trys žodžiai - va - je - zau..
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 20:01)
<p>trys žodžiai - va - je - zau.. </p>

ieškau suknelės internete draugės vestuvėms birželio pradžiai. nu visi matmenys kaip ir tinka pagal išsirinktą, bet va kaip su ta krūtine kažin bus???
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 20:08)
<p>ieškau suknelės internete draugės vestuvėms birželio pradžiai. nu visi matmenys kaip ir tinka pagal išsirinktą, bet va kaip su ta krūtine kažin bus???</p>
Nenoretum palaukt kokio balandzio vidurio ir tada jau ziurinetis?

Nenoretum palaukt kokio balandzio vidurio ir tada jau ziurinetis?
tada aš į vaiką žiūrėsiu, ne į sukneles
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 23, 02:42)
Gaila, bet netinka 80 apimtis man reik 85-90
Irena, sveikinimai tokia grazia proga 💝🌷🌷🌷
Del guminiu slepeciu supratau, kad butinos. Ale dabar bus klausimas kur man jas rast pirkt, nes prisiminiau kad kaip tycia turetos vasaros pabaigoj sutruko.
Is daiktu man dar truksta tos nelemtos liemeneles, slepeciu, pakloteliu, sauskelniu. Nu ir bus viskas.
Kalbejot apie maitinima-tai as tik uz maitinima be jokio rezimo, tik pagal poreiki. O tarpai palaipsniui susireguliuoja.
Del mamyciu (mano ir vyro) patarinejimu nebesuku galvos-ka jos man gali bepatarti treciavaikei 😀😀 pacios tik po du vaikus augino😀 geriau tegul net nebando. Vistiek as ju neklausysiu. O tokiu ikyruoliu draugiu kazkaip ir neturiu-visos normalios, jei neklausiu ju nieko ir nepatarineja.
Mane nemiga kankina kas nakt 😯 durnai del to jauciuos, nes neuzmiegu be 1-2 val nakties. O ir paryciais buna prabundu ir nemiegu. Aisku isleidus vaikus ir vyra neatsilaikau ir krentu pamiegot... 😯
Del guminiu slepeciu supratau, kad butinos. Ale dabar bus klausimas kur man jas rast pirkt, nes prisiminiau kad kaip tycia turetos vasaros pabaigoj sutruko.
Is daiktu man dar truksta tos nelemtos liemeneles, slepeciu, pakloteliu, sauskelniu. Nu ir bus viskas.
Kalbejot apie maitinima-tai as tik uz maitinima be jokio rezimo, tik pagal poreiki. O tarpai palaipsniui susireguliuoja.
Del mamyciu (mano ir vyro) patarinejimu nebesuku galvos-ka jos man gali bepatarti treciavaikei 😀😀 pacios tik po du vaikus augino😀 geriau tegul net nebando. Vistiek as ju neklausysiu. O tokiu ikyruoliu draugiu kazkaip ir neturiu-visos normalios, jei neklausiu ju nieko ir nepatarineja.
Mane nemiga kankina kas nakt 😯 durnai del to jauciuos, nes neuzmiegu be 1-2 val nakties. O ir paryciais buna prabundu ir nemiegu. Aisku isleidus vaikus ir vyra neatsilaikau ir krentu pamiegot... 😯
Mafina tai turbūt tave jau ta garsioji nėščiųjų nemiga kamuot pradėjo...
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 13:36)
Mergaites, o kaip jus pratinesite beibius prie rezimo? Ta prasme jus ji maitinsite pagal kazkoki rezima, ar tiesiog kada nores, tada ir gaus kruti? 

Maitinsiu pagal vaiko poreikį

Nu bet jei miegos mažius visą naktį, vistiek nežadinsi?
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 19:08)
<p>ieškau suknelės internete draugės vestuvėms birželio pradžiai. nu visi matmenys kaip ir tinka pagal išsirinktą, bet va kaip su ta krūtine kažin bus???</p>
Iš patirties sakau, maitinimo pradžioje krūtinė dar labiau padidės nei dabar yra

Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 23:45)
<p>Nu bet jei miegos mažius visą naktį, vistiek nežadinsi?</p>
Tikrai ne

QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 12:32)
Beje, jums mergaites, galiu pasigirti/pasiguosti, kad su B si sestadieni susirasysim.
Sveikinimai

QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 13:36)
Mergaites, o kaip jus pratinesite beibius prie rezimo? Ta prasme jus ji maitinsite pagal kazkoki rezima, ar tiesiog kada nores, tada ir gaus kruti? 

As noreciau pagal poreiki maitinti, nors niekada nezinai, kaip gausis. Su pirmu buvo nusiteikusi pati maitinti tik pagal poreiki, zindymo kursus praejau (http://pradzia.org/zindymo-kursai-kaune/ naudingi buvo tikrai). Bet gavosi taip, kad ligonineje dar svorio nepriauginejo pirmom dienom ir nesiprasydavo valgyti visai (na, puse paros nelaukdavau). Tai vis tiek pagal valandas maitinau - kas pora val. diena, o nakti tai su zadintuvu kas 3 pradzioj, paskui nakti savaime ilgejo tarpas pagrindinis. Tiksliau, as labai giliai miegu, tai vis sunkiau atsikeldavau

Mane patarimai visokie erzindavo, dabar kazkaip nebepatarineja su antru niekas, laimei