Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 13:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="novila" data-cid="71461842" data-time="1487845832"><div><p>Na va, aš jau namuose vartotojo įkelta nuotraukatik liepė magnį savaitėlę pagerti ir būtinai korsetą nešioti.</p></div></blockquote><p>Valioooooo  4u.gif </p><p></p><p></p><p></p><p>Irena, prapuolene, sveikinimai jums  4u.gif  </p><p></p><p></p><p>Man kita savaite vizitas bus 35+5. Įdomu ką gero papasakos. Esu laiminga , kad dabar nieko neskauda nei nugaros, nei klyno, nei pilvo. Šiaip tik nerangi ir didelė. Mb vis sako nu grynai tokia pat tik kaip kamuoli prarijus. Na ir is veido papilnejus. Mhmmmmm kur gi ne, bet gerai, kad jis mane tokią mato  biggrin.gif  nes papilnėjus tai per visur ir neblogai. </p>

Vakar B taip pilva buciavo, nu aisku, is pradziu supainiojo pilva su papu biggrin.gif biggrin.gif cia mes jau lovoj gulejom, as taip ant sono, susirangius, B prisedo, pabuciavo papa biggrin.gif nu sakau, o ko tu man ne pilva buciuoji? B toks - nu susipainiojau biskiuka biggrin.gif

Lerikyte, tau gerai biggrin.gif man kartais irgi nieko neskauda, o kartais taip be jegu jauciuos, kad jomajo - ir klubai skauda, ir pilva skauda, ir papai dideli, ir siaip viskas biesina biggrin.gif
Atsakyti

nu sakau, o ko tu man ne pilva buciuoji? B toks - nu susipainiojau biskiuka biggrin.gif

whahaha  :lol:  :lol: 

būna sunkesnių dienų tikrai. IR net paga;vot negalėčiau, kad dar įmanoma,kad vėl lengvos ateis. nu ir ateina. Tai va dabar vėl toks lengvas periodas.

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 12:58)
Vakar B taip pilva buciavo, nu aisku, is pradziu supainiojo pilva su papu biggrin.gif  biggrin.gif cia mes jau lovoj gulejom, as taip ant sono, susirangius, B prisedo, pabuciavo papa biggrin.gif nu sakau, o ko tu man ne pilva buciuoji? B toks - nu susipainiojau biskiuka biggrin.gif

Lerikyte, tau gerai biggrin.gif man kartais irgi nieko neskauda, o kartais taip be jegu jauciuos, kad jomajo - ir klubai skauda, ir pilva skauda, ir papai dideli, ir siaip viskas biesina biggrin.gif

Prajuokinai biggrin.gif Susipainiojo biggrin.gif

Ir sveikinimai būsimos šventės proga!

O mano iki nėštuminiai džinsai seniai suslėpti, kad nenervintų... Gal į vasaros galą kurie nors jau vėl tiks... Bet kaip aš susinervinau aną savaitę, kai į savo nėštukinį kombinzoną netilpau... Su antruoju aš su juo gimdyt važiavau! Ir mama, ir MB guodė, kad greičiausiai susitraukė dėl skalbimo, buvau brolienei paskolinus. Bet o tačiau jausmelis tikrai šššš.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzeeele: 23 vasario 2017 - 13:07

Egluzelee,nukris tas svoris, maitinsi mažiuką ir suvalgys ką užsiauginai, nepergyvenk  :4u: 

aš išvis į niekur netelpu ir net nebandau, turiu pora suknelių, nėštukines pėdkelnes ir varau.

labai pasiteisino įsigytas plonas vilnos paltukas susisiaučiamas , kiek reikai tiek užsivynioju ir einu, žiemos nėra, nei per šilta, nei per šalta. Sėkmingai nešiosiu ir poto.

Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 02 23, 14:07)
Prajuokinai biggrin.gif Susipainiojo biggrin.gif

Ir sveikinimai būsimos šventės proga!

O mano iki nėštuminiai džinsai seniai suslėpti, kad nenervintų... Gal į vasaros galą kurie nors jau vėl tiks... Bet kaip aš susinervinau aną savaitę, kai į savo nėštukinį kombinzoną netilpau... Su antruoju aš su juo gimdyt važiavau! Ir mama, ir MB guodė, kad greičiausiai susitraukė dėl skalbimo, buvau brolienei paskolinus. Bet o tačiau jausmelis tikrai šššš.... verysad.gif

Pazistamas jausmas. As kur bijojau, ten labiausiai ir paplatejau - per uzpakali blyn... unsure.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 14:16)
<p>Egluzelee,nukris tas svoris, maitinsi mažiuką ir suvalgys ką užsiauginai, nepergyvenk  4u.gif </p><p>aš išvis į niekur netelpu ir net nebandau, turiu pora suknelių, nėštukines pėdkelnes ir varau.</p><p>labai pasiteisino įsigytas plonas vilnos paltukas susisiaučiamas , kiek reikai tiek užsivynioju ir einu, žiemos nėra, nei per šilta, nei per šalta. Sėkmingai nešiosiu ir poto.</p>

Man labiausiai pasiteisine pirkiniai buvo nestukiniai dzinsai ir striuke. Jos daugiau nenesiosiu, bet isskalbsiu ir gal bent uz puse kainos parduosiu, arba sau paliksiu antram vaikui biggrin.gif sukneles dvi pirkau - tai jas dabar ir tampau. ax.gif

Pedkelnes pas mane dar standartines, ne nestukines, bet manau jau laikas nusipirkt vienerias nestukines ax.gif

Mergaites, o kaip jus pratinesite beibius prie rezimo? Ta prasme jus ji maitinsite pagal kazkoki rezima, ar tiesiog kada nores, tada ir gaus kruti? ax.gif
Atsakyti

