Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

trys žodžiai - va - je - zau.. 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 20:01)
<p>trys žodžiai - va - je - zau.. </p>

smile.gif ir Dieve padek smile.gif
Atsakyti

ieškau suknelės internete draugės vestuvėms birželio pradžiai. nu visi matmenys kaip ir tinka pagal išsirinktą, bet va kaip su ta krūtine kažin bus???

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 20:08)
<p>ieškau suknelės internete draugės vestuvėms birželio pradžiai. nu visi matmenys kaip ir tinka pagal išsirinktą, bet va kaip su ta krūtine kažin bus???</p>

Nenoretum palaukt kokio balandzio vidurio ir tada jau ziurinetis? smile.gif
Atsakyti

Nenoretum palaukt kokio balandzio vidurio ir tada jau ziurinetis? smile.gif

tada aš į vaiką žiūrėsiu, ne į sukneles  :D  :D  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 23, 02:42)
Jei tau tiks 80D dydis galiu savo pirkta perleisti ax.gif

Gaila, bet netinka 80 apimtis man reik 85-90
Atsakyti
Irena, sveikinimai tokia grazia proga 💝🌷🌷🌷

Del guminiu slepeciu supratau, kad butinos. Ale dabar bus klausimas kur man jas rast pirkt, nes prisiminiau kad kaip tycia turetos vasaros pabaigoj sutruko.

Is daiktu man dar truksta tos nelemtos liemeneles, slepeciu, pakloteliu, sauskelniu. Nu ir bus viskas.

Kalbejot apie maitinima-tai as tik uz maitinima be jokio rezimo, tik pagal poreiki. O tarpai palaipsniui susireguliuoja.

Del mamyciu (mano ir vyro) patarinejimu nebesuku galvos-ka jos man gali bepatarti treciavaikei 😀😀 pacios tik po du vaikus augino😀 geriau tegul net nebando. Vistiek as ju neklausysiu. O tokiu ikyruoliu draugiu kazkaip ir neturiu-visos normalios, jei neklausiu ju nieko ir nepatarineja.

Mane nemiga kankina kas nakt 😯 durnai del to jauciuos, nes neuzmiegu be 1-2 val nakties. O ir paryciais buna prabundu ir nemiegu. Aisku isleidus vaikus ir vyra neatsilaikau ir krentu pamiegot... 😯
Atsakyti

Mafina tai turbūt tave jau ta garsioji nėščiųjų nemiga kamuot pradėjo... 

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 13:36)
Mergaites, o kaip jus pratinesite beibius prie rezimo? Ta prasme jus ji maitinsite pagal kazkoki rezima, ar tiesiog kada nores, tada ir gaus kruti? ax.gif

Maitinsiu pagal vaiko poreikį ax.gif Tikrai specialiai vaiko nežadinsiu rolleyes.gif
Atsakyti

Nu bet jei miegos mažius visą naktį, vistiek nežadinsi?

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 19:08)
<p>ieškau suknelės internete draugės vestuvėms birželio pradžiai. nu visi matmenys kaip ir tinka pagal išsirinktą, bet va kaip su ta krūtine kažin bus???</p>

Iš patirties sakau, maitinimo pradžioje krūtinė dar labiau padidės nei dabar yra mirksiukas.gif Tad žiūrėk, kad su "avansu" būtų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 23:45)
<p>Nu bet jei miegos mažius visą naktį, vistiek nežadinsi?</p>

Tikrai ne schmoll.gif Ar tu norėtum, kad tave žadintų naktį? biggrin.gif Manau vaikui tik stresas būtų, kad neduoda ramiai miegoti, žadina. Aš taip savo vaikus užauginau, specialiai nežadinau ir normaliai ir svorį priaugino. Tai kam tada žadinti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 12:32)
Beje, jums mergaites, galiu pasigirti/pasiguosti, kad su B si sestadieni susirasysim.

Sveikinimai 4u.gif

QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 13:36)
Mergaites, o kaip jus pratinesite beibius prie rezimo? Ta prasme jus ji maitinsite pagal kazkoki rezima, ar tiesiog kada nores, tada ir gaus kruti? ax.gif

As noreciau pagal poreiki maitinti, nors niekada nezinai, kaip gausis. Su pirmu buvo nusiteikusi pati maitinti tik pagal poreiki, zindymo kursus praejau (http://pradzia.org/zindymo-kursai-kaune/ naudingi buvo tikrai). Bet gavosi taip, kad ligonineje dar svorio nepriauginejo pirmom dienom ir nesiprasydavo valgyti visai (na, puse paros nelaukdavau). Tai vis tiek pagal valandas maitinau - kas pora val. diena, o nakti tai su zadintuvu kas 3 pradzioj, paskui nakti savaime ilgejo tarpas pagrindinis. Tiksliau, as labai giliai miegu, tai vis sunkiau atsikeldavau smile.gif Diena pradejo pats prasytis gal tik po poros menesiu, o nakti tai kelis menesius su zadintuvu, buvo atsiradusi baime, kad svorio vel nepriaugs, nes pirmus menesius vis vaiko gydytoja spaude, kad reikia primaitinti, nes mazai priauga. Nors pagal tai, kiek sysiodavo, tai atrode, kad nepraso, nes ir taip per daug valgo smile.gif Net svarstykles buvau nusipirkusi kudikiams, kad isitikinciau, koks ten svoris pries-po maitinimo ir pan.

Mane patarimai visokie erzindavo, dabar kazkaip nebepatarineja su antru niekas, laimei smile.gif Man atrodo siaip, kad kiekvienos kitoks charakteris, iprociai, vaikas kitaip siek tiek elgiasi, ir tie bendri patarimai kada ne kada buna naudingi, pagal savo situacija reikia ziuretis. Pvz., man aiskino, kad butinai krutinei kremo reikes, nes vaikas sukandzioja, bet po kursu kazkaip aisku buvo, kodel taip gali buti, ir jokio kremo neprireike. Kad korseto butinai reikes ir kremo pilvui, nes kitaip strijos atsiras ar dar kazi kas, bet ir pilvas buvo mazas, jauciausi gerai, ir nieko neprireike, pilvas greiciausiai ir atsistate i normalia busena. Arba kad primaitinti tirstu maistu reikia pradeti nuo kokiu 4 men., nes juk kol pripras vien prie maisto, prades ji ryti ir pan. praeis daug laiko. O pradejau 6 men., kai pasirode akivaizdus pozymiai, kad tam pasirenges vaikas, ir is pirmos dienos ir valge, rijo, nespjaude nieko. Ir taip beveik su viskuo smile.gif
Atsakyti