Va mes su Katuku mezgam ![]()
Screenshot_20260124_174603_Instagram.jpg 289,15KB
0 Parsiųsta kartų
Va mes su Katuku mezgam ![]()
Screenshot_20260124_174603_Instagram.jpg 289,15KB
0 Parsiųsta kartų
Labos
omg, “mūsų buvo nedaug”.
Kauno brunčą pramigreninau, laukiu kito.
Pirties naujienos nudžiugino.
Pamezgu vakarais, patiktukų pridėlioju. Numezgiau vieną mumio kojinę ir pavargau nuo mažumų. Į tarpą paėmiau storą dar vieną suknelę iš maximos vilnos likučio ir išardyto nenešiojamo šilto megztinio. Gerai eina tos storos suknios tokią žiemą. Bus ką į pirtį vežtis. Standartiškai dryžiukais, pusė mano spintos dryžuota.
Nors tie mumiai mane gal raštuot išmokys, bus galima paįvairinti. Ir knygą mumių kojinių nusipirkau.
Užkabino. Laukiu kartu su kažkokia japoniškų raštų. Kiek kitokia nei ta standartinė, kur Olaiva turi, bet spėju, kad labai panaši. Gimtadieninį dovanų čekį pagaliau panaudojau.
Baigiau knygą, patiko, rami ir šviesi tokia apie vyrą, kuriam “su nervais negerai”. Mane vadina kalendorium vadinas. Dabar pasiėmiau Trobelę, nors dar nesu tikra, ar mano knyga.
Ir siuvinėjimui pagaliau išsirinkau piešinuką, bus lotosais vasarinės suknelės apačia siuvinėta.
Tapyt nėr kada
Buvo netikėtai gerai! Labai džiaugiuosi, kad vis dėl to ryžausi, nors ir pavėlavusi. Ir gerai, kad ne toks gausus tas brančas buvo. Numezgiau net 3 eiles.
Kažko užkabinančio nepamačiau, bet šiaip yra kur pasigaudyti tiek siūlų, tiek modelių idėjų. Ir ta skirtingų žmonių ir jų fantazijų įvairovė taip labai teigiamai įkrovė!
Nors realiai buvau biškį pavargus po vakarykščio darbinio kalėdinio baliuko
Ir į pirtį noriu. Tik man kitas savaitgalis netinka
O mano Žemaitė nuplaukė Kaune. Nes šiandien skambina nežinomas numeris ir sako, kad jūs buvot Sigutės Ach užsiėmime ir patiko nuotraukos, gal 31 d. galit atvažiuoti į Vilnių vestuvių pafotografuoti? Na tai žinoma, kad sutikau, dardėsiu traukinuku
Kaip gaila, kad su anglų kalba man ne kažin ką...šnd bendravau su žmonėm,kurie Ikėjoj dirba, sako bandykit ten, bet anglų būtina...o aš gi vokiečių mokiausi, o anglų savamokslė kiek reikia programose ir mezgimo schemose...ech...
Sveikinu su užsakymu, Olaiva!
Anglų kalba tarptautinėse bendrovėse, jei dirbi techninėse pareigose, reikalinga “savo schemutės “ supratimo lygio. Iš patirties kalbu. Be to, kalbas galima mokytis - va, Ligvita antri metai norvegų kalbą mokosi. Osle jau susikalbėjo su vienu drąsiu vietiniu.
1 babina medvilnės su įvairiaspalviais spalvotais, skaidriais ir mikroblizgučiiais, 2 x 50 g alpakos virvutėmis, 25 g moherio.
att.AYxtYI5HDQJueHPi6spjeZeMwhiJRw0-oOZVVn8kKBs.jpeg 210,76KB
0 Parsiųsta kartų
Forografavau ir ant sniego, bet baltybėje pasimeta faktūra.
Labos.
Matau daug blizgučių ir kvarbatkučių, o kas čia per daiktas? Pelerina? Sijonas?
Hm, gal ir aš nrvažiuosiu pas žemaites, jeigu nebus savos chebros. Nepavyksta man Žemaitės pradėt iš to, ką turiu kol kas. Reikia dar smegenis pamiklint ir siūluose pasiknist. Ketinau derint 2 pilkas, bet per mažai kontrasto
. Ir, aišku, siūlai bile kokie, storius reikia derint, vyniotis į 2, nes kitaip prapultis....
Baigiau šaliką, kur vakar mezgiau, labai suminkštėjo. Subaigiau Ristinos dovanotus siūlus. Toks dičkis puruolis. Dukra dar pagalvos, ar jai prie puspalčio tiks... Ai, pati nešiosiu, jei ką.
O šiaip - liūdnuma. Nuo 16 val iki dabar praieškojau ir prasirašinėjau. Arba net nerašiau, nes - suolai / didelės / tamsios / brangios / toli. Šituos atmetus, lieka - brangios arba užimtos.
Aišku, ar tik pirma diena ieškau. Beeet. Nedžiugina.
Restar, tiesiog parašiau, kad ramiam vakarui mezgėjos ieškom. Atrašė, kad ir ji mezgėja