Labas rytas!
Patinka man šitas šviesus sausis. Darau šauniai dalykus. Iš JAV jau atvažiavo mano teddy bear paltas 🤩 Nepametamos spalvos kompo tašė dar ir patogi belekaip 🥳
Restar mezginių sąrašas gal tokio ilgio kaip mano, bet aš lanksti - galiu ir nupirkti kai kurias pozicijas. Pagiriamasis žodis kašmyrinį trumparankoviais bliuskutei: tas daiktas tikrai nuostabus! Pirksiu daugiau. Jų reikia plonyyyybinių.
Subaigiau riešines, jau ir padalinau nefotografuoti aš. Man mįslė, kaip kai kurios influencerės viską suSTORYina - aš arba valgau ir bendrauju, arba ... Nufilmuot kąsnio paėmimo procesą - mission impossible! Man. Nuo šeštadienio iki šeštadienio buvau trijose gardžiose vietose: DŪMŲ Fabrikas, KAVA KAKAVA ir GASTROLĖS. Padavėjai GASTROLĖSE superpuikūs.
Mezgime: pamečiau dieviškas sagas, kurios turi išbaigti ciklameninį kardiganą (megztas pagal prabangų mėginuką iš COS, nemyliu jų laikinai, nes mėginukas bezbožnaj burbuliuojasi). Mezgu tamsiai žalią reikalą iš tvido, moherio ir paječių. Lėtaaaaaai. Kaifas.
Susidėliojau konferencijas - mm. Puiku! Žodinių pranešimų skaitymas duoda vaisių - mane kviečia dar paskaityti ;)
Japonija artėja ir realėja.
O širdis mano - Klaipėdoje.