Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

“About you” cirkus isdarineja blink.gif10.23 uzsisakiau dvejus dzinsus, vieni buvo gera kaina(nuolaida tik mano dydziui). Pradzioje rase, jog veluos, iki vakar buvo dar statusas ruosiamas ir ka tik gavau el.laiska, jog tu mano labiausiai norimu neliko doh.gifantrus dar nezinia kada gausiu. Idomi patirtis.

Ir as uzsakymo ilgokai jau laukiu 😬

Atsakyti

https://deciem.com/en-lt

23% nuolaida The Ordinary  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 11 02, 11:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Užsispyrėlė" data-cid="72889724" data-time="1635845778"><div><p>Gal kas matėt kur galima airpod ausines įsigyt už geresnę kainą?</p></div></blockquote><p>Kurias butent?</p><p>Bent jau pro tai labai gera kaina buvo telia e shope. 
Cia is tu daiktu kuriu nereikia tiketis kazkur nusipirkt popigiai, kainos plius minus visur vienodos nebent kokia akcija per bf uzgaudysit.</p>

Bet kurias apple smile.gif jo, labai pigiai žinau kad negausiu, bet galvoju ar įmanoma kur uz jūrų marių pagaut pigiau ar visgi reik Lietuvoj ieskot ir viskas:)
Atsakyti

Bet kurias apple smile.gifjo, labai pigiai žinau kad negausiu, bet galvoju ar įmanoma kur uz jūrų marių pagaut pigiau ar visgi reik Lietuvoj ieskot ir viskas:)

Palyginimui as ziurejau us tas naujas tai visiskai neapsimokejo nei siustis nei prasyt kad nupirktu :)

Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2021 11 02, 08:42)
As irgi niekaip nesugalvoju, ką paaugliui pirkti. Paklausus jo, nieko nereikia

Labai rekomenduoju Air Pods. Mes su dukra žiauriai patenkintos. tik pirkit LT, nes neapsimokės iš niekur siųstis. o jei vaikas melomanas, tai mano sūnus ir vyras naudoja Senheiser tw 2 momentum
Atsakyti

Labai rekomenduoju Air Pods. Mes su dukra žiauriai patenkintos. tik pirkit LT, nes neapsimokės iš niekur siųstis. o jei vaikas melomanas, tai mano sūnus ir vyras naudoja Senheiser tw 2 momentum

Kurias? 😀 ju yra 3. 

Atsakyti

As pati tai noriu pro nes jos slopina aplinkinius garsus visiskai :) bet kazkaip vis pagailiu pinigu 😀 

Atsakyti

Bet kurias apple smile.gifjo, labai pigiai žinau kad negausiu, bet galvoju ar įmanoma kur uz jūrų marių pagaut pigiau ar visgi reik Lietuvoj ieskot ir viskas:)

Dukrai pernai paauglei is Skelbiu nupirkau gera kaina, mergina gavo perkant telefona is tele2, tai originalios, supakuotos su saskaita ir 2 metu garantija.

Siemet sunus pirko ipada tai ausines buvo dovanu, nezinau kurios, bet panelei atidave. Kiek per visur ieskojau visur panasios kainos. Tai pas mus buvo 180, nupirkau uz 120. Manau neblogai.

Paziurekit Skelbiu gal ka rasit. 

Atsakyti

As pati tai noriu pro nes jos slopina aplinkinius garsus visiskai :) bet kazkaip vis pagailiu pinigu 😀 

Sunus mane is proto varydavo su tom ausinem  :oh: 

Namuose kai dirbdavo, uzsiblokuoja garsa, as vaikstau ka nors kalbu ar klausiu, nematau kad su ausinem, tai toks jausmas, kad su siena :frusty: . Atrodo gali  :bash:​ 

Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2021 11 02, 12:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saulesvaikas10" data-cid="72889745" data-time="1635847727"><div><p>As pati tai noriu pro nes jos slopina aplinkinius garsus visiskai smile.gif bet kazkaip vis pagailiu pinigu 😀 </p></div></blockquote><p></p><p>Sunus mane is proto varydavo su tom ausinem  doh.gif </p><p>Namuose kai dirbdavo, uzsiblokuoja garsa, as vaikstau ka nors kalbu ar klausiu, nematau kad su ausinem, tai toks jausmas, kad su siena frusty.gif . Atrodo gali  bash.gif​ </p>

Pas mus taip būna kai vyras su Senheiser. Aš jį robotu vadinu, nes pamato mano judančias lūpas ir tada pirštais pradeda reguliuoti ausines biggrin.gif
Atsakyti

Pas mus taip būna kai vyras su Senheiser. Aš jį robotu vadinu, nes pamato mano judančias lūpas ir tada pirštais pradeda reguliuoti ausines biggrin.gif

Gerai jei pamato kad mojuoji jau kazka, bet jei pamirstum raktus ir reiketu prisibelst namo ar prisiskambint, va tada tai be sansu  :D  Butu kai kazkokiam video kur moteris inirsusi po 3 ar kiek valandu skambinimo dauzo duris.

Atsakyti

Gerai jei pamato kad mojuoji jau kazka, bet jei pamirstum raktus ir reiketu prisibelst namo ar prisiskambint, va tada tai be sansu  :D  Butu kai kazkokiam video kur moteris inirsusi po 3 ar kiek valandu skambinimo dauzo duris.

Atsakyti