Kaip kam kas per galvą taukšteli su tuo darboholizmu. Aš tai laikau tiesiog visišku nusipiginimu. Nes darbo santykiuose aš parduodu savo laiką (tam tikrą valandų skaičių) už suderėtus pinigus. Va paslaugų teikime jau parduodu rezultatą, arba “žinojimą, kur stuktelti” iš to anekdoto.
Liniuka ir Restar, nustebinot. Aš maniau, kad Liniuka darbe taikoma vystančioje lyderystė. O iš Restar nesitikėjau visos jai artimos, nors ir naujos, profesijos sumenkinimo.
Labas rytas,
Brrr vėsoka ryte jau buvo.
Restar o tavęs neatjungia po 1h pokalbio?
Katuk kokios priežastys nežinau, bet tikiu viskas į gerą.
Metinis pokalbis laukia sausį -vasarį. Vertinimą jau žinau 🫢 nes jis niekad nesikeičia.
Aš ir pati nebežinau ar džiaugiuosi savo darbu. Priimu tai kaip finansus. O toliau. Atrodo na kas ten gali būt sunkaus, bet kai toje virtuvėje verdi tai jau tarpusavyje kalbam. Baisiau už Nato būstinę 🫥 reikalavimai, reikalavimai reikalavimai.
Paskutiniu metu FB sraute gražių mezginių pamatau. Gal čia ženklas pradėt mezgaliot🫢 nors jau siūlus suku mezginiui vienam
kaip gražu už lango, matosi už autostrados miškas. kitą savaitę, jei bus šerkšnas, rytais tik dėl jo kelsiuosi ir eisiu pafotografuoti. Kitą sav tipo atostogauju. Bus stuburui procedūros kasdien 10-12,30. O kitu laiku prisiplanavusi visoki smagumynų: Art deko muziejus, viena fotosesija su interviu žurnalui Taurosta, akvarelės liejimo diena, seniai planuota fotosesija su Brigantina pusnyse, kaip tik pravėdinsiu savo seną pelkių vandą:
Liniuka ir Restar, nustebinot. Aš maniau, kad Liniuka darbe taikoma vystančioje lyderystė. O iš Restar nesitikėjau visos jai artimos, nors ir naujos, profesijos sumenkinimo.
Čia tu apie gyvenimo koučerius? Aš ne apie konkrečius profesionalus su išsilavinimu. Bet labiau apie bumą "praregėti ir visus mokyti". Savo ratuose vadinam tokius "nušvitusiais" ir ... deja, su neigiamu atspalviu. Nes jų visokiausio plauko privisę ir kartais koktu darosi, nemažai neaiškių/įtartinų asmenybių. Nežinau, ar LIniuka apie tą patį. Mano kirpėja, pvz, mokėsi koučingo ir labai nušvito, bet tolesni jos nušvitimai, šokiai su būgneliais ir pan. man jau nelabai, svarstau pereiti pas kitą, su kuria žemiškesni pokalbiai, o kerpa lygiai taip gerai.
Freke - realiai nežinau, kiek kalbėjau konrečiai šįkart. Bet su broliu tikrai kalbėdavo, virš valandos, niekas niekada neatjungia.
Kokia graži ir didelė ta Vanda
. Iš Dundagos ji ar ko kito? Ir planai kokie faini. Aš po procedūrų gaminčiau valgyt, ilsėčiausi ir nieko nebespėčiau
.
taip, storoji Dundaga, tokia kandisė, su daug šiukšlių visokių. bet nešioju, faina, darbe kėsinasi atimti
A, storoji, dėl to didelė ♥. Tai negi šiukšlių megzdama neišsirankiojai?
.
A, storoji, dėl to didelė ♥. Tai negi šiukšlių megzdama neišsirankiojai?
.
rankiojau, bet dar liko. Labai šiukšlėta partija pasitaikė
atsiprintinau Žemaitę, gal reiks per atostogas megztelėti, iš kokių pasoginių likučių. Bet šį kartą tai bus ne rūbas, o krepšys. Nes reikia mezginiams susidėti terbos
ką įdomaus skaitot mezgėjos?
aš dabar šią vakarais, patinka, įtraukia![]()
apie ją rašo čia:
Vestuvininkai
man mezginys su knyga visad konkuruoja ![]()
Čia tu apie gyvenimo koučerius? Aš ne apie konkrečius profesionalus su išsilavinimu. Bet labiau apie bumą "praregėti ir visus mokyti". Savo ratuose vadinam tokius "nušvitusiais" ir ... deja, su neigiamu atspalviu. Nes jų visokiausio plauko privisę ir kartais koktu darosi, nemažai neaiškių/įtartinų asmenybių. Nežinau, ar LIniuka apie tą patį. Mano kirpėja, pvz, mokėsi koučingo ir labai nušvito, bet tolesni jos nušvitimai, šokiai su būgneliais ir pan. man jau nelabai, svarstau pereiti pas kitą, su kuria žemiškesni pokalbiai, o kerpa lygiai taip gerai.
Freke - realiai nežinau, kiek kalbėjau konrečiai šįkart. Bet su broliu tikrai kalbėdavo, virš valandos, niekas niekada neatjungia.
Kokia graži ir didelė ta Vanda
. Iš Dundagos ji ar ko kito? Ir planai kokie faini. Aš po procedūrų gaminčiau valgyt, ilsėčiausi ir nieko nebespėčiau
.
A, serija “nušvitusi kirpėja”🤽🏻♀️
Supratau.
taip, storoji Dundaga, tokia kandisė, su daug šiukšlių visokių. bet nešioju, faina, darbe kėsinasi atimti
Nuostabi!
ką įdomaus skaitot mezgėjos?
aš dabar šią vakarais, patinka, įtraukiaapie ją rašo čia:
Vestuvininkaiman mezginys su knyga visad konkuruoja
Dvi svajonių knygas. Terry Prattchet ankstyvoji kūryba ir Rick Rubin THE CREATIVE ACT: A WAY OF BEING.
Tai kad... nėr kada skaityt
nieko naujo iš mano pusės, ane?
Man kitas su tuo susijęs klausimas-kaip atsirenkat šioj knygų gausybėj, ką skaityt? Kas bus vertas jūsų dėmesio? Nes čia panašiai kaip su tom nušvitusiom kirpėjom-kas netingi, tas rašo tas knygas.
Šiaip, mano nuosavoj bibliotekoj tikrai nemažai neskaitytų knygų, ir lengvo turinio ir populiariojo mokslo. Tai turbūt reiktų pirma ten "prasieit"
Viena iš tokių paskutinių palikusių pėdsaką sąmonėj - "Mylimi kaulai"