai kepėm kugelį. Beveik nemezgiau. Nu bet vieną metų pabaigtuką jau turiu : kepurę dvigubą iš smėlinio kašmyro likučių nusimezgiau

Atsakyti

Oho, kiek kugelių  :bigsmile: - Barselonos draugelės kepė  :wub: .

Pietinia nebuvai kine, tai pažiūrėjau iki galo. Aš irgi kitam pasaulyje gyvenau, bet biškį buvo juokinga, kai kas labai atpažįstama, nuobodu nebuvo, bet ažiotažo nesuprantu. Gal čia geras filmas kaip lietuviams :). Toks paaugliškas, tikėjausi bent kiek siužeto.

Antrą pirštinę beveik įpusėsiu. Rankos vargsta, painiojuosi, ber negaliu sustot :).

Atsakyti