Pasirodo tyliųjų pakabukų yra ir ne vienas
Bet įdomios tik kariuomenės temos, o ne mezginių panašu
Aha, LIniuka, tą patį pastebėjau
.
Jau 2 dienas nei akelės nepamezgiau - pertrauka nuo pošventinių mezgimų. Nors persimezgus nebuvau, nėra pas mane kada
. Bet jau ryt reikia kokią knygą nusinešt į valdybos vakarienę, tai bandau skaityt. Visos 3 knygos, iš kurių galvojau rinktis - gana nestoros ir ... visos labai filosofinės, bent 2 apie artėjančią mirtį/gyvenimo pabaigą ir prasmę jos akivaizdoje. Trečia irgi ligoninėj, gal nemirs, nežinau, bet supratau, kad tokios nedovanosiu, tai šiaip pabaigsiu neskubėdama. Bet supratau, kad su savo akiniais nebegaliu skaityt
. Be galo vargsta akys, tai jokio malonumo... Su mezgimu to nebuvau pastebėjus, nes beveik intuityviai gali megzt, pirštai jaučia, na, ir ne taip smulku.
Restar-ar lašiukų pasilašini? Ne protarpiais-stabiliai. Kažkada jau minėjau, regėjimo nepagerins,bet drėkinimas saugo akis nuo to pervargimo jausmo.
Mano dabartinis mezginys irgi tamsus, tai jau ne bet kur pamegsi, reik akims šviesos
skaitymui ir mezgimui turiu lempečką ant kaklo, iš kiniečių, tokią lankstomą, apykaklę su dviem lemputėm, ir pakraunamą, tai gėris.
Apie tarnybą pasisakysiu tik tiek, kad radijas jau kelis kart visą info glaustai paviešino
Mezgiminis klausimas, kad nebūt visišku pakabuku.
Jei mašina nusimezgu vien gerom akim daiktą pvz šalį. Ir jis sukasi. Reik būtinai apmegzt icordu ar apnerti? Ar yra kokia gudrybė kaip 1 ar 2 akis paleist ir susisuks tik iki ten. Kažkaip jau pasimiršo viskas kaip ten darydavau kai megzdavau ☺️
Restar-ar lašiukų pasilašini? Ne protarpiais-stabiliai. Kažkada jau minėjau, regėjimo nepagerins,bet drėkinimas saugo akis nuo to pervargimo jausmo. Mano dabartinis mezginys irgi tamsus, tai jau ne bet kur pamegsi, reik akims šviesosO jeigu aš radijaus neklausau??? T.y. tik Bolteskaitymui ir mezgimui turiu lempečką ant kaklo, iš kiniečių, tokią lankstomą, apykaklę su dviem lemputėm, ir pakraunamą, tai gėris. Apie tarnybą pasisakysiu tik tiek, kad radijas jau kelis kart visą info glaustai paviešino
Katuk, tavo dėka atsidariau tą buteliuką akių lašų, kur jau 2-3 mėnesius esu nusipirkus
. Bet jo - nelašinu reguliariai, tik tada, kai pajaučiu, kad blogai. Tai tada nepadeda
. Žodžiu, kažkaip reikia susitaikyti, kad ne jauniklė, ir ne dejuot, o imti rūpintis savim pastoviai. Bet akys ne šiaip pavargę, o realiai per silpni akiniai...
Vakar biškį su vyru padirbėjom prie maisto gamybos, tai šiandienai yra likusių nuo vakar makaronų su padažu, keptos mėsos paruoštukas, baltos mišrainės, silkės pataluose
. Dabar ją ir pusryčiauju
. Nes nesugalvojau, ką valgyt ryte ir nebuvo laiko, bepritiškas intensyvas darbe. Be galo skanu, taip pasiilgus buvau ♥. Buvau šventėm pirkus silkės, bet taip ir nepasidariau, užteko anytos silkės su džiovintais grybais Kūčiom ir Kalėdų tradiciniams mūsų su vyru pusryčiams
.
Kas neklauso radijo - internetas egzistuoja, nors abejoju, kad tau aktualu šiuo metu
. Kaip tik atsidariau ir beveik pažodžiui per radiją sakė, kas čia parašyta: https://www.karys.lt...sausio-7-d./758 .
Gadget- jei tau reiktų kažkokios aktualios info, manau ne problema būtų ją surasti
nors kažkada tai tikrai taip-SM buvo visokios info internete pagrindinis šaltinis
Beje, aš irgi radijo klausau tik automobilyje
Aš tai labai didelė LRT radijo klausytoja, nes sėdžiu sau namie ir klausau, jeigu klausosi. Būna, kad tiesiog eina. Be radijo negaliu tiesiog atsibust ir man patinka, kad viską galiu įsivaizduoti ir nesu prisiršta prie vaizdo. Nuo vaiksytės taip įpratus ir namie, ir pas senelius - visi žinias klausydavo. Telikas tik vakare. pas mus namie - tik savaitgaliais
. Dabar radijuj yra labai daug įdomių laidų su fainais vedėjais. Na ir last, but not the least - pati atlikinėjau 2 praktikas LRT radijuje, kūriau nuo iki ir įrašinėjau (ne tiesioginis eteris) kelis mėnesius laidas "Kolekcijos, archyvai, fonotekos" apie prancūzišką muziką
.
Kai jau pradėjau širdis daužytis nuo visokių kokių emocijų perkrovos keliose srityse, supratau, kad PILNATIS
.
Silkė pataluose- gaminau sekmadienį
Vakar užbaigiau kaklo apdailą. Nepatinka. Ardysiu. Gal vis tik paprastuoju būdu - vėžiuku vašeliu užbaigsiu, kaip pradžioje planavau.
Radijas - tik mašinoj. Ir dažniausiai Lietus.
Namie - šiuo metu - tyla. Gal kai turėsim saloną (šiuo metu - sandėlis) ir tv savo vietoj... gaaaal vėl kažką žiūrėsiu.
Ai, žiūrėjau žiūrėjau Daktarą Martiną, jau 8 sezoną, gal savaitgalį galvoju, reik baigt žiūrėt. Opa - nebėra epikoj.
Nebėra Dr Martino? Reiškia, taip ir nespėjau pažiūrėt. Nieko blogo apie jį pasakyt negaliu, į antrą sezoną kažkur buvau įlipus, bet visai nepasigedau aš jo, kai pamiršau žūrėt.