Labos
Suprantu ir Gadget poziciją, bet man rodos dar ir nuo darbo pobūdžio ir gyvenimo aplinkybių priklauso. Man tiek darbas, tiek visa, kas už darbo ribų, sudaro vieną vientisą mano gyvenimą. Aš esu ta, kuri tikrai padirba ir iki 12 nakties, ir iki 2 kartais, lengvai prisiderinu prie darbo skambučių iš tolimos laiko juostos ir pan. Ir aš nenusipiginu - aš vertinu, kad turiu lygiai tas pačias lanksčias sąlygas ir iš darbdavio pusės, kas man būtina kaip vienišai mamai. Niekada niekam nekyla problemų, kai aš turiu nuvažiuot/parvažiuot iš mokyklos, pas gydytojus, vėliau ateiti į darbą, išvis dieną neateiti, jei blogai jaučiuosi, turiu kažkokių asmeninių rūpesčių. Ir kartu suprantu, kad nuo mano darbo rezultatų priklauso daug - jei aš kažko nepadaryčiau, aš užstabdyčiau visą savo komandą, man tenka atsakinėti į pardavėjų klausimus, kai sprendžiasi reikalai su daug nulių ir pan. O kartais man tiesiog reikia daug daugiau laiko kažkam padaryti nei kitam - vertinu privilegiją būti tarp žymiai už mane protingesnių ir galimybę mokytis. Aš turbūt tiesiog millenial, kuriai patinka dirbti.
Ir dar sėkmingai naudojuos visom gen Z privilegijom darbe ir esu už jas dėkinga. 
Apie knygas - skaitau darbinę iš darbo bibliotekos. Per šį mėnesį dar turiu perskaityti šią knygų klubui, eisiu kaip tik iš paštomato pasiimti: https://www.knygos.l...na-kalendorium/Skaitau kartais ir po kelias eilutes, kol pvz. arbatą išgersiu arba pavalgysiu (taip, aš blogietė, skaitau valgydama
).
Vakarais konkuruoja ir scrollinimas, ir mezgimas, ir siuvinėjimas, ir knygos, ir maisto gaminimas, tvarkymasis, namų darbai ir visos paaugliškos dramos “o ji tada pasakė tą!..” Tapyba žiemom nekonkuruoja, per tamsu, nematau spalvų. Taip padrikai meniškai vis kažko padarau. Užtat padeda jaustis, kad aš tikrai gyvenu įvairiapusį visko pilną gyvenimą.
Linksmesnio - su knygų klubo merginom iš šitų knygų skirtukų kikenom
IMG_0256.jpeg 180,85KB
0 Parsiųsta kartų