Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas!

Patinka man šitas šviesus sausis. Darau šauniai dalykus. Iš JAV jau atvažiavo mano teddy bear paltas 🤩 Nepametamos spalvos kompo tašė dar ir patogi belekaip 🥳

Restar mezginių sąrašas gal tokio ilgio kaip mano, bet aš lanksti - galiu ir nupirkti kai kurias pozicijas. Pagiriamasis žodis kašmyrinį trumparankoviais bliuskutei: tas daiktas tikrai nuostabus! Pirksiu daugiau. Jų reikia plonyyyybinių.

Subaigiau riešines, jau ir padalinau nefotografuoti aš. Man mįslė, kaip kai kurios influencerės viską suSTORYina - aš arba valgau ir bendrauju, arba ... Nufilmuot kąsnio paėmimo procesą - mission impossible! Man. Nuo šeštadienio iki šeštadienio buvau trijose gardžiose vietose: DŪMŲ Fabrikas, KAVA KAKAVA ir GASTROLĖS. Padavėjai GASTROLĖSE superpuikūs.

Mezgime: pamečiau dieviškas sagas, kurios turi išbaigti ciklameninį kardiganą (megztas pagal prabangų mėginuką iš COS, nemyliu jų laikinai, nes mėginukas bezbožnaj burbuliuojasi). Mezgu tamsiai žalią reikalą iš tvido, moherio ir paječių. Lėtaaaaaai.  Kaifas.

Susidėliojau konferencijas - mm. Puiku!  Žodinių pranešimų skaitymas duoda vaisių - mane kviečia dar paskaityti ;) 

Japonija artėja ir realėja.

O širdis mano - Klaipėdoje.

Atsakyti

Jurgitak kokios fainos naujienos - dėl cholesterolio, dėl mezginių. O kokios spalvos tavo serbentai? Nes aš bent 3 jų spalvas žinau .

Gadget spalvinga motera - ir pirkiniuos, ir mezginiuos. Nuolat visko filmavimo ką darant ar bendraujant aš irgi nesuprantu, man atrodo kančia. Bet megztinį nufotkint jį pabaigus - šventas reikalas :). O kokia tema pranešimus skaitai? 

Man vakar viešo kalbėjimo pasekmė - užmigimas vyrui ant krūtinės, bežiūrint Samoškos keliones. Neturėjau jėgų iki lovos nuslinkt, mezginį anksčiau padėjau. Aišku, gal čia išvis intensyvios savaitės pasekmė. Aš kartais net nesuvokiu, koks čia mėnuo. Kokios kalėdos, kokie nauji - kada jie buvo? 

Šiandien planas daugiau pamegzt, na, ir būtų gerai į snieguotą mišką išsitempt save ir dar nors savo žmogų. Jeigu jis kitų planų neturi.

Tarp planų nepaminėjau lopopeiysos iš Letllopi, tai ir nenusipirkau tų siūlų su akcija. Teks laukt kitos :).  Ar čia man sunku :). Nors norėtųsi greitesnio ir efektingo rezultato kokio nors, o tai vis krapštinėjuosi.

Atsakyti

Restar, parašei, lyg mano kompo tašę JAU BŪTUM MAČIUS.

;)

Savo ekspertinėje srity kalbu, kur jau turiu įkalbio ir kur disertaciją rašau. Dar kalbu apie pokyčio valdymą ir apie inovacijas.

Aš nuo viešo kalbėjimo ir auditorijos dėmesio pasikraunu, tada galiu pysssst ir kokį straipsnį parašyti. Draugė orgpsichologė sako, kad įdomiai imu kampą LinkedIne. Aišku, rašau tik pati ir tik lietuviškai.

Atsakyti

Man irgi sausis begalinis. Nauji atrodo kadaise buvo, bet realiai tai prieš porą savaičių :blink: Na bet nors neerzina tas sausis šiemet, kai taip gražu ir šviesu :wub: Myliu šią žiemą :wub: 

Jurgitak, mano vyrui tas pats. Jo cholesterolis irgi visada virš ribų būdavo, paskutinį kartą darėsi rugsėjį. Pasidarė šią savaitę vėl (per širdies ir kraujagyslių prevencinę) ir visi geri rodikliai :blink: Gal kokių nekokybiškų reagentų labės užsivežė kur false negaitive rodo :D 

Atsakyti

Labos

Gadget, parooo kompo tašę.  :bigsmile: 

Iki brunčo šiandien nenusigausiu, ryte migrena buvo, tai norisi tylos. Apie mišką irgi galvoju. Bet kai pažiūrėjau, kad feels like -17… Nu gal įdienojus bus mažiau ir susikaupsiu.

