Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ką perkat vyrams ir paaugliams bermiukams?

Aš lauksiu zalando BF ax.gif
Atsakyti

[/quote]

Taip, reikia savo paskyroje drop taškus paversti į Eurus. Juos galima naudoti už siuntimo paslaugas. Vienas taškas lygus 0,05 Eur. Vakar suteikė 2021 taškus Eshopas. Tai dovanėlė tokia solydi sakyčiau

Oi kaip ačiū, kad pasidalinot info. :wub:  Pasižiūrėjau ir pas mane sukelta :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 01 lapkričio 2021 - 18:50
O jums veikia ALI?
Atsakyti
“About you” cirkus isdarineja blink.gif 10.23 uzsisakiau dvejus dzinsus, vieni buvo gera kaina(nuolaida tik mano dydziui). Pradzioje rase, jog veluos, iki vakar buvo dar statusas ruosiamas ir ka tik gavau el.laiska, jog tu mano labiausiai norimu neliko doh.gif antrus dar nezinia kada gausiu. Idomi patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 11 01, 14:30)
Ką perkat vyrams ir paaugliams bermiukams?

Aš lauksiu zalando BF ax.gif

As irgi niekaip nesugalvoju, ką paaugliui pirkti. Paklausus jo, nieko nereikia
Atsakyti
Kur patartumėte Vilniuje ieškoti dalykinės aprangos? Niekad nereikėjo, o dabar va prisireikė. Pirma mintis į akropolį važiuoti, bet ten nepamenu, kad būtų didelis pasirinkimas hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2021 11 02, 09:46)
Kur patartumėte Vilniuje ieškoti dalykinės aprangos? Niekad nereikėjo, o dabar va prisireikė. Pirma mintis į akropolį važiuoti, bet ten nepamenu, kad būtų didelis pasirinkimas  hmm.gif

Kiek metų besidairinėjau, neatradau jokios lt parduotuvės, kur kainos kokybės optimaliu santykiu būdų parduodama dalykinė apranga. Plius mūsų parduotuvėse yra trys atspalviai - balta, juoda, pilka.
Mano atradimas www.jcrew.com. ten akcijų metu perku dalykinius kostiumėlius su vilna, kurie puikiai nešiojasi ir vasaros metu.
Pasidairykit geriau vinted, gal ką surasit, nes man rankos nekyla už poliesterį mokėt kosminius pinigus pas mus pardėse.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 11 02, 09:42)

Mano paaugliui ir nieko nereikia, o ko nori, neįperku 😆, reiks taupytis pačiam. Minėjo, kad norėtų tokių pirštinių. Kaip supratau, ne dėl šilumos ar sporto, bet dėl "mados" 😆 https://www.zalando....42l02t-q11.html
Atsakyti

Gal kas uzsakines pastas Vln? :)

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 11 02, 09:42)

Mano 16-metis paauglys, kuriam nieko nereikia, užsinorėjo mažų ausyse nešiojamų ausinių biggrin.gif
Tokias nupirkau
https://www.varle.lt...--16503952.html
Dvynė sesė pigesnes Xiaomi nuo praeitų Kalėdų turi, labai džiaugiasi, veikia puikiai.
Atsakyti
Gal kas matėt kur galima airpod ausines įsigyt už geresnę kainą?
Atsakyti

Gal kas matėt kur galima airpod ausines įsigyt už geresnę kainą?

Kurias butent?

Bent jau pro tai labai gera kaina buvo telia e shope. 
Cia is tu daiktu kuriu nereikia tiketis kazkur nusipirkt popigiai, kainos plius minus visur vienodos nebent kokia akcija per bf uzgaudysit.

Atsakyti