Smalsute - tu tikrai nesi tyliausia pakabukė ;), yra čia kitų, retesnių svečių, kurių tikrai pasiilgstam įvairesnėm temom. Bet pažadą pasirodyt užskaitau
.
Šiadien daug daug tarpininkavimo dirbau - grynai pagal mano charakterį darbai. Bet nieko čia gero,kai rūpi visi kiti, o savo interesai paskutiniai. na, bet vienu klausimu ir pačiai ramiau dūšioj paliko, nors 2 val telefonu prašnekėta. Nežinau ar tiksliai - sūnus taip sakė
.
Gal net pamegzt spėsiu bent truputį. Trečią knygą iš bibliotekos šiemet užsisakiau. Dar viena apie senatvę ir vienatvę
. Bet togs gražus aprašymas ir pavadinimas „Mūsų sielos naktyje“, kad negalėjau susilaikyt. Puikumėlis, kad nereikia pirkti ♥.
Niuma - kaip faina, kad pas Abelo ♥. Man atrodo, kad ji puiki gydytoja, geras žmogus ir mes biškį į jos mokslus investavom - tai va, bus tiesioginė grąža
.
Liniuka, aš biškį jautriai sureagavau į tai, kad nemėgstamas darbas tau kalbėtis su savo žmonėmis
. Nebent pas jus labai jau daug ir techniškai visko reikia pakalbėti ir varneles sudėlioti/vertinimą parašyti. Nes jeigu ne labai griežtai į lentynėles viską sudėlioti, tai turėtų būti visai įdomu. Man labai patinka, kaip Tomas Misiukonis apie vadovų pokalbius rašo ir kalba, kokį požiūrio kampą siūlo. Neabejoju, kad teorijos tu turbūt daug žinai. Bet jeigu reikėtų kokio įkvėpimo ką nors atnaujinti, pakeisti, tai gal galėčiau ką nors ir surasti paklausyti ar paskaityti.