Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 22, 11:12)
<p>parsisiunčiau kelias aš įvairių dydžių,kas kai reikės tik nežinau biggrin.gif vėliau turbūt dalį reikės į marčias išleist. </p><p>Nu galėčiau jau kaip ir tašę susidėt, ale tingiu dar  huh.gif </p>

Kai sukrausi tase, parasysi ka paemej,nes as kiek nete ziurejau visur skirtingitie sarasiukai
Papildyta:
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 22, 17:39)
Aš kai buvau nuvažiavus į ligoninę kai pilvą maudė irgi griežtai uždraudė glostyti pilvą. Uždėti ranką ant pilvo kai mušasi galima, bet ne glostyti unsure.gif

Tai as atada nuo 37sav pradesiu intensyviai glostyti pilvuka 😁
Atsakyti
Del pilvo glostymo as irgi siandien pirma karta isgirdau. Man mama kaip tik sake : paglostyk leliuka,nuramink. O se tau ka nori, negerai.
O maitinanciom liemenele as tai is Lidl nusipirkau,kai buvo ta kudikiu savaite. Ten buvo 2 dezutej supakuotos. Manau pirmoms savaitems turetu uztekti, nes nezinau dar kokio dydzio prireiks. O paskui zadu is amazon parsisiusti.

Atsakyti

Kai sukrausi tase, parasysi ka paemej,nes as kiek nete ziurejau visur skirtingitie sarasiukai
Papildyta:

aš gal irgi ne viską mokėsiu susidėti  :hmm: 

Atsakyti

[/quote]

As irgi 😁 taip smagu, kartais net pazaidziam - jauciasi kad atkisa tokia maza maza kojyte, pakutelioji, lelis patraukia, paskui vel atkisa 😀

Papildyta:
Man kai dave ta nesciosios kortele,ten tam dekliuke yra sarasiukas ka reikia pasiimti i ligonine. Ir tame sarasiuke itraukti vienkartiniai paklotai.
Kai gimdziau pries 7 metus, tai nereikejo jokiu paklotu. O tai kaip suprantu jie vaistinej pardavinejami?
Atsakyti
[quote=novila,2017 02 22, 18:40]
[/quote]

As irgi 😁 taip smagu, kartais net pazaidziam - jauciasi kad atkisa tokia maza maza kojyte, pakutelioji, lelis patraukia, paskui vel atkisa 😀

Papildyta:
Man kai dave ta nesciosios kortele,ten tam dekliuke yra sarasiukas ka reikia pasiimti i ligonine. Ir tame sarasiuke itraukti vienkartiniai paklotai.
Kai gimdziau pries 7 metus, tai nereikejo jokiu paklotu. O tai kaip suprantu jie vaistinej pardavinejami?
[/quote]
Taip,bet brangus.as norfoj pirkau su akcija 10vnt 1.70 e. Namo grizus paziurejau evaistineje apie 10 e, betkita diena grizau i norfa dar poka pasiimti, et jau buvo tuscia lentyna
Atsakyti
[quote=novila,2017 02 22, 18:40]
[/quote]

Papildyta:
[/quote]
Assorti yra: https://www.assorti....0cm-10vnt/?item

Tik brangesni nei norfoj. Kiek mačiau ir maximoj yra, bet nepamenu kainos.
Atsakyti

Papildyta:
[/quote]
Assorti yra: https://www.assorti....0cm-10vnt/?item

Tik brangesni nei norfoj. Kiek mačiau ir maximoj yra, bet nepamenu kainos.
[/quote]

Dekui,reiks pasiziureti .
Atsakyti
QUOTE(novila @ 2017 02 22, 19:03)
Dekui,reiks pasiziureti .

Maximoj, maxima favorit paklotai (pagal barboros kainas) 2.35 už 10vnt (60x60). Savaitgalį (nuo ryt) maxėj 20% akcija kūdikių prekėms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzeeele: 22 vasario 2017 - 19:35
QUOTE(egluzeeele @ 2017 02 22, 19:35)
Maximoj, maxima favorit paklotai (pagal barboros kainas) 2.35 už 10vnt (60x60). Savaitgalį (nuo ryt) maxėj 20% akcija kūdikių prekėms.

Liux, pigiau negu vaistineje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta06: 22 vasario 2017 - 19:37
O kam tiek daug tų paklotų? Čia sau, ar vaiko pervystymui? smile.gif Pamenu KMUK davė po paklode pasikloti tuos vienkartinius, neprašė savo.
Atsakyti

Neisvys be paklotu tikrai , jei neturesim. Nors turiu nusipirkus ir as is seniau jau

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 22, 23:03)
<p>Neisvys be paklotu tikrai , jei neturesim. Nors turiu nusipirkus ir as is seniau jau</p>

Pirmus kai gimdziau nereikejo tu paklotu. Dave ligonine. Bet dabar buvo ideti gimdyves rinkinuke, tai vesiuosi.
Snd rimtai tase susidejau. Tik liemeneles dar truksta. O jus kudikiui ranksluostuka dedates? Vienam sarasiuke radau itraukta. Ir sau ar reikia guminiu slepeciu? Ar KMUK palatos ne vienvietes, dusai neatskiri? Kazin kaip su seimyninem, nes vyras atvezes nemiegos kazin kur. Tai galvoju imt seimynine ar kas zinot kas kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mafina24: 22 vasario 2017 - 23:05