Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Labas rytas 4u.gif

kaip smagu tie pasimatymai.

Ir išvis tai turbūt vienintelis momentas gyvenime, kai lankytis pas gydytoją yra smagu  :D 

pirkau sudockremą, bephanten'ą ir pataisų sporas

Atsakyti
Sveikos, man paskutinė darbo savaitė, baiginėju darbus. Kitą sav. gera bus atsikvėpti bigsmile.gif

QUOTE(kryziuke @ 2017 02 08, 10:18)
Kokius kremukus uzpakaliukui perkate, kad nuo paraudimo gelbetu?

Pirksiu tik pataisų sporas. Abu kartus užteko jų.
Atsakyti

Sveikos, man paskutinė darbo savaitė, baiginėju darbus. Kitą sav. gera bus atsikvėpti bigsmile.gif

Pirksiu tik pataisų sporas. Abu kartus užteko jų.

naudojai kaskart, ar esant reikalui?

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 08, 12:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kryziuke" data-cid="71424801" data-time="1486541916"><div><p>Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>kaip smagu tie pasimatymai.</p><p>Ir išvis tai turbūt vienintelis momentas gyvenime, kai lankytis pas gydytoją yra smagu  biggrin.gif </p><p></p><p>pirkau sudockremą, bephanten'ą ir pataisų sporas</p>

Nenoriu kazkaip isgasdint, bet sudokrema nusiveziau i ligonine kai antraji gimdziau, pamate akusere ir liepe ismest arba palikt kulnams tepliot (savo). Nepamenu kokiu, bet minejo kad jame kokiu tai kenksmingu medziagu yra. Dar turejau krema su lanolinu speneliams, tai patare plonu sluoksniu tepti uzpakaliuka tuo kremu. Tai juo ir tepliojau, arba taukmedzio sviestu bet dar ziurineju priemones nuo isutimu, nes bus vasara, karsciai-su dukra pamenu labai vargom del išutusio uzpakaliuko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 08 vasario 2017 - 12:53

Nenoriu kazkaip isgasdint, bet sudokrema nusiveziau i ligonine kai antraji gimdziau, pamate akusere ir liepe ismest arba palikt kulnams tepliot (savo). Nepamenu kokiu, bet minejo kad jame kokiu tai kenksmingu medziagu yra. Dar turejau krema su lanolinu speneliams, tai patare plonu sluoksniu tepti uzpakaliuka tuo kremu. Tai juo ir tepliojau, arba taukmedzio sviestu bet dar ziurineju priemones nuo isutimu, nes bus vasara, karsciai-su dukra pamenu labai vargom del išutusio uzpakaliuko

nežinau nežinau reikėtų kažkur plačiau pasidomėti tada šiuo klausimu... man turbūt daug baisiau,kai vaiką tepą ir maudo Johnson's  baby kosmetika

Atsakyti
Laba,

Aš irgi esu girdėjus apie sudocrem'ą, kad nieko jame gero. Nors (neatsimenu su kuriuo) ligoninės dovanų dėžutėj jo buvo įdėta. Mes tik bepanten'u tepdavom, jei reikėdavo.

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 08, 13:58)
pamenu labai vargom del išutusio uzpakaliuko</p></div></blockquote><p>nežinau nežinau reikėtų kažkur plačiau pasidomėti tada šiuo klausimu... man turbūt daug baisiau,kai vaiką tepą ir maudo Johnson's  baby kosmetika</p>

Bet kas keisciausia, Johnson's baby kosmetikos meginelius ligonineje duoda dovanu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 08, 12:20)
<p>naudojai kaskart, ar esant reikalui?</p>

Tik esant reikalui, kaskart nieko nenaudojau.
Atsakyti

Investicija į ateitį, potencialus pacientas?

Jau niekam nebenaujiena Johnsons ir jų kancerogeniškumas, jau ir teismų už atlanto būta. O čia dar ilgai turbūt prekiaus..

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
nuveziau siandien savo sysiuka ir pridaviau krauja i AK. Tai va, del tu 22.85 eur - zodziu, jei nori su echoskopija apziuros, tada 22.85, jei be echoskopijos - kaina tokia pati likus - 12.86 eur. Cia viena ausim girdejau, kai man pompavo krauja is venos.

Kaip lauke salta - koks slykstus vejas - pirstus nusalau blyn..

As pirkau ir cudokrema (bet maza induka), ir bepanthena, ir dar uzsisakiau pataisu sporu. Reiks kita sav prasiskalbt viska, ka vesiuos i ligonine ir susimest i tase. ax.gif

Kiek ir kokiu jus komplektuku rubu desites vaikui i ligonine? ax.gif
Atsakyti

As vakar atsirusiavau rubus pagal dydzius, nes viskas buvo tik pirkta ir krauta.  :D dabar tuos visus dalykus reikes kazkada isskalbti ir pacius pirmuosius islyginti, nors del sito dalyko reikalingumo abejoju. Bet nenoriu labai anksti viso to daryt , kad poto nedulketu du 1.5 men. 

I ligonine bandysiu suruosti kokius 4 komplektus body+sliauztu , body + siaustinuku ir kelnyciu komplektu. Vilnones kojinytes, pirstinytes ir kepurytes. Kazkokios dideles man tos kepures mano turimos. Kazin ar nebus iki nosies.

Atsakyti
QUOTE(kryziuke @ 2017 02 08, 12:23)
Nenoriu kazkaip isgasdint, bet sudokrema nusiveziau i ligonine kai antraji gimdziau, pamate akusere ir liepe ismest arba palikt kulnams tepliot (savo). Nepamenu kokiu, bet minejo  kad jame kokiu tai kenksmingu medziagu yra.  Dar turejau krema su lanolinu speneliams, tai patare plonu sluoksniu tepti uzpakaliuka tuo kremu. Tai juo ir tepliojau, arba taukmedzio sviestu bet dar ziurineju priemones nuo isutimu, nes bus vasara, karsciai-su dukra pamenu labai vargom del išutusio uzpakaliuko

Labas, o koki krema speneliams perkat? Siandien bandziau eurovistines psl ieskot neradau, multimam ir dar kazkoki radau,o su lanolinu ner? Bandziau ieskoti info del sudokremo, tai nieko blogo neraso, tik kad nauduoti galima nedaugiau negu 4 dienas, nes sausina oda
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 08, 13:51)
<p>As vakar atsirusiavau rubus pagal dydzius, nes viskas buvo tik pirkta ir krauta.  biggrin.gif dabar tuos visus dalykus reikes kazkada isskalbti ir pacius pirmuosius islyginti, nors del sito dalyko reikalingumo abejoju. Bet nenoriu labai anksti viso to daryt , kad poto nedulketu du 1.5 men. </p><p>I ligonine bandysiu suruosti kokius 4 komplektus body+sliauztu , body + siaustinuku ir kelnyciu komplektu. Vilnones kojinytes, pirstinytes ir kepurytes. Kazkokios dideles man tos kepures mano turimos. Kazin ar nebus iki nosies.</p>

Man niekaip rankos nekyla pradet ta skalbima, ner kur dziovint..dar reikia turbut koki skalbikli specialu pirkti, kad vaikui kokios alergijos nebutu. Koki jus perkat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 08 vasario 2017 - 19:50