Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

http://www.seimospsi...-ir-paaugliams/

Norejau uzsirasyt pas Kalpokiene tai ir po 35 ar kiek ten uz val. be sansu artimiausiu metu nera vietu  :D  

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 04 17, 10:52)
Pabandykite kreiptis į Paramos vaikams centrą Žvėryne. Jie gavo Vilniaus savivaldybės paramą ir gali suteikti berods 20 konsultacijų nemokamai. Šiaip jie gan brangūs.

o kur apie tai raso? unsure.gif nes randu tik mokamas paslaugas...
http://www.pvc.lt/lt...s/konsultacijos
Atsakyti
Sveiki,
Gal zinote per ka galima dar registruoti siunta norint pigiau LP express terminalu issiusti? Tarpmergaiciu.lt vakar nebeveike, siandien taip pat...
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2018 04 17, 10:48)
JMD, gal galima keliais žodžiais plačiau apie Jūsų problemą. Mes irgi turime bėdų su keturmečiu, nieko daryti nenori, galvoju, gal prašyti siuntimo į vaiko raidos centrą, esame ten buvę dėl autizmo, bet kol buvo mažas nepatvirtino. Nežinau, ar kad pakeitėme į naują darželį iš rusų į lietuvių kalbą, sėdi po stalu, nesijungia į jokius kolektyvinius dalykus.
Papildyta:
Kokia kaina, aš paimčiau, maniškis auga kaip ant mielių.

Mano pirmokas visiškai nenori mokytis. Vaiko motyvacija nulinė. Mokytoja sakė, jog jis visiškai nesugeba sukoncentruoti dėmesio. Man pasidarė baisu. Namie žiaurios isterikos jei kalba eina apie mokyklą. Man tas vaikas normalus o jom blogai ir viskas. Nuvedžiau pas santarų psichoterapeutą. Sako ar ryšitės 3 savaičių kursui? Sako jį ten stebės ir bus aišku. Aš aišku sutikau. Tai vat kovo mėn jis ėjo į raidos centro mokyklėlę. Pasirodo, kad tas vaikas normalesnis už patį normaliausią ir absol jokių koncentracijos sutrikimų neturi. Problema mokykloje. Nes tik ten nusiskundimai. Vaikas per daug dūxinamas. O būdamas jautrus labai baisiai reaguoja į kritiką. Jis bijo daryt klaidas ir nežinonamas kaip darut jis tiesiog visai nieko nedaro. Liepė ieškot jame teigiamų dalykų ir vaiką girti bei skatinti ir nebedūxinti. Vaikas, bent namie kardinaliai pasikeitė. Tą pačią pažangą stebiu jo kitose veiklose. Žiaurus šuolis jo lankomose veiklose. Vaikas atgijo. Tai va. Labai man padėjo tos psichologės. Daug patarimų gavau kaip koreguotį jo elgesį. Labiausiai nustebinęs - jog vaiką reikia pirkti. Bet tai labai veikia. Nesupraskite jog perkamas dovanomis biggrin.gif yra daug įvairių būdų. Žodžiu buvo žiauriai naudinga patirtis. Svarbiusia, jog tam vaikui tikrai nieko nėra.

Šortus dovanoju!!!
Atsakyti
Merginos, gal kas vykstate į futbolo čempionatą Rusijoje automobiliu? Man nepavyksta išsiaiškinti ar reikalingas automobilio dokumentų vertimas į rusų kalbą ir savininko įgaliojimas (notarinis su vertimu į rusų kalbą?) vairuotojui, kad galėtų vairuoti automobilį. Gal kas žinote?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 17 balandžio 2018 - 10:01
QUOTE(kipitun @ 2018 04 17, 11:00)

Tuoj vyro pKlausiu. J
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2018 04 17, 10:00)
Merginos, gal kas vykstate į futbolo čempionatą Rusijoje automobiliu? Man nepavyksta išsiaiškinti ar reikalingas automobilio dokumentų vertimas į rusų kalbą ir savininko įgaliojimas (notarinis su vertimu į rusų kalbą?) vairuotojui, kad galėtų vairuoti automobilį. Gal kas žinote?

Mes su vyru vykome i Rusija nesenai nuosavu automobiliu. Auto mano vardu, vyras vairavo. Nekilo jokiu nesklandumu. Tik zinoma, muitineje reikejo man kruva dokumentu pildyti:) Nes savininkas as.
Dokumentai buvo lietuviu kalba, draudimas taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMA1115: 17 balandžio 2018 - 10:08

As i Rusyna vaziavau ne su savo auto, dariausi notariska igaliojimo patvirtinima su vertimu,

Draugai pas mus vaziavo su nauja masina lizingine ir kazkaip pamirso, tipo su savo vaziuoja. Grazino nuo sienos juos. 

Cia pernai, siemet gal kas keitesi.

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 17, 10:55)
Man reik dukrai, ji darza lanko, ar ten yra psichologas nezinau...Poliklinikoj esu buvus kazkada su sunum, nuline. I ta Raidos centra neturiu supratimo kaip uzsirasyt???skambinau spali, del sunaus tada, sake dabar ner vietu visai, nerasom, pasuksim kai atsilaisvins, iki siol va suka...puse metu. Pas privatu spejom suvaiksciot. Gal rimtai kokio siuntimo prasyt??gal tada greiciau?
Pas mus ta pati sikna...su darzeliu katastrofa. Lanko nuo rugsejo, tai ne progresas, o regresas...Aukletojos jau matau dantis sukande, kaip ir supranta, pedagoges, bet katrybe matau pasekus kaip reikiant. Sako viena tokia ponia...pamaitink, nes nevalgysiu, kedute nuneskt, kitaip neesiu miegot ir reksiu, gumyte ne taip uzsirai, uodegyte ne tuo kampu, pedkelnes nepatogios, sijonas negrazus, bliuska berniukiska, darzelis sudinas, kodel as turiu ten eiti, naktim kosmosas...zodziu, nieks jegu nebeturim su ja unsure.gif  unsure.gif

Poliklinikod neurologės prašiau siuntimo pas psichoterapeutą. Santaruose patekom pas Vilutienę. Man ji tokia labai net adekvati pasirodė. Be ilgų gyvenimo atpasakojimų, tik pagrindiniai problemų akcentai ir numanomos priežastys. Viską pati sutvarkė, pati užregino į tą raidos centrą. Sakė gausim po 3 savaičių, o gavom vietą po 2. Viskas labai ten čiki.
Atsakyti

Jei planuojat vaziuoti i Maskva, teks vaziuot per Latvija. Pro Baltarusija neivaziuosit.

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 04 17, 10:57)
o kur apie tai raso? unsure.gif nes randu tik mokamas paslaugas...
http://www.pvc.lt/lt...s/konsultacijos

Pasiskambinkit. Žinau, kas ten lankosi pagal šią paramos priemonę
Atsakyti