Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

magic - aha atsimenu labai gerai tą momentą , kai ji tą knygą perskaitė. 

Knygyne buvau ją pasiėmus, bet pasirinkau Vitkausko knygą - kur be dienotvarkės  :D 

Atsakyti

ai panos, nežinau kaip jūs, bet aš taip vargstu nuo poros savo draugių.....

nebegaliu su jomis kalbėtis, nebenoriu nei skambinti , nei kelti ragelio.........

nes jų tas nenumaldomas noras pasidalinti motinystės patirtimi neprašytoms mane žudo. Tu jų klausk, neklausk - nėra kitos kalbos tik patirties dalinimasis, mokymas, pasakojimas. Nu nenoriu. Kai man reikės aš paklausiu, nu kažkiek galima, nu bet neeeeeeeeeee ištisaaaaaaaaaaaai. Aš suprantu,kad gero jos nori. Ir sakau MB primink man jei po kelių metų aš taip daryt pradėsiu ir primink kaip tai užknisa

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 18:28)
<p>ai panos, nežinau kaip jūs, bet aš taip vargstu nuo poros savo draugių.....</p><p>nebegaliu su jomis kalbėtis, nebenoriu nei skambinti , nei kelti ragelio.........</p><p>nes jų tas nenumaldomas noras pasidalinti motinystės patirtimi neprašytoms mane žudo. Tu jų klausk, neklausk - nėra kitos kalbos tik patirties dalinimasis, mokymas, pasakojimas. Nu nenoriu. Kai man reikės aš paklausiu, nu kažkiek galima, nu bet neeeeeeeeeee ištisaaaaaaaaaaaai. Aš suprantu,kad gero jos nori. Ir sakau MB primink man jei po kelių metų aš taip daryt pradėsiu ir primink kaip tai užknisa</p>

As tokiais atvejais tik sypsausi ir linkcioju biggrin.gif turiu viena tokia biggrin.gif ji mane visko moko - nuo lysviu ravejimo iki vaiko auginimo biggrin.gif as is karto nervinausi labai, ale paskui galvoju - nu nori ji mane mokyt, galiu as isklausyt ja, arba stengtis maziau bendraut biggrin.gif viskas tuo ir pasibaige - kas karta, kai tik susitinku su ja, as pasijauciu tokia niekam tikusi, kad jezusmarijadievesventas biggrin.gif ale kaip ne keista, ir tos lysves pas mane derliuka dave, ir zaliavo viskas graziai, ne taip kaip pas ja biggrin.gif bet toks zmogus, reik su tuo susitaikyt ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 02 23, 17:34)
Tai visokių požiūrių yra, va Jagelavičiūtė tą knygą perskaitė ir įstatė į grafiką savo vaiką, ir labai džiaugėsi. Bet man atrodo vaikui taip parodai nuo pat gimimo - tu čia nesvarbus, svarbus kažkoks grafikas, kurį dabar tau primesiu ir laikysies. O juk kūdikį 9mėn. nešiojam po širdim, nuolatiniam kontakte, jam gimus irgi norisi artumo, šilumos, nešiojimo, o ne kad kažkas jį dresiruotų gyventi pagal savo taisykles, kalbintų, migdytų, ar nešiotų tik tada, kaip leidžiama kažkokioje knygoje. Juk ten vos ne minutėmis viskas sužymėta. Dar blogiau jei kūdikiui "leidžiama paverkti", jau daugybė neorologų straipsnių yra apie controlled crying metodo žalą vaiko smegenims.

Aha, pamenu, koks pamisimas del tos knygos buvo smile.gif
Nu, bet tikrai, kokiu budu ji ta dienotvarke kudikiui ivede-neisivaizduoju. Juk svarbiausia kudikelio poreikiu tenkinimas, o ne " palauk mazyti, knygoje parasyta kad dar ne laikas tave panesiot ar maitint" smile.gif
Del miego laiko dar sutikciau, bet cia velgi nuo kokio 6-to menesio.

Kalbant apie uzpakalius, tai as siandien parsitempiau skardinaite Rududu-dar prasiplatint sugalvojau smile.gif
Beje, nemiga dar labiau kankina-sianakt 1-ma nakties i toleta keliausi, nu, zinoma isibudinau kaip visada -uzmigt pavyko apie 5 ryto.Net pyktis sueme. Reikia vaikus isleist, o mama akiu nepraplesia.

Irena, sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 18:48)
As tokiais atvejais tik sypsausi ir linkcioju biggrin.gif turiu viena tokia biggrin.gif ji mane visko moko - nuo lysviu ravejimo iki vaiko auginimo biggrin.gif as is karto nervinausi labai, ale paskui galvoju - nu nori ji mane mokyt, galiu as isklausyt ja, arba stengtis maziau bendraut biggrin.gif viskas tuo ir pasibaige - kas karta, kai tik susitinku su ja, as pasijauciu tokia niekam tikusi, kad jezusmarijadievesventas biggrin.gif ale kaip ne keista, ir tos lysves pas mane derliuka dave, ir zaliavo viskas graziai, ne taip kaip pas ja biggrin.gif bet toks zmogus, reik su tuo susitaikyt ir tiek biggrin.gif

Jei drauge patirtis dar "sviezia" kartais verta paklausyt, ale ka daryt kai bobutes ir anytos su 30 metu senumo patirtim pradeda lyst. Atrodo, be ju niekaip to vaikelio neuzauginsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryziuke: 23 vasario 2017 - 18:31
QUOTE(kryziuke @ 2017 02 23, 19:31)

Jei drauge patirtis dar "sviezia" kartais verta paklausyt, ale ka daryt kai bobutes ir anytos su 30 metu senumo patirtim pradeda lyst. Atrodo, be ju niekaip to vaikelio neuzauginsi

As kaip ir planuoju pati maitint beibi, tai realiai iki 5-6 men jokio vandens ir nereikes duot, ar arbatyciu. O mano mama jau aiskina, kaip ji savo anukui arbateles is svieziu braskiu virs rolleyes.gif
Atsakyti

Juk svarbiausia kudikelio poreikiu tenkinimas, o ne " palauk mazyti, knygoje parasyta kad dar ne laikas tave panesiot ar maitint" smile.gif

o vat būtent Vitkausko knygoje ir rašoma,kokios baisios pasekmės pasidarė maitinant pagal grafiką/valandas....

Atsakyti
QUOTE(Irena85 @ 2017 02 23, 19:35)
As kaip ir planuoju pati maitint beibi, tai realiai iki 5-6 men jokio vandens ir nereikes duot, ar arbatyciu. O mano mama jau aiskina, kaip ji savo anukui arbateles is svieziu braskiu virs rolleyes.gif

As maciau kaip 6men. vaikui torto gabala i burna kiso. Gimtadienis gi! smile.gif
Cia kantrybes reikes begalines. Auginsi vaika ir mama kartu smile.gif pagal save.
Atsakyti

:karsta: nu nejaugi jos tikrai tiki,kad gerai augino vaikus... kuo daugiau kišosi žmonės į gamtą ir natūralius poreikius, tuo blogesnės pasekmės buvo.. 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 19:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kryziuke" data-cid="71462679" data-time="1487867468"><div><p>Juk svarbiausia kudikelio poreikiu tenkinimas, o ne " palauk mazyti, knygoje parasyta kad dar ne laikas tave panesiot ar maitint" vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>o vat būtent Vitkausko knygoje ir rašoma,kokios baisios pasekmės pasidarė maitinant pagal grafiką/valandas....</p>

Butent!
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 19:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irena85" data-cid="71462707" data-time="1487867738"><div><p>As kaip ir planuoju pati maitint beibi, tai realiai iki 5-6 men jokio vandens ir nereikes duot, ar arbatyciu. O mano mama jau aiskina, kaip ji savo anukui arbateles is svieziu braskiu virs vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> karsta.gif nu nejaugi jos tikrai tiki,kad gerai augino vaikus... kuo daugiau kišosi žmonės į gamtą ir natūralius poreikius, tuo blogesnės pasekmės buvo.. </p>

Tiki tiki biggrin.gif
Atsakyti

nu tegu tik pabando  man padiriguot. Dėl mamos kaip ir rami aš, nes jie prie medicinos, tai naujų žinių turi. O anyta- senutė - virusi klijukus ir nemaitinus vaiko nes pieno nebuvo. Tik tiek,kad man aiškint kažką bijo tai gal nepradės  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 23, 19:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irena85" data-cid="71462707" data-time="1487867738"><div><p>As kaip ir planuoju pati maitint beibi, tai realiai iki 5-6 men jokio vandens ir nereikes duot, ar arbatyciu. O mano mama jau aiskina, kaip ji savo anukui arbateles is svieziu braskiu virs vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> karsta.gif nu nejaugi jos tikrai tiki,kad gerai augino vaikus... kuo daugiau kišosi žmonės į gamtą ir natūralius poreikius, tuo blogesnės pasekmės buvo.. </p>

Tiki, dar ir kaip smile.gif
Tuo metu apie tai skaite to meto knygose. Ir sventai tuo tiki.
Atsakyti