Labas rytas
kaip smagu tie pasimatymai.
Ir išvis tai turbūt vienintelis momentas gyvenime, kai lankytis pas gydytoją yra smagu
pirkau sudockremą, bephanten'ą ir pataisų sporas
Nenoriu kazkaip isgasdint, bet sudokrema nusiveziau i ligonine kai antraji gimdziau, pamate akusere ir liepe ismest arba palikt kulnams tepliot (savo). Nepamenu kokiu, bet minejo kad jame kokiu tai kenksmingu medziagu yra. Dar turejau krema su lanolinu speneliams, tai patare plonu sluoksniu tepti uzpakaliuka tuo kremu. Tai juo ir tepliojau, arba taukmedzio sviestu bet dar ziurineju priemones nuo isutimu, nes bus vasara, karsciai-su dukra pamenu labai vargom del išutusio uzpakaliuko
nežinau nežinau reikėtų kažkur plačiau pasidomėti tada šiuo klausimu... man turbūt daug baisiau,kai vaiką tepą ir maudo Johnson's baby kosmetika
As vakar atsirusiavau rubus pagal dydzius, nes viskas buvo tik pirkta ir krauta. dabar tuos visus dalykus reikes kazkada isskalbti ir pacius pirmuosius islyginti, nors del sito dalyko reikalingumo abejoju. Bet nenoriu labai anksti viso to daryt , kad poto nedulketu du 1.5 men.
I ligonine bandysiu suruosti kokius 4 komplektus body+sliauztu , body + siaustinuku ir kelnyciu komplektu. Vilnones kojinytes, pirstinytes ir kepurytes. Kazkokios dideles man tos kepures mano turimos. Kazin ar nebus iki nosies.