Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rastafarinas @ 2020 02 14, 13:48)
Kaip siunčiatės iš UNIQLO? Kokią šalį pasirenkate? Yra LT?  smile.gif  hmm.gif
Ačiū, kas atsakysite  biggrin.gif
Su Valentinu !  brunette.gif  brunette.gif  brunette.gif

tiesiai į Lietuvą 10 Eur siuntimas.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 02 14, 12:52)
tiesiai į Lietuvą 10 Eur siuntimas.

4u.gif 4u.gif 4u.gif - Ačiū, Carlin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2020 02 14, 10:11)
Renku Uniqlo,  Vilnius
tvarkingus krepšelius siųskite tanitaaa761@gmail.com

Užsakyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 14, 10:48)
Ieskau kompanijos pirkt SWAROVSKI outlet, noriu auskaru smile.gif Vilnius

https://www.swarovsk...nStockFlag:true

Bent jau man niekaip nepavyko, neprieme nei vienos is 3 kortu. Bandziau uk ir fr.
Atsakyti
Gal kuri renkate crocs.eu yra gerų nuolaidų, siuntimas į LT 8,95 eur.
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2020 02 14, 12:01)
Laba, o jie siuncia i Lt? ar reiktu per kazkokia siuntu platforma parsisiuntineti?

Norejau per eshopa, bet va raso nare, kad nepriima musu korteliu unsure.gif

QUOTE(linaj @ 2020 02 14, 13:01)
Del spektaklio Domino. Kazkuri labai isgyre ''Alkoholio biblija'' - aciu, superinis spektaklis ir as rekomenduoju  4u.gif Patarkit koks dar patiko, i koki nebeitumet antra karta? Noriu pirkti bilietus i spektakli, bet ir nesinori ziurint spektakli mintyse skaiciuoti laiko, kada jis baigsis  biggrin.gif

As dabar nusipirkau i spektakli "Melagiai", vyrui valentinkei padovanosiu biggrin.gif biggrin.gif Buvo pries menesi mano drauges, turejau eit, bet susisrgau ir nenuejau, tai sake smagus bigsmile.gif

QUOTE(kryyste @ 2020 02 14, 14:36)
Bent jau man niekaip nepavyko, neprieme nei vienos is 3 kortu. Bandziau uk ir fr.

Ane? Suds... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2020 02 14, 12:01)
Del spektaklio Domino. Kazkuri labai isgyre ''Alkoholio biblija'' - aciu, superinis spektaklis ir as rekomenduoju  4u.gif Patarkit koks dar patiko, i koki nebeitumet antra karta? Noriu pirkti bilietus i spektakli, bet ir nesinori ziurint spektakli mintyse skaiciuoti laiko, kada jis baigsis  biggrin.gif

o aš antrą kartą į jį neičiau smile.gif nelabai jis man iš vis spektaklį priminė smile.gif laiko praleidimui viskas ok, bet kažkaip daugiau tikėjaus smile.gif

Swarovskius is DE ir Uk esu pirkus, pavyko
paskutini kart kolege pirko pries naujus, viskas puikiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 14 vasario 2020 - 15:06
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 14, 13:50)
Norejau per eshopa, bet va raso nare, kad nepriima musu korteliu unsure.gif
As dabar nusipirkau i spektakli "Melagiai", vyrui valentinkei padovanosiu biggrin.gif  biggrin.gif  Buvo pries menesi mano drauges, turejau eit, bet susisrgau ir nenuejau, tai sake smagus bigsmile.gif
Ane? Suds... unsure.gif

Zalia ruta rase kad pries metus pavyko. Man pries kokias 3 sav ne, atmeta korta raso yra problemu su banku ir viskass
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2020 02 14, 16:02)
Zalia ruta rase kad pries metus pavyko. Man pries kokias 3 sav ne, atmeta korta raso yra problemu su banku ir viskass

Aš ir prancūzų esu pirkus.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2020 02 14, 13:36)

nei sebas, nei revolutas nepraėjo, bet paypal leido apmokėti. iš .de pirkau
Atsakyti
Gal kas turite kad ir maza koduka TREKKINN sale prekems, arba galiu priijungti dalintis 10 Eur siuntima smile.gif Klaipeda

https://www.trekkinn...utdoor-mountain
Atsakyti
klausimas:
gal kur matėte nebrangiai kad būtų pokai vienodų apatinių boxerių berniukams?
medvilninių, su medvilniniu juosmeniu (ne guma) kaip mano PVZ maždaug ir ne juodų biggrin.gif
arba gal kas turi ryšių Utenos Trikotaže nusipirkti ne kosmine kaina? 134-140. 10vnt

vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.utenostr...#melanzas_27c60

AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 15 vasario 2020 - 12:33