Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  IMG_20260104_141635_849.jpg   88,27KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kokios gėlytės  ir spalva spalva 🥰

Atsakyti

Su šuniukais 🥰🥰🥰🥰🤩😍

Atsakyti

Stebuklas, kad visas reikalingas spalvas radau pas save, tik pagrindas originale juodas, pas mane - grafitas. Ir sugebėjau 1 gėlyčių eile perdaug numegzti. Jeigu netiks - pasiliksiu sau šias, o Gintarei dar vienas megsiu, turiu dar siūlų. Nors mieliau kokias kitas marginčiau dar. Reikia paieškoti , iš ko galėčiau Žemaitę bent pradėt- norisi vėl su mezgėjų chebra bendrų veiklų turėt, vėl laukia Kaunas sausio gale :).

Atsakyti

Reiks ir man ryt rast laiko Žemaitei pasipaišyti. Turiu idėją, kažin kaip ji mezginyje atrodys :)

Atsakyti

Kokios gražios pirštinės :wub: Ir žiema, ir pavasaris kartu.

Ech baigėsi katino dienos, ryt į darbą. Užgrius ant galvos visi metų pradžios reikalai :B Labai nemėgstu darbinio sausio. Vasario irgi nelabai. O paskui jau belieka dirbti, ką susiplanavai.

Visą naktį ranka skaudėjo, tai šiandien mažai mezgiau. Liko neužbaigta rankovė. O mintyse jau žalias kašmyras stovi :wub:​ 

Atsakyti

Šiandien pietums buvo kotletukai (labai minkšti gavos), virtos bulvės ir kalnas salotų. Kas sektiškai kartu?

Buvo mintis - nu va, galėčiau sektai kugelį iškept. Antra mintis - nebent su savo kėdėm suvažiuotų, nes net atsisėst normaliai nėra kur 🤣🤣 nieko, ateis šventė ir į mano kiemą. Kada nors.

Pasimatavau moheriuko kūną - idealiai. (Jei nekreipsim dėmesio į asmeninius pūkus). Reik užbaiginėt ir rankoves pradėt.

Aš dar 3 dienas ne darbe. Ryt vyrą vešiu. Paskui reikėtų Emilį persirašyt į polikliniką šitam miesto gale. Trečiadienį - uošvį į klinikas. Taip kad teko dar atostogų dienų panaudot. 

Atsakyti

Labos

Aš vėl paskutiniu metu tik patiktukus dėlioju. Reikia pasitaisyt  :)

Su Naujais! Sektiškai Editos knygą skaičiau. Faina knyga, nors man labai jautėsi nutylėjimai tarp eilučių. Bet juk normalu, pats žmogus renkasi, ką pasakoti apie save, ką pakreipti iš kito požiūrio kampo…

Kugelio sektiškai nekepiau, šiandien troškinys su raugintais kopūstais buvo. Sektos kugeliui pasirašyčiau, turiu dvi sulankstomas kėdes.  :D Kaip tik ant dienų galvojau, kad jei pernai turėjom pirtį vasarį, tai visai norėčiau pirtį kartot, visada gera susitikti ir kartu pamegzti.

Mačiau gražuoles pirštines Olaivos ir Restar  :wub: Tobulos abi  :wub:

Dar skaniai metines ataskaitas pasižiūrėjau. Aš praeitais metais mezgiau daug, bet labai nepareigingai nefotkinau ir nerašiau raverly.  :oh: Pasistengsiu pasitaisyti šiais metais.  :ax:  Žadėjau išmokt kojines megzti, tai manau, kad išmokau, dovanoms mezgiau.

Šios iš drops šilkmoherio likučių, spalva nenufotografuojama neišauštančioj dienoj ir šiaip tokie tysaliukai atrodo paguldyti, bet ant kojos man gražu.

Priedas  IMG_0178.jpeg   353,37KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_0177.jpeg   120,03KB   0 Parsiųsta kartų

Kažkoks kojininis margaliukas, nėra tokios laisvos ant kojos kaip atrodo paguldytos:

Priedas  IMG_0179.jpeg   190,38KB   0 Parsiųsta kartų

Ir dar merino vienos:

Priedas  IMG_0180.jpeg   337,85KB   0 Parsiųsta kartų

Planas buvo sau dar vienas juodas nusimegzti išeigines, kai renginiuose parašo, kad viduj be batų, turėti savo kojines. Bet taip netyčia gavos, kad užmačiau Mumių kojinių mezgimo akciją ir įsiprašiau, tai bus dar mumių kojinių. Troliai mumiai mano vaikystės pasaulis.  :wub:

Šiuo metu kapišonšalikį mezgu.

Atsakyti

Lietuti, bet kaip nemokančiai megzt kojinių, tai šokai iš karto į aukštą levelį- ir raštuotos, ir skirtingos. Dailu 🥰

Susifotografuok mezginius. Smalsu.

Ai, mano gyvenama aplinka dar labai nelankoma :) lubos, sienos nedažytos. Grindys sudėtos, bet blogai - reikia taisyt. Neturim patikimo meistro. Vis dar uždengtos apsauginiais popieriais, kad nesigadintų nuo smėlio iš kiemo. Ir kai dažys, kad nereikėtų antrą kartą uždengt. 

Atsakyti

Lietutis visų galų meistrė - ko tik imasi, viskas sekasi. Fb mačiau, kokio dar naujo kosmoso ėmeisi  :blink: . Tikrai smalsu pamatyt, ko lrimezgus, bet ir suprantu, kaip sunku nufotkint, ypač gražiai. Olaiva čia kad užkelia standartus , tai baisu ką ir fotkint :). Gražu pažiūrėti, kai viskas estetiška  :wub: , bet ne visos mes tokios 

Numezgiau beveik ir antrą pirštinę - liko tik nykštis, bet nesiėmiau surinkinėt akių, kai nieko nematau - ir siūlas tamsus, ir akys smulkios, ir akiniai per silpni :(.

Pamezgiau biškį megztuko. Lėtai lėtai, nes kitaip akis kabinu, tai meditacinis toks mezgimas - jokio greičio neišvystau. Ir dar pamezgiau purų šaliką anglišku stulpeliu - toks ilgai grojantis, tai bent kiek pajudinu pasikeitimui. Nežinau, kaip čia susidėliot mezgimo prioritetus, gal 2 sąrašus daryt - ką noriu megzt ( megztiniai sau ir žakardai) ir ką reikia ( kepurės, pirštinės, kojinės ir pan naminiams užsakovams, kojinės dovanų). O tada kaip tarp jų laviruot? Ruletę daryt? :)

Atsakyti

Restar liūdna gyventi, tai ruletes žaidžia :D 

Aš labai džiaugiuosi, kad turiu kabinantį mezginį ir mėgaujuos tuo. Jokių stresą keliančių eilių

Atsakyti

Aš irgi kaklo apdaila užsiėmiau ir rankovės lieka.

Toliau svarstau: naują užsegamą (praktiškai tokios pat spalvos, tik kitų siūlų), du senus taisyt ar kojines :D Eilė, bet smegenų nespaudžia. Jamsiu pagal nuotaiką kažką. 

Atsakyti