Mergaites, o kaip jus pratinesite beibius prie rezimo? Ta prasme jus ji maitinsite pagal kazkoki rezima, ar tiesiog kada nores, tada ir gaus kruti? ax.gif

su mažučiu daug rėžimo ten turbūt norėdamas  nepadarysi. Kada norės tada gaus, jei nenorės, tad mažiau ne rečiau nei kas tris valandas stengsiuos vistiek paduoti. Po to manau ir savaime tarpai pailgės. 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 13:36)
Pazistamas jausmas. As kur bijojau, ten labiausiai ir paplatejau - per uzpakali blyn... unsure.gif
Man labiausiai pasiteisine pirkiniai buvo nestukiniai dzinsai ir striuke. Jos daugiau nenesiosiu, bet isskalbsiu ir gal bent uz puse kainos parduosiu, arba sau paliksiu antram vaikui biggrin.gif sukneles dvi pirkau - tai jas dabar ir tampau. ax.gif

Pedkelnes pas mane dar standartines, ne nestukines, bet manau jau laikas nusipirkt vienerias nestukines ax.gif

Aš sukneles tebenešioju iki nėštumines. Nemėgdavau aptemptų, tai db puikiai tinka. Pėdkelnių ir tų nepirkau šį kartą smile.gif

Nepratinsiu. Maitinsiu, kada bus poreikis. Viską galima suderinti.
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 13:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irena85" data-cid="71462032" data-time="1487849803"><div><p>
Mergaites, o kaip jus pratinesite beibius prie rezimo? Ta prasme jus ji maitinsite pagal kazkoki rezima, ar tiesiog kada nores, tada ir gaus kruti? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>su mažučiu daug rėžimo ten turbūt norėdamas  nepadarysi. Kada norės tada gaus, jei nenorės, tad mažiau ne rečiau nei kas tris valandas stengsiuos vistiek paduoti. Po to manau ir savaime tarpai pailgės. </p>

Visko bus. Bus ir dienų, kai daugiau nieko nedarysi, tik maitinsi. Bet ir tai praeina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzeeele @ 2017 02 23, 13:48)
Visko bus. Bus ir dienų, kai daugiau nieko nedarysi, tik maitinsi. Bet ir tai praeina smile.gif

drinks_cheers.gif Su naujagimiu tikrai neverta kažkokio režimo tikėtis, maitinimas pagal poreikį, kad užsikurtų pieno gamyba gerai. O vėliau tai jie pagauna jau savo režimą, nereikia net pratinti specialiai.

Neseniai čia parduotuvėj žiūrinėjau knygas ir paėmiau pavartyti Ginos Ford apie kūdikių režimą tą knygą, jeeeeetau kaip sunervino, vos nemečiau į sieną. Atrodo, kad robotui auginti vadovėlis, o ne žmogui.

Aš perku ne nėštukines pėdkelnes, o tiesiog didesnių dydžių, nuo 5 dydžio daugumos jų įsiuvas toks pats kaip nėštukinių. O kaina labai skiriasi.
Atsakyti

As kai nebrangiai pirkau tas nestukines tai labai patenkinta, uzsimaunu iki papu ir varau

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 12:48)
As sau irgi ta proga ir nealkoholinio sampano ir nealkoholinio vyno nusipirkau biggrin.gif

Aš per Šv. Valentino diena išpompinau viena visą butelį nealkoholinio šampano ax.gif
Taip skaniai nuėjo biggrin.gif
Atsakyti
As tai ta Ginos Ford knyga nusipirkau, bet kazkaip ka as zinau, ar imanoma vaika taip uzprogramuoti biggrin.gif paskaiciau paskaiciau, bet arba as kazkokio kampo nepagaunu arba as jau nebemoku skaityt, bet ten ir parasyta, kad maitint kas tris val ir tiek.. aisku, knygos as nebaigiau skaityt dar bigsmile.gif

As beje sian tase susikroviau beveik yahoo.gif ploja.gif clap.gif sokiai.gif liko kelios smulkmenos ir viskas bigsmile.gif jetau, kaip as savim didziuojuos biggrin.gif o kaip B manim didziuojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 16:07)
As tai ta Ginos Ford knyga nusipirkau, bet kazkaip ka as zinau, ar imanoma vaika taip uzprogramuoti biggrin.gif paskaiciau paskaiciau, bet arba as kazkokio kampo nepagaunu arba as jau nebemoku skaityt, bet ten ir parasyta, kad maitint kas tris val ir tiek.. aisku, knygos as nebaigiau skaityt dar bigsmile.gif

Tai visokių požiūrių yra, va Jagelavičiūtė tą knygą perskaitė ir įstatė į grafiką savo vaiką, ir labai džiaugėsi. Bet man atrodo vaikui taip parodai nuo pat gimimo - tu čia nesvarbus, svarbus kažkoks grafikas, kurį dabar tau primesiu ir laikysies. O juk kūdikį 9mėn. nešiojam po širdim, nuolatiniam kontakte, jam gimus irgi norisi artumo, šilumos, nešiojimo, o ne kad kažkas jį dresiruotų gyventi pagal savo taisykles, kalbintų, migdytų, ar nešiotų tik tada, kaip leidžiama kažkokioje knygoje. Juk ten vos ne minutėmis viskas sužymėta. Dar blogiau jei kūdikiui "leidžiama paverkti", jau daugybė neorologų straipsnių yra apie controlled crying metodo žalą vaiko smegenims.

Aš irgi tašę beveik susikroviau jau, tik sauskelnių dar nenusipirkau.

Irena, savaitgalį nuostabi proga laukia tavęs, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti