Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Balandžiukai

Iš patirties sakau, maitinimo pradžioje krūtinė dar labiau padidės nei dabar yra mirksiukas.gifTad žiūrėk, kad su "avansu" būtų 4u.gif
Papildyta:
Tikrai ne schmoll.gifAr tu norėtum, kad tave žadintų naktį? biggrin.gifManau vaikui tik stresas būtų, kad neduoda ramiai miegoti, žadina. Aš taip savo vaikus užauginau, specialiai nežadinau ir normaliai ir svorį priaugino. Tai kam tada žadinti? ax.gif

* niekur etilpsiu tada per papus, o per liemenį ir klubus bus per didelė :D 

* taip sakau, todėl,kad radau info, jog jei vaikas, naujagimis, miega visą naktį - silpnumo požymis, todėl ir reikia žadinti... faktas, kad labiau norėtųsi nežadint ir kad visi laimigai miegotume visą naktį...o kaip geriau.. 

Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2017 02 24, 13:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Svetikas" data-cid="71463446" data-time="1487887223"><div><p>Iš patirties sakau, maitinimo pradžioje krūtinė dar labiau padidės nei dabar yra vartotojo įkelta nuotraukaTad žiūrėk, kad su "avansu" būtų vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Tikrai ne vartotojo įkelta nuotraukaAr tu norėtum, kad tave žadintų naktį? vartotojo įkelta nuotraukaManau vaikui tik stresas būtų, kad neduoda ramiai miegoti, žadina. Aš taip savo vaikus užauginau, specialiai nežadinau ir normaliai ir svorį priaugino. Tai kam tada žadinti? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>* niekur etilpsiu tada per papus, o per liemenį ir klubus bus per didelė biggrin.gif </p><p></p><p>* taip sakau, todėl,kad radau info, jog jei vaikas, naujagimis, miega visą naktį - silpnumo požymis, todėl ir reikia žadinti... faktas, kad labiau norėtųsi nežadint ir kad visi laimigai miegotume visą naktį...o kaip geriau.. </p>

Neplanuok jau dabar. Pajausi ir suprasi visus poreikius ir pagal juos prisitaikysi. Nesuk galvos iš anksto 4u.gif
Atsakyti
</blockquote><p>* niekur etilpsiu tada per papus, o per liemenį ir klubus bus per didelė biggrin.gif </p><p></p><p>* taip sakau, todėl,kad radau info, jog jei vaikas, naujagimis, miega visą naktį - silpnumo požymis, todėl ir reikia žadinti... faktas, kad labiau norėtųsi nežadint ir kad visi laimigai miegotume visą naktį...o kaip geriau.. </p>

Aš pirmą savaitę žadindavau miegaliukus kas tris val. būtinai, ypač po gimdymo pirmom parom svarbu, kad pienas atsirastų, paskui jau mačiau, kad pieno upės ir nebesivarginau nei pati nei jų kėliau. Bet jei silpnas naujagimis, ar įtarimas, kad neprivalgo, tai būčiau kėlus, šiaip rekomenduojama lyg iki mėnesio kelti kas tris val., ar ne? Čia trečiakartės jau atsipūtusios mes matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(magic3 @ 2017 02 24, 13:39)
Čia trečiakartės jau atsipūtusios mes matyt biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lerikyte,kadangi nedaug priaugai, tai yra tikimybe kad po gimdymo busi dar lieknesne 😁 tai kad nerizikuok, o ir krutine gali but tokia pati, pvz mano krutine nei po vieno gimdymo nepadidejo,o ir pieno buvo daug..
Irena, rytoj sveikinsim!!!😉🎁
Mano abu vaikai augo be jokio rezimo, kiek atsimenu tai pirmus men.sunus ant krutines kabojo parom...dukra siek tiek maziau bet vistiek, abiem buvau dar vietoj soskes 😁😁😁
Atsakyti

Neplanuok jau dabar. Pajausi ir suprasi visus poreikius ir pagal juos prisitaikysi. Nesuk galvos iš anksto 4u.gif

ko gero tu teisi :)

Lerikyte,kadangi nedaug priaugai, tai yra tikimybe kad po gimdymo busi dar lieknesne 😁 tai kad nerizikuok, o ir krutine gali but tokia pati, pvz mano krutine nei po vieno gimdymo nepadidejo,o ir pieno buvo daug..
Irena, rytoj sveikinsim!!!😉🎁
Mano abu vaikai augo be jokio rezimo, kiek atsimenu tai pirmus men.sunus ant krutines kabojo parom...dukra siek tiek maziau bet vistiek, abiem buvau dar vietoj soskes 😁😁😁

nedaug :D baik baik. daug ir daugiau nei tikėjaus :D
geriau jau mama vietoj soskės, nei soskė vietoj mamos :)

Atsakyti
taip sakau, todėl,kad radau info, jog jei vaikas, naujagimis, miega visą naktį - silpnumo požymis, todėl ir reikia žadinti...
Kai vaikas nežadinamas priauga virš kilogramo per mėnesį, nepasakyčiau, kad yra silpnumo ženklas mastau.gif biggrin.gif
Bet spręsti tau kaip daryti, tu pati esi mama ir pati žinai kas tavo vaikui bus geriausia 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Violeta06 @ 2017 02 24, 14:05)
pvz mano krutine nei po vieno gimdymo nepadidejo,o ir pieno buvo daug..

Kokio dydžio jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti

Kai vaikas nežadinamas priauga virš kilogramo per mėnesį, nepasakyčiau, kad yra silpnumo ženklas mastau.gif biggrin.gif 
Bet spręsti tau kaip daryti, tu pati esi mama ir pati žinai kas tavo vaikui bus geriausia 4u.gif 

nu tikrai,kad negalėtum taip pasakyti.

ai, laikas parodys,

:angel_not: 

Atsakyti
Sveikos
Sia nakt jau miegojau, bent tiek gerai. Mane matyt jau psichologiskai veikia ta nemiga, pradejau nebelaukt vakaro ir nusiteikiu kad vistiek nemiegosiu. Diena atrod galeciau parpt, bet specialiai nemiegu.
Man nei vienas vaikas nebuvo taip kad miegotu nejausdamas kad atejo.lailad valgyt. Tad as tokio dalyko nzn ir su treciu nesitikiu. O jei kazkiek ilgiau pamiegodavo tai tikrai nezadinau ir trecio nezafonsiu
Nors is kitu draugiu girdejau, kad buvo silpnas kudikis kuris buvo vangus ir neistraukdavo pieno tiek.kiek jam reikejo todel per savaite visai pasilpo... taj reikejo maitinti misiniu. Na bet kiekvieniems ir buna skirtingai-negali visiems buti kaip is vadovelio... nesuku galvis, gims ir bus matyti kaip kas bus ☺
Atsakyti
Aš db galvoju, kad nepamenu, kaip buvo su pirmaisiais unsure.gif Bet matyt nebuvo blogai biggrin.gif
Tik pamenu, kad su antruoju pirmas dienas MB prašiau žiūrėt, ar gerai krūtį paduodu, ar mažas gerai apžiojęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetikas @ 2017 02 24, 15:22)
Kai vaikas nežadinamas priauga virš kilogramo per mėnesį, nepasakyčiau, kad yra silpnumo ženklas mastau.gif biggrin.gif
Bet spręsti tau kaip daryti, tu pati esi mama ir pati žinai kas tavo vaikui bus geriausia 4u.gif 

Papildyta:

Kokio dydžio jei ne paslaptis? ax.gif

75/80 b
Atsakyti
QUOTE(Violeta06 @ 2017 02 24, 16:27)

Tai vat kai nedidelė tai ir skirtumo didelio nebuvo, kai prasidėjo pienas, matyt. blush2.gif
Nes pas mane kai 75D iki nėštumų buvo, tai labai gerai pamenu, kad kai pastojau DD buvo, o kai pradėjau maitinti pirkau liemenėles E dydžio ax.gif Vėliau jau kai prasidėjo primaitinimas krūtinė sumažėjo šiek tiek, kai pieno tiek daug nesigamino blush2.gif
Atsakyti