Nemėgstu žiemos, tiksliau būtent šalčio ir tamsos. Tai bent jau šviesu šią žiemą. Ir dar paukštukai pavalgyt atskrendantys į balkoną patinka. :) 

Kapišonšalikį nusprendžiau ardyt. Nu nepatinka man, kad išskalbus iš puraus skystaliukas gavosi. Pasidarysiu tiesiog skarą ar baktusą iš jo. Ant virbalų mumių kojinės. Nustebino, kad aprašyme paveiksliukus liepia išsiuvinėti. O atrodė, kad raštuotos kojinės. Tai vis dėl to painioju, bet išmezginėju tuos paveiksliukus, nenoriu po akutę siuvinėti.

Iš influencerių temos. Neseniai vienam pasisėdėjime pažindinomės, aš sakiau, kad nepažįstu tos moters, o ji: “Taigi mes pažįstamos! Taigi aš tave IG kelis metus seku!” Kažką mandagiai atsakiau, bet supratau, kad aš dar ne tam lygy, kad visus savo followerius žinočiau ir gyvenime atpažinčiau.  :oh: Kad ir nedaug jų pas mane, bet va, neatpažįstu  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 17 sausio 2026 - 09:53

Gadget-nesupyk tik, bet tavo rytinis postas čia - tai neatrodo, kad būtum pati rašiusi :D 

Cholesterolis-iššalo visi tie riebalai kraujagyslėse :D 

O iš tikro tai gal vis tik ta naujoji teorija veikia :hmm:  kad cholesterolis aukštas dėl gyvenimo būdo. Va - saulė, švarus sniegas, švarios mintys, mažiau streso, daugiau gamtos...

Atsakyti

Gadget - nu spėju, kad ryyyyyžki ta tašė :). Ar gali būti kitaip, kad taip džiaugiesi?

Katukas suintrigavo - kodėl manai, kad ne Gadget rašė? Man tai taip tikrai neatrodo, atpažįstu :).

Lietuti - iš kokio siūlo mezgei, kad subliuško? 

Pažinti sekėjus :D. Nu kokie susireikšminę :).

Liniukos receptą norėsiu bandyt. Tas maisto klausimas varo iš proto. Padėjau vyrui padaryt jo troškinį (tik pagalvinius darbus datiau), bet visiškai nepatinka man jis - iš širdelių, morkų, moliūgo, bulvių, dar šio to. Nepatinka nei ta mėsa, nei moliūgai. Panos, jaučiu, irgi nevalgys. Teks sukt galvą, kuo maitintis. Visi seni patiekalai atsibodę, kažko naujo neprigalvoju, tingiu arba ne mūsų kiekiams. 

Atsakyti

Dėl gramatikos. Nesuderintos galūnės, bendratis. 

Atsakyti

Na nes juk specialiai kartais rašom netaisyklingai. Arba nespecialiai, bet aš arba neįžlibinu, arba pirštai neklauso, arba telefonas nutaiso į pievas . Tai man tikrai nieko įtartino.

O DI turiu gptuką Lituanify, kur draugelis yra padaręs - sudėjęs visas mūsų kalbos taisykles, tai savo rašytą tekstą įmetu sutvarkyt. Net visų taisyklių nebeprisimenu, ypač skyrybos. 

Atsakyti

Pirma galvojau rašyt katukui žegnotis, jei atrodo ;) Paskui pažiūrėjau, kad tekste autotaisytuvas pasidarbavo nepagaudytas.

AI tekstai gramatiškai visai tobuli būna ;)

Atsakyti

Serbentas

Priedas  IMG_5517.jpeg   126,23KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Va mano storulis. Idėja - pavasarinis megztukas/paltukas su užtrauktuku, toks balionėlis, kai jau striukės kaip ir nebereikia, bet dar reikia :)

Priedas  Screenshot_20260117_111655_Gallery.jpg   174,53KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti