Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žm❤nytė @ 2020 02 15, 12:25)
klausimas:
gal kur matėte nebrangiai kad būtų pokai vienodų apatinių boxerių berniukams?
medvilninių, su medvilniniu juosmeniu (ne guma) kaip mano PVZ maždaug ir ne juodų biggrin.gif
arba gal kas turi ryšių Utenos Trikotaže nusipirkti ne kosmine kaina? 134-140. 10vnt

vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.utenostr...#melanzas_27c60

AČIŪ

kodel jum su guma nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2020 02 15, 13:25)
klausimas:
gal kur matėte nebrangiai kad būtų pokai vienodų apatinių boxerių berniukams?
medvilninių, su medvilniniu juosmeniu (ne guma) kaip mano PVZ maždaug ir ne juodų biggrin.gif
arba gal kas turi ryšių Utenos Trikotaže nusipirkti ne kosmine kaina? 134-140. 10vnt

vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.utenostr...#melanzas_27c60

AČIŪ

Nepavydziu jusu busimai marciai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei net triusikam tiek reikalavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 15, 23:15)
Nepavydziu jusu busimai marciai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  jei net triusikam tiek reikalavimu biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal zinote per koki tarpininka ar kaip pirkti is laredoute.fr? Kazkada bandziau pati pirkti bet man nenuskaite pinigu, netiko gal kortele. Gal kokia tarpininke perka?
Atsakyti
Renku užsakymą iš vokiečių vaistinės my-apozone.de.Kviečiu prisijungti.
Iki nemokamo siuntimo trūksta apie 35 Eur. Vilnius.
https://my-apozone.de/
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 02 16, 01:15)
Nepavydziu jusu busimai marciai biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  jei net triusikam tiek reikalavimu biggrin.gif

biggrin.gif
kol galiu tai išsidirbinėju biggrin.gif bet viskam yra paaiškinimai, tik neprivalau teisintis wub.gif

just klausiu rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kazkas renkate is easycosmetics.de?
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2020 02 16, 11:38)
biggrin.gif
kol galiu tai išsidirbinėju  biggrin.gif  bet viskam yra paaiškinimai, tik neprivalau teisintis  wub.gif

labai geri reikalavimai, pas mus irgi tokie patys. Ir nesuprantu kas sugalvojo tas nes1moningas gumas, jos net suaugusiems nepatogu..., rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 02 16, 13:04)
labai geri reikalavimai, pas mus irgi tokie  patys. Ir nesuprantu kas sugalvojo tas nes1moningas gumas, jos net suaugusiems nepatogu..., rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

o kas ten nepatogaus? mano sunus turi ir tokiu, ir tokiu. niekada nesiskunde. vyro visi apatiniai su gumom. trina ta guma, ar kas? gal ir man reik pradet ziuret. maniskiai, tai ka nupirksi, ta nesios. nesiskundzia. sakau, gal tikrai nepatogu...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 02 16, 14:04)
labai geri reikalavimai, pas mus irgi tokie  patys. Ir nesuprantu kas sugalvojo tas nes1moningas gumas, jos net suaugusiems nepatogu..., rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Kaip keista del tu gumų, as VS sau nusioirkau su ta plačia guma ir kaaip patogu, vieni is mylimiausių triūsų patapo 😊
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2020 02 16, 11:38)
biggrin.gif
kol galiu tai išsidirbinėju  biggrin.gif  bet viskam yra paaiškinimai, tik neprivalau teisintis  wub.gif

just klausiu  rolleyes.gif

yra ir matalan - triusikai, ir asdoj - dar triusikai, ir HM būna. tik kad vienos spalvos pakį bus sunkiau rasti.
Atsakyti
Gal kas Uniglo renka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 17 vasario 2020 - 10:53